Divat
Re: Divat
Valakit 16/17 hazai, Isco-s, LaLiga badgetes M-es mez nem érdekel? Tegnap jött meg és számomra az s-es komfortosabb lenne. Ha kell küldök képet, az áron nem akarok nyerészkedni posta+beszerzési áron tovább adnám.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Köszi skacok!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
50-100 ezer között szoktak lenni a rendeléseink, de eddig nem volt velük gond.___Samy___ írta:És vamolni szoktak a csomagokat, amik onnan jönnek? Fizetés az hogyan történik?
Ja és directen utalnod kell előre, utánvét nincs.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
közel sem, 21euró felett már vámolnak ha webshopból rendelsz rendelszSierra írta:EU-n belülről nem, EU-n kívülről meg asszem 100 euró felett, vagy hogy van.___Samy___ írta:És vamolni szoktak a csomagokat, amik onnan jönnek? Fizetés az hogyan történik?

(de eddig nekem az életben nem vámoltak semmit csak ami amerikából érkezett vagy feltünően nagy értékű cucc pl mobil)
- P. Krisz
Magánszemélyek között (GIFT jelölésű):
0 - 45 € (~12.690 Ft) között vámmentes
45,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli
150,1 - 700 € (~197.400 Ft) között 2,5% vám és 27% ÁFA terheli
700,1 € felett: kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli
Cég - magánszemély között (pl. ebay-ről rendelt áruk):
0 - 22 € (~6.204 Ft) között vámmentes
22,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli
150,1 € felett kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli
0 - 45 € (~12.690 Ft) között vámmentes
45,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli
150,1 - 700 € (~197.400 Ft) között 2,5% vám és 27% ÁFA terheli
700,1 € felett: kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli
Cég - magánszemély között (pl. ebay-ről rendelt áruk):
0 - 22 € (~6.204 Ft) között vámmentes
22,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli
150,1 € felett kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
EU-n belülről nem, EU-n kívülről meg asszem 100 euró felett, vagy hogy van.___Samy___ írta:És vamolni szoktak a csomagokat, amik onnan jönnek? Fizetés az hogyan történik?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
eu-n belül nem szoktak vámolni, eu-n kívül is csak bizonyos érték felett. fontos hogy rendesen fel legyen tűntetve az értéke különben kapsz szép csomagot a navtól.
- ___Samy___
És vamolni szoktak a csomagokat, amik onnan jönnek? Fizetés az hogyan történik?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Directről nemrég rendeltem Under Armour edzőcipőt, egész pontosan ezt.___Samy___ írta:Igazából oldalakat keresek, ahonnan normális áron lehet beszerezni utcai cipőket. Régen volt pl a sportsdirect, azzal mi a helyzet? Rendeltetek mostanság onnan vmit?
Akkor 8ezerre le volt árazva, sztem baromi jó vétel volt, jól is néz ki és annyira könnyű, mintha nem is lenne semmi a lábamon, mikor megfogtam a dobozát, azt hittem cipő sincsen benne

Jobban bejön mint a Nike, amit 2x ennyiért vettem még régebben.
Annyi, hogy jobb ha többen rendeltek, mert 4ezer körül van a kiszállítás..
- ___Samy___
Igazából oldalakat keresek, ahonnan normális áron lehet beszerezni utcai cipőket. Régen volt pl a sportsdirect, azzal mi a helyzet? Rendeltetek mostanság onnan vmit?
Honnan szeretnel illetve mi lenne a kerdesed?___Samy___ írta:Szokott itt valaki külföldről cipőket rendelni? Utcai cipokre gondolok elsősorban.
- ___Samy___
Szokott itt valaki külföldről cipőket rendelni? Utcai cipokre gondolok elsősorban.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
És még mindig van hova fokozniBár a foltok ellen megvédi az alatta lévő rendes gatyát legalább.

Gyerekek, szerintem nyissunk webshopot ahol a láthatatlan nadrágot áruljuk. Free shipping meg minden, az ára legyen mondjuk 75 USD.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
azok nagynak illetve szűknek tűntek volna, a slim fit meg jó rám.Realista24 írta:Pedig nekik van vagy háromféle slim fazonjuk. Outletben is van boltjuk, nagy választékkal.Van graafban majdnem olyat vettem, de nem volt slim fit-es.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pedig nekik van vagy háromféle slim fazonjuk. Outletben is van boltjuk, nagy választékkal.Van graafban majdnem olyat vettem, de nem volt slim fit-es.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Van graafban majdnem olyat vettem, de nem volt slim fit-es.Realista24 írta:Olymp ingek szerintem rendben vannak, akcióban még az áruk is jó.rashidm írta:Hol érdemes minőségibb (nem C&A) inget vásárolni?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olymp ingek szerintem rendben vannak, akcióban még az áruk is jó.rashidm írta:Hol érdemes minőségibb (nem C&A) inget vásárolni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha jobb inget akarok, akkor én peek & cloppenburg vagy van Graaf-ba megyek be.
Aztán bújom az akciókat.
Legutóbb láttam egy Hilfiger Zakót+alsót 120-ról 50-re lenyomva.
Sajnos nem volt jó rám, de ki lehet fogni minőségi cuccokat kb Zara áron.
Aztán bújom az akciókat.
Legutóbb láttam egy Hilfiger Zakót+alsót 120-ról 50-re lenyomva.
Sajnos nem volt jó rám, de ki lehet fogni minőségi cuccokat kb Zara áron.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2017. április 27., csütörtök 21:03-kor.
ZIDANE