Kova Modric Isco/Kroos kp-t nyomatnék szívem szerint, de a brazil helye ugyanúgy fix, mint Kroosé. Pedig meglephetne Zizou minket végre.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. május 1., hétfő 19:38
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 1., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. május 1., hétfő 19:28
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 1., hétfő 19:27
egy az egybenwZoLee7 írta:En Casemiro miatt felek, mostanaban minden meccsen kiszortam volna pirossal
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. május 1., hétfő 19:24
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. május 1., hétfő 19:23
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2017. május 1., hétfő 19:10
HozzászólásSzerző: mexes » 2017. május 1., hétfő 19:00
HozzászólásSzerző: matador » 2017. május 1., hétfő 18:58
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 1., hétfő 17:57
Realista24 írta:Godin, Juanfran és Carrasco játéka kérdéses.Remy írta:Carrasco mellett Gimenez is sérült, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. május 1., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 30., vasárnap 9:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 30., vasárnap 9:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 30., vasárnap 9:32
Godin, Juanfran és Carrasco játéka kérdéses.Remy írta:Carrasco mellett Gimenez is sérült, ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 30., vasárnap 9:30
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. április 22., szombat 15:11
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 22., szombat 14:55
A Juve pedig...nos, őket nem véletlen nem említetted.wxyz írta:Az a baj a mostani sikerekkel, hogy az is közrejátszik, az ellenfelek nem annyira jók. Carlo sem tett hozzá többet a csapata játékához Zidanenál. A Barcelona kerete gyengül, Enrique megbukott. Atletico gyengébb, mint az elmúlt években. Nem hiszem, hogy hosszabb távon maradni fog ilyen minőségű a mezőny.ArjenMagicRobben írta:Idén nagyjából semmilyen taktikánk nincsen. Zidane motiválásban fantasztikus, a játékosok tényleg akarnak és fejben nagyon ott vannak a fontos meccseken, de taktikára nyomokban emlékeztető elemeket sem lehet felfedezni a játékunkban. Viszont számomra egyre inkább bebizonyosodik, hogy talán így is lehet trófeákat nyerni. Egyszerűen ezek a játékosok annyira jók, hogyha mindenki akar játszani és mindenki extra-motivált akkor bárkit megverhetünk. Én mindig is a komoly szakmai tudással rendelkező edzőket részesítettem előnyben, de nekem idén Zizou bebizonyította, hogy sokszor lókukit nem ér a taktika, elég ha jó játékosaid vannak és ők majd megoldják. Ha látják, hogy van miért hajtani előbb-utóbb valamelyik villani fog. Ezért is van az hogy a nagy rangadókon többnyire jól teljesít a csapat, míg a kicsikkel sokszor meggyűlik a bajunk. Nem örülök neki, hogy ennyire nincs egy játéka a csapatnak, de egyre inkább belátom, hogy így is lehet eredményeket elérni. És ki tudja, talán jövőre fejlődik valamit Zidane is, én mindenképp megtartanám, még ha nem nyerünk semmit akkor is adnék neki még egy évet. (Meg amúgy sincs senki aki alkalmas lenne a posztra...)
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 22., szombat 14:52
már a bajernt kiejtettukPipita írta:Európai klasszikus.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 22., szombat 14:51
Ha nem tudnám, hogy Realos vagy, azt hinném Piqué regisztrált.Az a baj a mostani sikerekkel, hogy az is közrejátszik, az ellenfelek nem annyira jók.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. április 22., szombat 14:49
Az a baj a mostani sikerekkel, hogy az is közrejátszik, az ellenfelek nem annyira jók. Carlo sem tett hozzá többet a csapata játékához Zidanenál. A Barcelona kerete gyengül, Enrique megbukott. Atletico gyengébb, mint az elmúlt években. Nem hiszem, hogy hosszabb távon maradni fog ilyen minőségű a mezőny.ArjenMagicRobben írta:Idén nagyjából semmilyen taktikánk nincsen. Zidane motiválásban fantasztikus, a játékosok tényleg akarnak és fejben nagyon ott vannak a fontos meccseken, de taktikára nyomokban emlékeztető elemeket sem lehet felfedezni a játékunkban. Viszont számomra egyre inkább bebizonyosodik, hogy talán így is lehet trófeákat nyerni. Egyszerűen ezek a játékosok annyira jók, hogyha mindenki akar játszani és mindenki extra-motivált akkor bárkit megverhetünk. Én mindig is a komoly szakmai tudással rendelkező edzőket részesítettem előnyben, de nekem idén Zizou bebizonyította, hogy sokszor lókukit nem ér a taktika, elég ha jó játékosaid vannak és ők majd megoldják. Ha látják, hogy van miért hajtani előbb-utóbb valamelyik villani fog. Ezért is van az hogy a nagy rangadókon többnyire jól teljesít a csapat, míg a kicsikkel sokszor meggyűlik a bajunk. Nem örülök neki, hogy ennyire nincs egy játéka a csapatnak, de egyre inkább belátom, hogy így is lehet eredményeket elérni. És ki tudja, talán jövőre fejlődik valamit Zidane is, én mindenképp megtartanám, még ha nem nyerünk semmit akkor is adnék neki még egy évet. (Meg amúgy sincs senki aki alkalmas lenne a posztra...)
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem