Premier League
- ateeemadrid
Re: Premier League
Akkor lehet meg is van az idei szezon puskás díjas találata. Nézzétek majd Can gólját.

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Remélem ezzel nem jinxelted el az esti győzelmet..Kercsó írta:Nem lesz.![]()
Főleg a MU évének annyi. Ennyi sérüléssel a Celta-Arsenal-Spurs kombó bukó nekik.
Mehet jövőre is az EL boogie.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
tele pénzzel amiért nem dolgozik meg. egész évben barmulhat a haverjával és akkor se fogják eladni. pénzért ment pénzt kap más nem is kell nekiSierra írta:Pogba amúgy mennyire lehet boldog a Unitedben? Mondjuk ha ránéz a bankszámlájára biztosan.De vajon megbánta, hogy odaigazolt? Mert ha csak a pénz érdekli még mindig, akkor nyilván nem, de ki tudja mi járhat a fejében, kíváncsi lennék.
- ikarus93
Donnarumma a Juveba fog menni, miután Buffon visszavonul ez elég valószinű.ziro4vr írta:Hartnál azért jobb opció.Szerintem jó kapus, 4-5 jó év van még benne.
A Don így juvés lesz majd szerintem, marad Oblak, vagy a néemteknél van pár jó kapus, Leno vagy Horn.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Pogba amúgy mennyire lehet boldog a Unitedben? Mondjuk ha ránéz a bankszámlájára biztosan.
De vajon megbánta, hogy odaigazolt? Mert ha csak a pénz érdekli még mindig, akkor nyilván nem, de ki tudja mi járhat a fejében, kíváncsi lennék.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hartnál azért jobb opció.
Szerintem jó kapus, 4-5 jó év van még benne.
A Don így juvés lesz majd szerintem, marad Oblak, vagy a néemteknél van pár jó kapus, Leno vagy Horn.

Nem illik.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ezt nem is vitatom, de nem lenne jó örökre megragadni ezen a szinten.ziro4vr írta:Na és? A mu is kb az ötödik legjobb a saját bajnokságában.

Ha már szórják a pénzt, tehetnék okosan is, bár ez az utóbbi években nem igazán sikerült.

- Süti
Igen, de (talán) a legjobb kapussal. Mi lesz egy 5. kapussal?ziro4vr írta:Na és? A mu is kb az ötödik legjobb a saját bajnokságában.

Na nembaj, Championship győzelemért is kupát adnak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Ez a De Gea biznisz ennyire tuti mar?
- Caraway
Lehet, de még mindig maximum az 5. legjobb kapus a saját bajnokságát illetően(de Gea, Courtois, Lloris, Cech).Berti írta:Azért egy picivel jobb, mint teljesen átlagos.
Azért egy Oblaknak jobban örülnék.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kár hogy 30 éves. ha egy 5-el fiatalabb szép jövője lenne
Azért egy picivel jobb, mint teljesen átlagos.

Most miért, hátha fater nyomdokaiba lép.Caraway írta: Ha de Gea lép a Realba, Schmeichel jöhet helyette. A világ egyik, ha nem a legjobb kapusát lecserélni egy teljesen átlagos hálóőrre.. katasztrófa.

- RaúlCF
pl-be elmegy és nem is rossz de 3 kanyarral le van maradva De Geához képest. még hírnek is fura ahol ennyi pénz van pont az ő neve merül fel. max szentimentálisan de united helyében Oblakot vinném oda, vagy ha angol kapust szeretnének ami arrafele nem divat akkor Pickford vagy Butland elég ígéretesek.
- Caraway
http://www.skysports.com/football/news/ ... vid-de-gea
Ha de Gea lép a Realba, Schmeichel jöhet helyette. A világ egyik, ha nem a legjobb kapusát lecserélni egy teljesen átlagos hálóőrre.. katasztrófa.
Ha de Gea lép a Realba, Schmeichel jöhet helyette. A világ egyik, ha nem a legjobb kapusát lecserélni egy teljesen átlagos hálóőrre.. katasztrófa.

ja sanszos hogy innen már nincs visszaút a MU-nak. ennyi sérülttel csoda lenne ha összejönne a BL. bár remélem azért a celtan még túlmennek és a döntőben már bármi lehet akkor.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nem lesz.palesz77 írta:Szerintem pont nem, így a MU és a City is előzi őket, ha nyerik az elmaradt meccsüket..Kercsó írta: de legalább a 'Poolnak kedvező eredmény született...Előre látom, hogy a végére elszórakozzák azt a 4. helyet Kloppék. Mondjuk már így se rajtuk áll, de szerintem még bukni is fognak sajnos. Ne legyen igazam..

Főleg a MU évének annyi. Ennyi sérüléssel a Celta-Arsenal-Spurs kombó bukó nekik.
Mehet jövőre is az EL boogie.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Ez a city United pool hármas akkorákat trollkodnak hétről hétre hogy a legnagyobb luzer lesz a végén a harmadik.
Az arsenal
Az arsenal

- RaúlCF
ha pont a borotól kapnak ki az év vicce kategória