mocsok írta:bár nem tudom mennyire jönne be neki az angol bajnokság stílusa. oda azért nem árt egy kicsivel több határozottság és munkabírás.
Az ide se ártott volna...
Pletyka ide vagy oda, én nagyon örülnék, ha 45-50 millió euró környékén el tudnánk adni.
Ha marad, és kezd, akkor Isco karrierjének és a csapatvédekezésnek tesz keresztbe, ha marad, és kispadozik, akkor a saját értékét felezi/harmadolja meg. A Bale-ügylet után jól is jönne rögtön egy nagy bevétel a klubnak.
Kár, hogy ide jutottunk. Amikor megvettük, én örültem neki, a német válogatottban mutatott gyors, hatékony, letisztult futballt vártam tőle, öröm volt nézni, ahogy mozgatta a nationalelfet. Az első hónapok ezt a reményt még alá is támasztották, remekelt például az Ajax elleni kinti meccsen.
Kénytelen vagyok viszont igazat adni hehének, azóta, hogy itt van nálunk, Özil szinte semmiben nem fejlődött. Kimondhatatlanul zavar, hogy Higuainhoz és Di Mariához hasonlóan rendre értékelhetetlen alibi semmit produkált a nagy meccseinken. Ez a Real Madrid 10-esétől nem fogadható el.