Már csak egy olyan csatár kéne, aki a kezdőben is megállja a helyét, és nem csak cserének jóBlancoMark írta:kiveteles helyzetben vagyunk, hogy ket ilyen csatarunk van

Alvaro Morata - 21
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Alvaro Morata - 21
- BlancoMark
Nem tudom mit feszkoztok, kiveteles helyzetben vagyunk, hogy ket ilyen csatarunk van. Ket tipus akik ketfele taktikahoz is igazithatoak. Iden duplazunk veluk, Morata ugyse maradt volna mert itt kezdo csatar sose lenne, Benzemat meg jovore helyre rakja MBappe, ennyi a tortenet.

- mocsok
itt a válasz rá:nem tudom mivel válthatta ki egyesekben az ellenszenvet, nem szolgált rá
semmi bajom moratával. tök jó cserecsatár, és tök jó hogy így teljesít idén.Navamiro írta:Ott volt megint 20 percet kb. Esernyő után gólpassz.Az ügyetlen botlábúja.
de az hogy be kell böfögni a semmiből egy ilyen provokatív, nyomorék faszságot nevető szmájlival csak hogy pörögjön a topic és benzemát lehessen oltani.. szánalmas.
aztán ha kapnak egy hónapot amiért több oldalas vitát generálnak, akkor meg megint jön a "karimkát nem lehet bántani" szöveg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kettonk közül En örülök a csapat sikerének, te meg azt varod hkgy mikor fikazhatod ujra őket vagy Zidanet, egy bezzeg en megmondtam kíséretében. #fotelzseniNavamiro írta:Nem tudják lenyelni, h jobban teljesít a nagy botlábúnak titulált ember, mint az örök kedvenc, persze, h fáj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy írsz róla mint a csúcs Ronaldorol.
Es nem, nem vagy kénytelen felhozni a franciát, csak jol esik ;)
Navamiro, te meg ahogy irtam neked megy a meccsben, húzd le magad. Es akkor most válaszolj, aztán kiteszlek, vagy spóroljuk meg elore?

Es nem, nem vagy kénytelen felhozni a franciát, csak jol esik ;)
Navamiro, te meg ahogy irtam neked megy a meccsben, húzd le magad. Es akkor most válaszolj, aztán kiteszlek, vagy spóroljuk meg elore?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem tudják lenyelni, h jobban teljesít a nagy botlábúnak titulált ember, mint az örök kedvenc, persze, h fáj.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kénytelen vagyok felhozni Benzemát mert ő kapja érdemtelenül Morata játékperceit. Nekem nem (sem?) esik jól a csapat tagjait bántani, ahogy az sem esik jól hogy semmittevéssel folyamatosan a kezdőben maradhat valaki. Felháborító és borzasztó az a fajta kivételezés amit a kilencesünk élvez ennél a klubnál.
Moratának nagyobb az arca mint a tudása, lehet. Legyen is. E miatt a nagy arca miatt van az hogy ziccerbe kerül és emiatt vágja be. Egy zsoldos? Mind az (Marcelo meg Ramos nem
). De amíg teszi a dolgát én leszarom hogy mit gondol magáról. Sőt, jobbat mondok, ha én mentenék pontokat a világ legjobb klubjának hétről hétre a fontosabbnál fontosabb góljaimmal, én is elhinném magamról hogy én vagyok a világ királya.
Szóval volt már itt olyan játékos, aki nem a tehetsége miatt került oda, ahova, hanem a kitartása és az elszántsága miatt, és az ilyen játékosoknak is van létjogosultságuk, még a Real Madridban is. Főleg hogyha sorozatosan jobban teljesítenek a csapaton belüli konkurenciánál. És Morata éppen ezt teszi, ahogy tette a másik középszerű cserecsatárunk is
A lehet úgy viselkedni mint DM meg Asensio vonalra még annyit tudnék mondani hogy DM fél éves teljesítménye hatalmas mértékben járult hozzá a Tizedikhez mert extra klasszis volt amit abban a félévben épp nyújtott. Az ilyenek nyerik a trófeákat. Amit Asensio letol az persze marha király és örülök neki, de közel sem egy szint a kettő. Érjen be idővel és legyen még fontosabb tagja a csapatnak mint DM volt valaha, meg maradjon meg mellette példaképnek is;de azt azért lássuk be hogy nem minden extraklasszis születik példaképnek és nem is lehet elvárni tőlük ezt. Mielőtt: Nem, DM nem extraklasszis, nem, Morata sem az. De amit Morata játszott ellünk meg amit DM játszott értünk a BL-ben, az elég kiemelkedő teljesítmény volt.
Én is jobban szeretem azokat a játékosokat, akiknek életük hogy itt lehetnek. Ilyen volt Guti meg Iker például és ilyen ma Marcelo meg a Kapitány. Morata jó eséllyel nem ilyen de kell ilyen fajta játékos is a csapatba. Hogy ő pont saját nevelés, hát istenem, ez van. Ettől még nem lesz kevesebb egyetlen focistánál sem: kapja a pénzét, dolgozzon meg érte. Ennyit kéne megtennie a többinek is mert van még bőven itt akinek nem volt gyerekkori álma hogy a Habfehéret öltse magára.
Hogy többnek hiszi magát a klubnál? Lehet, nem tudom mi játszódik le a fejében. De amíg itt van és Habfehérben van és beáll és jobban kapar a mezért mint bárki a pályán, addig én nem vagyok hajlandó őt szidni és nem tudom elfogadni az irányába történő sárdobálást e téren. Egyszerűen azért mert ha nem is szívből teszi (amit egyébként nem tudhatunk), akkor meg óriási nagy profi hogy hétről hétre teszi a dolgát, egyesekkel ellentétben (Igen, Karimra is, nem, nem csak rá célzok).
Moratának nagyobb az arca mint a tudása, lehet. Legyen is. E miatt a nagy arca miatt van az hogy ziccerbe kerül és emiatt vágja be. Egy zsoldos? Mind az (Marcelo meg Ramos nem

Szóval volt már itt olyan játékos, aki nem a tehetsége miatt került oda, ahova, hanem a kitartása és az elszántsága miatt, és az ilyen játékosoknak is van létjogosultságuk, még a Real Madridban is. Főleg hogyha sorozatosan jobban teljesítenek a csapaton belüli konkurenciánál. És Morata éppen ezt teszi, ahogy tette a másik középszerű cserecsatárunk is

A lehet úgy viselkedni mint DM meg Asensio vonalra még annyit tudnék mondani hogy DM fél éves teljesítménye hatalmas mértékben járult hozzá a Tizedikhez mert extra klasszis volt amit abban a félévben épp nyújtott. Az ilyenek nyerik a trófeákat. Amit Asensio letol az persze marha király és örülök neki, de közel sem egy szint a kettő. Érjen be idővel és legyen még fontosabb tagja a csapatnak mint DM volt valaha, meg maradjon meg mellette példaképnek is;de azt azért lássuk be hogy nem minden extraklasszis születik példaképnek és nem is lehet elvárni tőlük ezt. Mielőtt: Nem, DM nem extraklasszis, nem, Morata sem az. De amit Morata játszott ellünk meg amit DM játszott értünk a BL-ben, az elég kiemelkedő teljesítmény volt.
Én is jobban szeretem azokat a játékosokat, akiknek életük hogy itt lehetnek. Ilyen volt Guti meg Iker például és ilyen ma Marcelo meg a Kapitány. Morata jó eséllyel nem ilyen de kell ilyen fajta játékos is a csapatba. Hogy ő pont saját nevelés, hát istenem, ez van. Ettől még nem lesz kevesebb egyetlen focistánál sem: kapja a pénzét, dolgozzon meg érte. Ennyit kéne megtennie a többinek is mert van még bőven itt akinek nem volt gyerekkori álma hogy a Habfehéret öltse magára.
Hogy többnek hiszi magát a klubnál? Lehet, nem tudom mi játszódik le a fejében. De amíg itt van és Habfehérben van és beáll és jobban kapar a mezért mint bárki a pályán, addig én nem vagyok hajlandó őt szidni és nem tudom elfogadni az irányába történő sárdobálást e téren. Egyszerűen azért mert ha nem is szívből teszi (amit egyébként nem tudhatunk), akkor meg óriási nagy profi hogy hétről hétre teszi a dolgát, egyesekkel ellentétben (Igen, Karimra is, nem, nem csak rá célzok).
Kb ennyi a lényeg, és meg is tesz minden tőle telhetőt. Hogy a klubért vagy magáért az számomra lényegtelen mert a kettő érdek idén épp egybevág. Még annyit, hogy nem kisírta magának a pénzt Morata, hanem kőkeményen megdolgozott érte és kiérdemelte azt. Bizonyos téren példát lehetne és kellene is venni róla.Realista24 írta:annyi loveert amit kisirt magának, az a minimum hogy megteszi amit csak tud.
- ___Samy___
Én meg amúgy pont leszarom, hogy kinek mekkora arca van, míg a csapat profitál magából a játékból. Bár Karimnak lenne ekkora arca, pont ennek a hiánya miatt nem tudja kihozni magából sosem a maxot. Morata meg a semmire teszi magát.
De jelenleg ő a legjobb formában lévő támadónk, és talán illene még jobban kihasználni.
De jelenleg ő a legjobb formában lévő támadónk, és talán illene még jobban kihasználni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudsz olvasni? Leírtam.Jim írta:kicsit nagyképű Morata
de mindenki elismerését fejezheti ki e szezonbeli teljesítményéért![]()
kevés játéklehetőséggel a keret hasznos, nélkülözhetetlen tagjává vált...
nem tudom mivel válthatta ki egyesekben az ellenszenvet, nem szolgált rá
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kicsit nagyképű Morata
de mindenki elismerését fejezheti ki e szezonbeli teljesítményéért
de mindenki elismerését fejezheti ki e szezonbeli teljesítményéért

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Odadobtak? Elküldtek fejlődni pont azert amiért korábban sírt. Hogy kevés a lehetősége.
Volt lehetősége nem visszatérni, ugyanis a klubok közötti egyezség egy dolog, de ha a játékos nem fogadja el a neki kínált feltételeket, akkor minden mindegy.
Örüljön a góljának, le se szarom, de élete legfontosabb találatanak hívni, elég egyértelmű üzenet volt a Real fele.
Volt lehetősége nem visszatérni, ugyanis a klubok közötti egyezség egy dolog, de ha a játékos nem fogadja el a neki kínált feltételeket, akkor minden mindegy.
Örüljön a góljának, le se szarom, de élete legfontosabb találatanak hívni, elég egyértelmű üzenet volt a Real fele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Morata végigjárta a szamárlétrát, szintjéhez képest odatette magát majd odadobták a Juvénak ahol megbecsülték. Ha jobb formában volt Mandzukicnál akkor pedig játszatták. A juvéban volt feljebb lépési lehetősége, volt jövőképe.
Vannak azok akik tűrik a padot és vannak azok akiknek fontos a játéklehetőség. Morata a lehetőséget megkapta a juvéban. Ha a helyében lettem volna én se akartam volna visszatérni. Minek? Pontosan tudta hogy csak akkor lesz kezdő ha lesérül Benzema vagy épp rotálnak és kicserélik a fél kezdő 11et.
Az idei szezonban egy normális univerzumban kezdőként kellett volna játszania több meccsen forma alapján, de őt inkább padlóztatják. Miért is tapsikoljon örömében? Ennek ellenére én nem látom azt hogy bszna rá a csapatra. Örül a góloknak, a csapattársai bírjak, amikor pedig játszik akkor hajt. Hajt annak ellenére hogy tudja a következő meccsen Benzema lesz a kezdő.
"Le se szarom hogy idén mit tesz, attól meg egy senki marad számomra, akinek világi örömet okozott az imádott csapatom kiejtése. "
Nem túl objektív véleménynyilvánítás.
Ha pedig szerinted más játékos nem örül ha ex csapatának gólt rúg vagy kipicsázzák a blből akkor tévedsz.
Vannak azok akik tűrik a padot és vannak azok akiknek fontos a játéklehetőség. Morata a lehetőséget megkapta a juvéban. Ha a helyében lettem volna én se akartam volna visszatérni. Minek? Pontosan tudta hogy csak akkor lesz kezdő ha lesérül Benzema vagy épp rotálnak és kicserélik a fél kezdő 11et.
Az idei szezonban egy normális univerzumban kezdőként kellett volna játszania több meccsen forma alapján, de őt inkább padlóztatják. Miért is tapsikoljon örömében? Ennek ellenére én nem látom azt hogy bszna rá a csapatra. Örül a góloknak, a csapattársai bírjak, amikor pedig játszik akkor hajt. Hajt annak ellenére hogy tudja a következő meccsen Benzema lesz a kezdő.
"Le se szarom hogy idén mit tesz, attól meg egy senki marad számomra, akinek világi örömet okozott az imádott csapatom kiejtése. "
Nem túl objektív véleménynyilvánítás.
Ha pedig szerinted más játékos nem örül ha ex csapatának gólt rúg vagy kipicsázzák a blből akkor tévedsz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez nem Morata ellen szól. Ez minden olyan játékos ellen, aki többnek hiszi magát a klubnál. Hany es hany ilyen vol amióta madridista vagyok...te jo ég. Szerencsére egy sem volt túl hosszú ideig a klubnál.
DM féléves tündöklése sem érdekel. Nagyban hozzájárult a Tizedikhez? Igen. Ezért volt itt? Igen. Kapott érte nehány millio eurót? Igen. Nála mondjuk csak rosszabbak vannak, akik teljesítmény nelkul követeltek a lóvét.
Ha Morata a BL döntőben triplázik, akkor örülni fogok, de annyi loveert amit kisirt magának, az a minimum hogy megteszi amit csak tud. 4,5 vagy 6,5 nettóban, most nem rémlik, de nézd meg Marcelot, ingyen is megszakadna a mezert, nem úgy mint spanyol ektarsa, aki ha tehette volna, ide sem igazol...mert a Madrid csúnya, BBC stb...de azert csak be lehetett fogni a száját egy szep összegű fizetést garantáló szerződéssel.
DM féléves tündöklése sem érdekel. Nagyban hozzájárult a Tizedikhez? Igen. Ezért volt itt? Igen. Kapott érte nehány millio eurót? Igen. Nála mondjuk csak rosszabbak vannak, akik teljesítmény nelkul követeltek a lóvét.
Ha Morata a BL döntőben triplázik, akkor örülni fogok, de annyi loveert amit kisirt magának, az a minimum hogy megteszi amit csak tud. 4,5 vagy 6,5 nettóban, most nem rémlik, de nézd meg Marcelot, ingyen is megszakadna a mezert, nem úgy mint spanyol ektarsa, aki ha tehette volna, ide sem igazol...mert a Madrid csúnya, BBC stb...de azert csak be lehetett fogni a száját egy szep összegű fizetést garantáló szerződéssel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én már nem mertem belemenni.
Leírtam 2x más szavakkal azt mint te, de mintha a falnak mondanád.
Leírtam 2x más szavakkal azt mint te, de mintha a falnak mondanád.

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy nem lehet ugy védeni, hogy a francia ne legyen rugdalva....
pláne szinte minden mondatban.
De akkor belemegyek. Le se szarom hogy idén mit tesz, attól meg egy senki marad számomra, akinek világi örömet okozott az imádott csapatom kiejtése. Ezt soha nem felejtem el neki. Az sem mellékes, hogy itt sem akar lenni, igy remelem igazad lesz Pipita, es Higu utan ez a középszer is elmegy innen, mert nem méltó a Real címerre. Ehhez nem kell, hogy a kamu nyilatkozatokat olvassam, ehhez elég megnézni ahogyan viselkedik.
Lehet ezt úgy csinálni ahogy Isco, Asensio es Nacho. Meg lehet a DM vonalat erősíteni, sírni, pénzt követelni, panaszkodni es háttérből lejárató kampányokat generálni.
Es akkor csodalkoztok hogy nem tisztelik? Miért tisztelnek? Mert idén rúgott 13 gólt a bajnokságban? Oda ne fossak. Es mielőtt elkezded gépelni, hogy Karim kilencnel jár, igen tudom. De ez most nem kettőjükrol szól, hanem a spanyolrol, akinek ket számmal nagyobb az arca, mint a tudása. Egy zsoldos.

De akkor belemegyek. Le se szarom hogy idén mit tesz, attól meg egy senki marad számomra, akinek világi örömet okozott az imádott csapatom kiejtése. Ezt soha nem felejtem el neki. Az sem mellékes, hogy itt sem akar lenni, igy remelem igazad lesz Pipita, es Higu utan ez a középszer is elmegy innen, mert nem méltó a Real címerre. Ehhez nem kell, hogy a kamu nyilatkozatokat olvassam, ehhez elég megnézni ahogyan viselkedik.
Lehet ezt úgy csinálni ahogy Isco, Asensio es Nacho. Meg lehet a DM vonalat erősíteni, sírni, pénzt követelni, panaszkodni es háttérből lejárató kampányokat generálni.
Es akkor csodalkoztok hogy nem tisztelik? Miért tisztelnek? Mert idén rúgott 13 gólt a bajnokságban? Oda ne fossak. Es mielőtt elkezded gépelni, hogy Karim kilencnel jár, igen tudom. De ez most nem kettőjükrol szól, hanem a spanyolrol, akinek ket számmal nagyobb az arca, mint a tudása. Egy zsoldos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Pipita írta:...

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
KAG írta:Én nem akartam velük leállni, de neked sok sikert, donor.
Aki ezen a faszin nem látja, hogy semennyire se madridista az nem tudom mit néz.![]()
Isco barcás létére jobban kiáll a csapattal akármikor és Ő se kap perceket.
DE még James is elmondta az első félévben hogy marad,küzd itt akar lenni.
És szerintem ő kevesebb percet kapott mint Morata.
Kit érdekel hogy mennyire gondoljátok madridistának vagy antimadridistának? Pont nem érdekel hogy ki nyilatkozik szebben a csapatról a sajtóban, ha a pályán meg szarik odatenni magát. Benzema 75 percnyi semmittevése után ez a semennyire se madridista ez rendre beáll 15 percre, küzd, hajt, aztán bevágja és hozza a pontokat a klubnak, ez az ami számít, ez alapján kellene megítélni a Real Madrid csatárát. mondjuk azt sem tudom értelmezni hogy Morata nem áll ki a csapattal, mikor szemmel láthatóan barátja a keret legalább fele, de tippre inkább egésze. Lehet szeretni Moratát meg lehet nem szeretni de nevetséges ez az ellenkampány ami a csapat egyik legjobb támadóját (igen, az idei szezonban úgy kábé ezerszer értékesebb tagja a keretnek, mint a francia) támadja. Szerencsére jövőre már nem lesz itt topikja, aztán csak lehet reménykedni benne hogy pótolva is legyen, nehogy a kicsi Karimka lelke megint sajogni kezdjen hogy túl erős a konkurencia.

Talán pont itt írta korábban valaki hogy a játszott percek minősége is számít, nem csak a mennyisége. A szezon eddigi három legfontosabb meccsén egészen pontosan nulla darab játékpercet kapott, míg a teljes szezont haszontalanul letoló konkurenciája háromból háromszor kezdett, csak olyan csodálatosan játszott hogy egyszer sem lehetett végig a pályán tartani. A Juventus BL döntőbe jutásában meg elévülhetetlen érdemei voltak és gyakorlatilag végig játszotta a tornát 2015/16-ban. Akkor jogtalan a felháborodása? Már ha van, mert én egyébként nem olvastam tőle, hogy puta Zidane, fuera, én vagyok az istenkirálycsászár. De nem is ez számít. Bohózat hogy egy ennyire marginális (SAJNOS) játékos ennyi gyűlöletnek legyen kitéve, lévén hogy a keret egy igen fontos tagjáról van szó idén, aki egyébként a tökéletes cserecsatár ebbe a csapatba.Azért a Juvéban sem számított annyira alap játékosnak és most sincs annyira mellőzve. Ha levesszük a BL-t, akkor még jobb számok jönnek ki.
- mocsok
Erről hirtelen beugrott az a hatalmas luft.Navamiro írta: Az ügyetlen botlábúja.

Szegény azóta keresheti a lábát
Ott volt megint 20 percet kb. Esernyő után gólpassz.
Az ügyetlen botlábúja.