Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Na igen de a Vardar ellen Groot és Amorim még jobban le lesz terhelve, ma is sokat voltak fenn. Azt mondom 60-40 a Győrnek, de szoros lesz. Mondjuk valami normális bírók jól jönnének.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Be fogja húzni a Győr, semmi para! Mörk nem is nagyon prbálkozott, volt 2 kapufás átlövése, ami pár centin múlott, meg az 1 gólja, és ennyi. Amorim, Groot és Görbe akkora extrát nyújtott, hogy nem volt szükséges Mörkre. A pad elég szűkös, de jövőre Hansen és Oftedal érkezésével nem lesz ez rossz..ziro4vr írta:A Vardar nem fáradt el túlzottan.... a Győr védelme ha extra lesz, nyerhetnek. Amorim és Groot kell hogy bírja erővel, meg Mörk ne legyen ekkora alibi.
- ziro4vr
A Vardar nem fáradt el túlzottan.... a Győr védelme ha extra lesz, nyerhetnek. Amorim és Groot kell hogy bírja erővel, meg Mörk ne legyen ekkora alibi.
Nem illik.
- ziro4vr
Ahány vp közeli emberrel beszéltem, mint mást mond Jamalirol....Vp, Szeged, külföld..
Győr nyer? Szerintem csak 1 meccset de ne legyek pesszimista.

Győr nyer? Szerintem csak 1 meccset de ne legyek pesszimista.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Attól függetlenül lőhetne 1-2 alkalommal... Csomószor befele vitte a labdát aztán ment az alibi oldalpassz.tibi18 írta:Szerencsétlen az egész évet gyakorlatilag egyedül nyomja végig a Veszprémben és a válogatottban is. Ha ebbe van beleszólása, akkor ez a végjáték valóban az ő nyakába is varható, de én úgy gondolom ez is inkább Sabate hibája. Balogh sokkal többet lehetett volna ma pályán..rashidm írta:Hát ez a Nagy Laci mekkora egy nulla játékos...![]()
![]()
![]()
1 perc volt vissza, erre belelövi Landinba, aztán meg kiállíttatja magát... mondjuk a bírók is gyökerek voltak. Random 2 perc néha, plusz a végén az a piros+hetes kombó...nevetséges volt végignézni élőben.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerencsétlen az egész évet gyakorlatilag egyedül nyomja végig a Veszprémben és a válogatottban is. Ha ebbe van beleszólása, akkor ez a végjáték valóban az ő nyakába is varható, de én úgy gondolom ez is inkább Sabate hibája. Balogh sokkal többet lehetett volna ma pályán..rashidm írta:Hát ez a Nagy Laci mekkora egy nulla játékos...![]()
![]()
![]()
1 perc volt vissza, erre belelövi Landinba, aztán meg kiállíttatja magát... mondjuk a bírók is gyökerek voltak. Random 2 perc néha, plusz a végén az a piros+hetes kombó...nevetséges volt végignézni élőben.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ez a Nagy Laci mekkora egy nulla játékos...

- ziro4vr
Ha edző nélkül mennénk a FF-ba, talán még nyerhetnénk is. Így azért elég nagy csoda lenne.
Nem illik.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Sabate úgy látszik nem tudja, hogy létezik az ,,időkérés" intézménye.
- ziro4vr
Jaaj ez a két szerencsétlen csapat...a Szeged megérdemelte az óvásos meccsük után.
Nem illik.
- ziro4vr
A bukás egyértelmű volt ma, de már az is, hogy ebből bukás lesz a FF, már ha odáig eljutnak. Elutazik Kopljar de nem nevezi be egyik meccsre sem..makacs idióta.

Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ziro4vr írta:Komolyan ez a sabate. Benitezt utáltam ennyire.

nyert is a vardar.
nah de szülővárosom Dabas megnyerte a másodosztályt, úgyhogy jövőre elsőosztály!

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
04.22 lesz a hazai meccs, jegymestert nézegesd majd, esetleg klub honlapot vagy fb oldalt. Sajnos konkrét időpontot nem tudok, de érdemes figyelni, hamar elfogynak, viszont ha nem telik meg a vendég szektor, még az utolsó napokban lehet zsákolni.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Nem tudod esetleg, hogy a jegyértékesítés mikor kezdődik el a Montpeiller elleni meccsre?ziro4vr írta:SZerintem a Monte veszélyesebb ellenfél. Gyorsak, technikásak és most már el is fogják hinni. Az öregecske, arcos, elfáradó Veszprémet meglephetik. Főleg amíg továbbra is Gulyás a csereátlövő. Nevetséges.
A Szeged szerintem hazain x közelre kihozza, de Párizsban le lesznek mosva.
A Fradi megérdemelte, nagyon akarták. A Győrben ez a beálló csaj nem annyira tehetséges, Löke alatt van sok szinttel.

- ziro4vr
SZerintem a Monte veszélyesebb ellenfél. Gyorsak, technikásak és most már el is fogják hinni. Az öregecske, arcos, elfáradó Veszprémet meglephetik. Főleg amíg továbbra is Gulyás a csereátlövő. Nevetséges.
A Fradi megérdemelte, nagyon akarták. A Győrben ez a beálló csaj nem annyira tehetséges, Löke alatt van sok szinttel.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A Kielce otthon is kikapott a Montpelliertől , így kettős vereséggel kiesett, tehét nem ismétlődik meg a tavalyi BL döntő a 8 között. Ez a Kielce egész évben nem tudta megközelíteni a tavalyi formáját, de azért durva, hogy kettős verességel estek ki. A Montpellier pedig azért megmutatta, hogy egyáltalán nem szabad leírni őket, teli vannak világsztárokkal, majd sóvároghatunk Fabregas beálló játéka miatt
Összességében azért annyira nem rossz ez, a Veszprém talán kisebb arccal, jobban koncentrálva ki tudja ütni a franciákat. A Szegednek pedig egy tisztességes helytállás a cél, 2 meccsen a PSG egyértelmű jobb. (egy meccsen ugye minden megtörténhet, de egy oda visszavágó azért még is csak 120 perc)
Illetve ha már kézilabda, a Fradi leverte a Győrt , így 13(?) év után nem tudta megvédeni a címét a győri csapat. Talán jókor jött a pofon nekik, nulla tűzzel, koncentrálatlanul nem lehet játszani, a final fourban valószínűleg azért jobban fognak menni. A fradinak pedig ideje elhinni ezek után, hogy verhetik a románokat, ha már így lesajnálják a "gyengécske" fradit ezek a tahók.
Nagy csata lesz kövi héten az tuti!

Illetve ha már kézilabda, a Fradi leverte a Győrt , így 13(?) év után nem tudta megvédeni a címét a győri csapat. Talán jókor jött a pofon nekik, nulla tűzzel, koncentrálatlanul nem lehet játszani, a final fourban valószínűleg azért jobban fognak menni. A fradinak pedig ideje elhinni ezek után, hogy verhetik a románokat, ha már így lesajnálják a "gyengécske" fradit ezek a tahók.

- ziro4vr
Ugalde ma is nulla volt, tőlem mehet ő is, Iváncsik legalább klubbikon. Terzicet se szeretném többet élőben látni, Alilovic, Sulic is mehet nyugodtan.
Haverommal kimentem, de megint elment a kedvem, ez a sabate egy pojáca. Mondjuk nem értem minek ennyi rendőr.
Haverommal kimentem, de megint elment a kedvem, ez a sabate egy pojáca. Mondjuk nem értem minek ennyi rendőr.
Nem illik.
Szerintem Vranjes tisztában van vele, hogy Ugalde maximum második számúnak jó, így kellett neki valaki amíg nincs Strlek.