Formula-1
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Formula-1
Kimi is felvette a versenyt Schumival...
Alonso csapaton belul is elviselhetetlen, neki csak olyan csapatok johettek szoba mindig is ahol a masodik pilota a hatterben van, a konstruktori bajnoksag meg nem erdekes. Ezert nem lehet soha mercis.
A mclaren is csak a honda miatt engedhette meg a szerzodeset
Alonso csapaton belul is elviselhetetlen, neki csak olyan csapatok johettek szoba mindig is ahol a masodik pilota a hatterben van, a konstruktori bajnoksag meg nem erdekes. Ezert nem lehet soha mercis.
A mclaren is csak a honda miatt engedhette meg a szerzodeset
"Csóri" Alonsot én nagyon sajnálom karrier szempontjából... ha Hamiltonban 3 Vettelben 4 akkor benne minimum a bezsebelten kívül 3 vb cím még benne maradt. Persze tudom, hogy ez nem így működik. De ő még a csúcs Schumival tudta felvenni a versenyt... ez mindent elmond a képességeiről. Le a kalappal előtte.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
P. Krisz írta:A Honda már a szabadedzés első körén megállt Alonso alatt.
Mindig van lejjebb.![]()
teljesen jogosan fakadt ki, hogy ha nem raknak versenyképes járgányt alája, akkor lekoccol, ahhoz aki ezt megteszi, vagy pedig befejezi a F1-t
lehet, hogy emiatt sokaknál a forma 1 kurvája lesz, de én megértem, ha versenyezni akar, nem pedig azért bszkdni, hogy a futam felét teljesíteni tudja legalább.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én azért bepróbáltam volna a Real Madridot mondani... egy havi fizetésnek oda lett volna biztos...Ladislao írta:Majdnem írtam, hogy ezek után nem leszek Kimi és Vettel drukker sem... de aztán leesett... hogy Ferrari vagyis olasz.... mi mást mondhattak volna csórik

Majdnem írtam, hogy ezek után nem leszek Kimi és Vettel drukker sem... de aztán leesett... hogy Ferrari vagyis olasz.... mi mást mondhattak volna csórik

- P. Krisz
Mennyire fog hiányozni amikor visszavonul.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- P. Krisz
Nem tölti be.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
A Honda már a szabadedzés első körén megállt Alonso alatt.
Mindig van lejjebb.
Mindig van lejjebb.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Süti
L.Miki írta:
Nem éppen erre gondoltam, sarkíthatod amennyire akarod, nem azt mondtam, hogy hű de izgalmas és sokkal jobb, mint volt, hanem csak azt, hogy legalább már lett egy csapat akik felzárkóztak a Mercédes mögé és a Hamilton- Rosberg unalomig fajult akciói után láthatunk két csapatot akik versenyben vannak a címért, és amik okozhatnak még parázs jeleneteket, futamokat. De ahogy gondolod...
De sajnos nem okoznak. Elképesztő hogy mennyire elment abba az irányba az F1, hogy van egy jó autód, meg egy jó taktikád, és vagy beugrasz a másik elé boxkiállással, vagy nem. Az ember megnéz bármilyen másik autós sorozatot, és meccsek, csaták, előzések vannak, még az első helyért is rendszeresen. Itt, ami pedig elvileg az autóversenyzés csúcsa, valami iszonyatosan unalmas minden egyes futam. Nem tudom hogy lehetne közelebb hozni egymáshoz az autókat, de ne mondja nekem senki, hogy Bottas jobb pilóta mint pl. Alonso, vagy Ricciardo. És mégis, esélyük sincs labdába rúgni.
Részemről ezután a mai futam után tükörsimán el tudom engedni az idei F1-es szezont (is), van 100 jobb széria, ahol egy-egy kör alatt többminden történik, mint itt egy egész szezonban.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- L.Miki
Nem éppen erre gondoltam, sarkíthatod amennyire akarod, nem azt mondtam, hogy hű de izgalmas és sokkal jobb, mint volt, hanem csak azt, hogy legalább már lett egy csapat akik felzárkóztak a Mercédes mögé és a Hamilton- Rosberg unalomig fajult akciói után láthatunk két csapatot akik versenyben vannak a címért, és amik okozhatnak még parázs jeleneteket, futamokat. De ahogy gondolod...VanillaSky írta:Az kemény, hogy ettől lett jobb.L.Miki írta:Langyi futam volt, ez a forma 1 mar nem a kiélezett párharcok hanem a taktikai csatakról szólnak, bár a vege egy ideig izginek tűnt aztán mar sejtettem hogy nem lesz semmi...
Massa meg egy kicsit odaszurt...![]()
Annyiból lett jobb idén a forma 1, mint tavaly vagy azelőtt hogy ket csapatos lett, es a Ferrari versenyben van ez az idei év fénypontja.4 autó vonatozik nem 2. Nézze akinek 6 anyja van.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bottasnak grat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Tény, hogy szar a mai Forma1, de az biztos, hogy pont nem ebből a pályából indulnék ki, ha meg kellene ítélnem. Ez a Sochi a legunalmasabb, legvontatottabb, legnézhetetlenebb helyszín az egész versenynaptárban, igen szarabb, mint Monaco, még az ottani vonatozást is szívesebben elnézem, mint ezt a semmit.
Szóval ha tehetitek én javasolnám, hogy adjatok még esélyt neki, mert a normális pályák még ezután jönnek.
És akkor a rajt, Vettelnek volt igaza, nagyjából egyformán kapta el Bottassal, viszont olyan messze van az első féktáv, hogy addig a szélárnyékot kihasználva simán eltudott menni. Kimi viszont télleg gyengén jött el, poros ívről is rajtolt, de szerencséje volt a körülményekkel mögötte a RedBullok és Hamilton harcával, így egy mélyebb féktávval megtartotta legalább a 3. helyet. Onnantól pedig 50 kör semmit láttunk, ettől csak jobb jöhet, bár Barcelona sem az az akciódús pálya és aztán meg Monaco... Nehéz hónap lesz a május egy f1 kedvelőnek, de aztán majd jön Montreál és a normális pályák, ahol előzni is lehet, de ha ott is ez lesz, akkor én is azt mondom majd, hogy ez egy nulla, de addig még bizakodó vagyok.
Szóval ha tehetitek én javasolnám, hogy adjatok még esélyt neki, mert a normális pályák még ezután jönnek.
És akkor a rajt, Vettelnek volt igaza, nagyjából egyformán kapta el Bottassal, viszont olyan messze van az első féktáv, hogy addig a szélárnyékot kihasználva simán eltudott menni. Kimi viszont télleg gyengén jött el, poros ívről is rajtolt, de szerencséje volt a körülményekkel mögötte a RedBullok és Hamilton harcával, így egy mélyebb féktávval megtartotta legalább a 3. helyet. Onnantól pedig 50 kör semmit láttunk, ettől csak jobb jöhet, bár Barcelona sem az az akciódús pálya és aztán meg Monaco... Nehéz hónap lesz a május egy f1 kedvelőnek, de aztán majd jön Montreál és a normális pályák, ahol előzni is lehet, de ha ott is ez lesz, akkor én is azt mondom majd, hogy ez egy nulla, de addig még bizakodó vagyok.
-
Az kemény, hogy ettől lett jobb.L.Miki írta:Langyi futam volt, ez a forma 1 mar nem a kiélezett párharcok hanem a taktikai csatakról szólnak, bár a vege egy ideig izginek tűnt aztán mar sejtettem hogy nem lesz semmi...
Massa meg egy kicsit odaszurt...![]()
Annyiból lett jobb idén a forma 1, mint tavaly vagy azelőtt hogy ket csapatos lett, es a Ferrari versenyben van ez az idei év fénypontja.

- András93
Micsoda futam...
Egy előzési kísérlete sem volt Vettelnek Bottas ellen, de azért Szujóék óbégatnak.
Rajtnál lett elcseszve, ma többel el lehetett volna lépni Hamiltontól. Azért kár, de eddigi legrosszabb futam volt, hiába értékelhetőbb most már a Ferrari, de ilyen versenyeket nehéz végignézni...

Egy előzési kísérlete sem volt Vettelnek Bottas ellen, de azért Szujóék óbégatnak.
Rajtnál lett elcseszve, ma többel el lehetett volna lépni Hamiltontól. Azért kár, de eddigi legrosszabb futam volt, hiába értékelhetőbb most már a Ferrari, de ilyen versenyeket nehéz végignézni...
-
Ez a bratil vénség nem visszavonult már? Tavaj ezzel roadshowzott.
- L.Miki
Langyi futam volt, ez a forma 1 mar nem a kiélezett párharcok hanem a taktikai csatakról szólnak, bár a vege egy ideig izginek tűnt aztán mar sejtettem hogy nem lesz semmi...
Massa meg egy kicsit odaszurt...
Annyiból lett jobb idén a forma 1, mint tavaly vagy azelőtt hogy ket csapatos lett, es a Ferrari versenyben van ez az idei év fénypontja.
Massa meg egy kicsit odaszurt...

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tényleg borzalmas volt.
Nekem idén ez volt az első versenyem, amit követtem.
A többi is ennyire retek szar volt? Pedig esküdöztek, hogy most majd ennyi meg annyi előzés lesz
Nekem idén ez volt az első versenyem, amit követtem.
A többi is ennyire retek szar volt? Pedig esküdöztek, hogy most majd ennyi meg annyi előzés lesz

ZIDANE
-
Ezzel a forma1 nevezetű förmedvénnyel vallatni lehetne, nem az volt a mantra, hogy ez a szar izgalmasabb lesz? Vallatni lehetne vele.