Értékeld a legutóbbi meccset
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Iszonyatosan felhaborito hogy Zidane ennyire erolteti ezt a kezdot. Most meg egy Jamesszel is megspekelte. Leszallt az agyara valami kod, es teljesen vakon van. Vagy beszari... Egyik se tul biztato. Megmagyarazhatatlan hogy miert nem kerul ki Benzema tartosan Isco vagy Morata karara, Hogy nem szoritotta meg ki Kova/Isco a Modric-Kroos-Casemiro harmas egyiket, vagy hogy hogyan/miert kerul be ilyenkor James a kezdobe. Nehez megerteni milyen alapon szuletnek ezek a dontesek, es leirhatatlanul bosszanto.
Nagyon meleg volt ez a meccs is, pedig a megfelelo emberekkel sokkal simabb is lehetett volna. Elfogadom ha iden mar ugyanezt a szart fogjuk eroltetni (vagy mondjuk inkabb ugy hogy elviselem), de ha ez jovore folytatodik akkor merhetetlenul csalodott leszek. Nem mehet igy tovabb, mert olyan potencialt hagyunk benne ebben a keretben, ami ennel nagyobb dolgokra is eleg lenne(/lehet). Arrol nem is beszelve hogy az olyan jatekosok mint Isco, Kovacic vagy Asensio akik a jovo Realjanak alappillerei lehetnenek nem fogjak ezt a vegtelensegig viselni.
Ha ezt jovore nem sikerul orvosolni, akkor nalam Zidane megbukik.
Orulok hogy meglett a harom pont, mert ez a legfontosabb. Pozitiv hogy van bennunk tartas. Remelem ez kitart a maradek 4 meccsre es a vegen mi orulunk majd. Az Atleti ellen meglatjuk mi lesz, en nem merem megjosolni, de biztos szoros lesz. A Granada hivatalosan is kiesett az elso osztalybol, ellenuk biztosan pihentetunk es nem gondolom hogy ott gond lehet. A Sevilla a biztos BL indulasert kuzd az Atleticoval, az mar meleg lesz, bar talan kicsit leengedtek a legutobbi meccs ota es mi leszunk otthon. A Celta a 10. helyen all, nekik mar elvileg majdnem mindegy, raadasul meg allnak az EL-ben is, ugyhogy remelem ok nem viccelnek meg minket megegyszer. Utolso forduloban a Malagat verjuk mar nekik is teljesen mindegy hogy 13. vagy 12. helyen vegeznek. Ha szerencsenk van akkor az a meccs mar nem is fog kelleni. Szerda-szombat vegig, es nem lehet botlani, mert a Barca szerintem nem fogja megtenni a szivesseget igy hogy lotavolba kerultek.
Izgalmassa tettuk a veget a bajnoksagnak is teljesen feleslegesen, mint ahogy iden rengeteg merkozesnek is izgalmassa tettuk a veget. Remelhetoleg a bajnoksagban is ugy hajrazunk majd mint a meccseken szoktunk ha meleg a pite.
Nagyon meleg volt ez a meccs is, pedig a megfelelo emberekkel sokkal simabb is lehetett volna. Elfogadom ha iden mar ugyanezt a szart fogjuk eroltetni (vagy mondjuk inkabb ugy hogy elviselem), de ha ez jovore folytatodik akkor merhetetlenul csalodott leszek. Nem mehet igy tovabb, mert olyan potencialt hagyunk benne ebben a keretben, ami ennel nagyobb dolgokra is eleg lenne(/lehet). Arrol nem is beszelve hogy az olyan jatekosok mint Isco, Kovacic vagy Asensio akik a jovo Realjanak alappillerei lehetnenek nem fogjak ezt a vegtelensegig viselni.
Ha ezt jovore nem sikerul orvosolni, akkor nalam Zidane megbukik.
Orulok hogy meglett a harom pont, mert ez a legfontosabb. Pozitiv hogy van bennunk tartas. Remelem ez kitart a maradek 4 meccsre es a vegen mi orulunk majd. Az Atleti ellen meglatjuk mi lesz, en nem merem megjosolni, de biztos szoros lesz. A Granada hivatalosan is kiesett az elso osztalybol, ellenuk biztosan pihentetunk es nem gondolom hogy ott gond lehet. A Sevilla a biztos BL indulasert kuzd az Atleticoval, az mar meleg lesz, bar talan kicsit leengedtek a legutobbi meccs ota es mi leszunk otthon. A Celta a 10. helyen all, nekik mar elvileg majdnem mindegy, raadasul meg allnak az EL-ben is, ugyhogy remelem ok nem viccelnek meg minket megegyszer. Utolso forduloban a Malagat verjuk mar nekik is teljesen mindegy hogy 13. vagy 12. helyen vegeznek. Ha szerencsenk van akkor az a meccs mar nem is fog kelleni. Szerda-szombat vegig, es nem lehet botlani, mert a Barca szerintem nem fogja megtenni a szivesseget igy hogy lotavolba kerultek.
Izgalmassa tettuk a veget a bajnoksagnak is teljesen feleslegesen, mint ahogy iden rengeteg merkozesnek is izgalmassa tettuk a veget. Remelhetoleg a bajnoksagban is ugy hajrazunk majd mint a meccseken szoktunk ha meleg a pite.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mert általában a kedvezőbb helyzetben lévő ellenfél visszavesz, nem nyílik ki és minimális kockázattal próbálják kimakkolni a maradék meccset és játszanak kontrára. Míg az ellenfél az eredmény után fut.RaúlCF írta:3 pont megvan ez a lényeg. a kérdés meg ahogy nekikmentünk 1-1nél miért nem lehet egyből ilyen felfogással.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
jólvanna. akkor is menjünk nekikdzsi91 írta:Mert a labdarúgásban van ellenfél is

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Pontosan!dzsi91 írta:Mielőtt bárki leírná ezt a meccset érdemes utána járni,hány bajnokságot buktunk el végleg a valencia ellen az utsó pár fordulókban.Mert nekem nem egy meccs rémlik,hogy itt szálltunk ki mindig.Bernabeu,valencia,kihagyott Cr tizi.Most behúztuk.még 10 pont kell
Én úgy ültem le a meccs előtt,hogy ha behuzzuk akkor onnan már egy x is belefér a Sevilla vagy a Celta ellen.
Elégedett én sem vagyok a játékkal de nyilván ma is eldönhettük volna a találkozót elég csak Benzema kapufájára vagy a 11-esre gondolni. Ott lehetett volna 2-0 és vége. Ennél több kell a BL-ben de tudjuk hogy működnek a fiúk a BL himnuszra plusz Isco valószínűleg kezdeni fog.
Ma pontosan azt tettük amit kellett vagyis nyomást tettünk a Barcára.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mert a labdarúgásban van ellenfél ismexes írta:sohasem értettem miért nem lehet a 15 kötelező győzelmet az első 30percben bedarálni 2-3 góllal. aztán lehet tilitolizni találni még egyet.RaúlCF írta:3 pont megvan ez a lényeg. a kérdés meg ahogy nekikmentünk 1-1nél miért nem lehet egyből ilyen felfogással.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mielőtt bárki leírná ezt a meccset érdemes utána járni,hány bajnokságot buktunk el végleg a valencia ellen az utsó pár fordulókban.Mert nekem nem egy meccs rémlik,hogy itt szálltunk ki mindig.Bernabeu,valencia,kihagyott Cr tizi.Most behúztuk.még 10 pont kell
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
sohasem értettem miért nem lehet a 15 kötelező győzelmet az első 30percben bedarálni 2-3 góllal. aztán lehet tilitolizni találni még egyet.RaúlCF írta:3 pont megvan ez a lényeg. a kérdés meg ahogy nekikmentünk 1-1nél miért nem lehet egyből ilyen felfogással.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
3 pont megvan ez a lényeg. a kérdés meg ahogy nekikmentünk 1-1nél miért nem lehet egyből ilyen felfogással.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Sierra írta:Komolyan Mourinhoval élvezetesebb focit játszottunk, legalább hazai pályán, mint ezekkel jelenleg.
Jó tudom, az eredmény a lényeg, meg hogy hozzák végre a bajnokságot, de unom már, hogy évek óta csak az egyik megy. A kettő együtt miért nem??
Nyilván szebb volt a foci. Mivel akkor a kerethez volt igaziva a felállás és nem fordítva. Illetve akkor az egyik szélen volt egy minden téren formában lévő cr aki kombinatív játékban is masszív volt, másik szélen pedig Di maria akivel szintén lehetett bugizni nem pedig Bale aki csak futásra jó.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Olyan keretünk van, hogy akárkit le tudunk szopatni akárkivel a pályán. Olyan csapatmorál van, hogy akárki tűzbe menne akárkiért. Aztán mégis magunkat szívatjuk folyamatosan, hogy a végén az adrenalin győzelemre vezesse a csapatot. Idén ez már így lesz, macochista győzelmek, mélységek, aztán a végén a csúcs. Jövőre mi lesz nem tudom, de egy katartikus duplázás kinéz azért már.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Navamiro hogy telesírhatja most a párnájátRealista24 írta:Volt másféle a hétközit leszámítva?sebydani írta:Az ilyen semmilyen, kiszenvedett, foshalmaz győzelmek érnek bajnokságot a végén,![]()
Ejj, a sok "én előre megmondom, hogy ma bukjuk a bajnokságot" userek de szomorúak lehetnek most.

Komolyan Mourinhoval élvezetesebb focit játszottunk, legalább hazai pályán, mint ezekkel jelenleg.
Jó tudom, az eredmény a lényeg, meg hogy hozzák végre a bajnokságot, de unom már, hogy évek óta csak az egyik megy. A kettő együtt miért nem??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2017. április 29., szombat 18:13-kor.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Győzelem, más nem számít!

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- BlancoMark
Kova jelenthetne nagyon sokat az ilyen felallt vedelmek ellen, az Ateltico is ugyanezt fogja hozni csak ok meg elesebbek lesznek elol mert ennnek a Valencianak nem sok koze volt a meccshez.
Kiharcoltuk szep volt, viszont az aggaszto hogy nem zarjuk le a meccseinket idoben, kicsit koncentraltabban kene. Egy dontovel kevesebb, hajra!
Kiharcoltuk szep volt, viszont az aggaszto hogy nem zarjuk le a meccseinket idoben, kicsit koncentraltabban kene. Egy dontovel kevesebb, hajra!

mert a gálakezdőnek derogál eldönteni a meccset a 60. percig és focizni egy jót.Egyébként csak az az egy kérdésem van, hogy miért csak akkor vagyunk hajlandóak futballozni ha már ég a ház?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mi lett volna ha még focistaként is viselkednek a pályán lévők és nem 80 percig sétálnak?
Mi lett volna ha Kovacic és Isco játszik a jóval gyengébb James és Casemiro helyett?
Közel voltunk, hogy eldobjuk magunktól a bajnokságot. Ami nekem nem tetszik, hogy nulla volt ez a Valencia, meg kellett volna őket csapni.
Győzött a szív, a Madridizmus, sajnos ismét nem a foci. De vezetjük a bajnokságot és ez a legfontosabb.
Mi lett volna ha Kovacic és Isco játszik a jóval gyengébb James és Casemiro helyett?
Közel voltunk, hogy eldobjuk magunktól a bajnokságot. Ami nekem nem tetszik, hogy nulla volt ez a Valencia, meg kellett volna őket csapni.
Győzött a szív, a Madridizmus, sajnos ismét nem a foci. De vezetjük a bajnokságot és ez a legfontosabb.

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Remélem, Isco csak azért pihent, mert az Atletico ellen ő fog kezdeni.
Egyébként csak az az egy kérdésem van, hogy miért csak akkor vagyunk hajlandóak futballozni ha már ég a ház?
Lényeg a lényeg: 3pont
más nem kifejezetten izgat.
Egyébként csak az az egy kérdésem van, hogy miért csak akkor vagyunk hajlandóak futballozni ha már ég a ház?
Lényeg a lényeg: 3pont

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaking 2017. április 29., szombat 18:11-kor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jogos, feladtam a labdátRealista24 írta:[
Volt másféle a hétközit leszámítva?![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt másféle a hétközit leszámítva?sebydani írta:Az ilyen semmilyen, kiszenvedett, foshalmaz győzelmek érnek bajnokságot a végén,

Ejj, a sok "én előre megmondom, hogy ma bukjuk a bajnokságot" userek de szomorúak lehetnek most.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az ilyen semmilyen, kiszenvedett, foshalmaz győzelmek érnek bajnokságot a végén, idén jutott sok ilyen úgyhogy várom a jutalmat a szezon végén.
Többet nem is érdemes erről a mairól mondani.
Marcelo meg egy isten

Marcelo meg egy isten

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa