Szerintem Özil a padról beszállva is alig ad plusz lendületet, az inkább DM. Özilt kéne eladni a MU-ba, DM maradna, és esetleg Coentrao helyére valaki, és kész vagyunk. (Balet már ide számoltam)Géci írta:Háát nézd... Jogos amit irsz, de azzal te is tisztában vagy, hogy amennyire rugdalják Isco-t nem fog kibirni teljes szezont + nem árt 1 jó csere akit, ha beteszel akkor tud tenni a játékhoz, nem pedig csak elvesz... Nem értem, hogy ha 1 bayern tud minőségi padot tartani akkor itt ez miért nem lehetséges.
Így is meglenne a mély keret, minőségi cserékkel.
Lopez/Casillas - Carvajal/Arbeloa, Varane/Pepe, Ramos/Nacho/Derik, Marelo/Coentrao - Casemiro/Khedira - Modric/Illaramendi/Xabi Alonso - Bale/Di María, Isco/Kaká, CR/Jesé - Benzema/Morata
- Coentrao távozása esetén egy csere balbekk, vagy ne adj Isten Arbeloa is játszhat ott)
- mondjuk ha Isco sérült lenne inkább Modric kezdjen ott, és egy sorral hátrébb az ő "cseréi", Kakának sok hasznát már nem nagyon lehet venni, de ha már itt van, legyen biztonsági kiegészítőember extrém sérüléshullám esetére
- ha CR nem tud játszani a helyen szerepelhet Bale, és a jobboson DM
- Benzema cseréje is inkább Jesé lehetne, de ez szezon közben kialakulna
Lényeg a lényeg, hogy én látom a mély keretet minőségi paddal. Rengeteg variációs lehetőség áll Carlo rendelkezésére és mindenkinek van megfelelő, minőségi cseréje.