Akkor valszeg nem neki irtam, hanem azoknak akik igy veledkedtek Kroosrol.Navamiro írta: Nem azt írta, h szar...Szövegértés.

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 29., szombat 17:18
Akkor valszeg nem neki irtam, hanem azoknak akik igy veledkedtek Kroosrol.Navamiro írta: Nem azt írta, h szar...Szövegértés.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. április 29., szombat 17:16
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 29., szombat 17:15
Nem azt írta, h szar...Szövegértés.Veidt írta:Egy normal világban ez a támadók feladata, persze nem két olyan fekkel, mint Benzema es CR. Persze tudom, CR ma is fejelt egyetbesteve7 írta:Ez a kp nagyon statikus, semmi varatlan mozdulat nincs.
Modric ilyen tekintetben nagyon vissza lepett, se egy csel se egy megindulas. Kroos stabil, de o nem az virtuoz, Caserok meg ertelnetlen beszelni tamado jatek kapcsan. Igy azert mas, mint mikor Kova, v Isco mar tamadas epiteskor ket-harom embert megver...
Kroos meg sztem a legjobb, de mindegy, egyeseknek o mindig alibi marad.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 29., szombat 17:12
Egy normal világban ez a támadók feladata, persze nem két olyan fekkel, mint Benzema es CR. Persze tudom, CR ma is fejelt egyetbesteve7 írta:Ez a kp nagyon statikus, semmi varatlan mozdulat nincs.
Modric ilyen tekintetben nagyon vissza lepett, se egy csel se egy megindulas. Kroos stabil, de o nem az virtuoz, Caserok meg ertelnetlen beszelni tamado jatek kapcsan. Igy azert mas, mint mikor Kova, v Isco mar tamadas epiteskor ket-harom embert megver...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 29., szombat 17:12
Steve írta: mondjuk ez azért érthető.
Ennyi pénzért én sem szarakodnék az esőben. Idegesítő lehet, hogy a szokásos 70. perces cseréig az esőben kell állni.
HozzászólásSzerző: b3tman » 2017. április 29., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 29., szombat 17:10
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. április 29., szombat 17:09
Milyen tempóból?Steve írta:Nehogy leadjunk a tempóból ez itt a lényeg.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 29., szombat 17:08
mondjuk ez azért érthető.H.E.H.E. írta:elment a kedve, mert esik az eső.Benzema azért ma sem stresszeli magát halálba eddig.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. április 29., szombat 17:08
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 29., szombat 17:07
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 29., szombat 17:06
elment a kedve, mert esik az eső.Benzema azért ma sem stresszeli magát halálba eddig.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 29., szombat 17:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 29., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 29., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. április 29., szombat 17:03
Remélem a James-Béla pakk elmegy, Benzema padra kerül, CR felfogja, hogy már kevés és nem hisztizik, ha csak a meccsek felén játszik. Isconak, Kova-nak több lehetőség kell, Casemironak egy alternatíva, Morata is bőven most Benzema helyett beférne a kezdőbe...H.E.H.E. írta:mindig lesz egy murinnyó féle palimadár aki megveszi.James is minek kezdő? Felverni az árát? Meglátja a sok kérő, hogy mennyire suta egylábas és meg se veszik...
csak tűnjön el a fenébe.
megint magunknak nehezítjük meg
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 29., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 29., szombat 17:01
mindig lesz egy murinnyó féle palimadár aki megveszi.James is minek kezdő? Felverni az árát? Meglátja a sok kérő, hogy mennyire suta egylábas és meg se veszik...
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 29., szombat 17:00
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 29., szombat 17:00
sonic írta:Ha bejutunk a BL dontobe egy elmeny lesz nezni ezt a szart Bale-el kiegeszyulve. Majd ivelgetunk Buffon kezebe meg Chielliniek fejere, ok meg vigan fejelgetik kifele.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem