egy kapusra?

mndegy, ha igy kell lennie, oké.
de ha marad a támadórészlegben minden igy ahogy most, akkor nincs értelme az egésznek, mert azt fogom mondani, hogy azt a pénzt mbappéra is lehetett volna költeni, és igazam lesz.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 28., péntek 16:44
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 28., péntek 16:29
Ez jogos mondjuk. De előbb Bale+James kombót kell elpaterolni. Semmi sem fontosabb ennél. Meg aki el akar menni.ziro4vr írta:Az ár mindenképp sok, nem vitás. De pl azt is kell nézni, hátul abszolút Ramos a király, DDG ebből a szempontból is jó választás, nem lesz gond az összhanggal, beilleszkedéssel, tekintély is meglesz.Yazid írta:A prófeta szóljon beloled! Nekem mindegy mennyibe kerul az az akarki, csak valtsa be a hozzafuzott remenyeket meg azt a hypot, plane egy kapus
Tavaly szinte semmit nem költöttünk, pénz van, én inkább örülök egy túlzó árú DDG-nek, mint egy világrekord Hazardnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 16:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 28., péntek 16:20
Az ár mindenképp sok, nem vitás. De pl azt is kell nézni, hátul abszolút Ramos a király, DDG ebből a szempontból is jó választás, nem lesz gond az összhanggal, beilleszkedéssel, tekintély is meglesz.Yazid írta:A prófeta szóljon beloled! Nekem mindegy mennyibe kerul az az akarki, csak valtsa be a hozzafuzott remenyeket meg azt a hypot, plane egy kapus
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 28., péntek 16:10
fifábú ki, nyilván csak móka ez.besteve7 írta:Pogba-ra aztán égető szükség lenne, még egy kötelező ember a cspatba, aki bárhogy tolja kezdő. Főleg jelenlegi formáját tekintve.H.E.H.E. írta: ddg+pogba = hamesz+morata+kb egy 50-es.
deal.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 28., péntek 15:55
Pogba-ra aztán égető szükség lenne, még egy kötelező ember a cspatba, aki bárhogy tolja kezdő. Főleg jelenlegi formáját tekintve.H.E.H.E. írta: ddg+pogba = hamesz+morata+kb egy 50-es.
deal.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 28., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 28., péntek 15:46
A legjobb kapusok az egész védelmet jobbá teszik, irányítanak, olyan karizmájuk van, ami egy biztonságérzetet ad az előtte futkosóknak, plusz a tudat, hogy pl haza lehet passzolni akármit, megoldja.Yazid írta:??jobb lesz a védelem is szerintem,
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 28., péntek 15:43
perfekt.Realista24 írta:Még nem is láttam a képet, de most megnézemAnthony írta:Uhh R24, te fotosoppoltad bele a 9-es mezbe Bappét a facebookon?![]()
![]()
![]()
75 millió a kapusra, nevetséges!!![]()
Szerk.: gyalázat!!!! kérem szépen, GYALÁZAT!
ddg+pogba = hamesz+morata+kb egy 50-es.MARCA | Mourinho Joe Hart-ot szánja DDG helyére. Ugyanakkor érdeklődnek James és Morata felől is.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 28., péntek 15:42
??jobb lesz a védelem is szerintem,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 28., péntek 15:40
Hát az kecisok mondjuk. Buffon volt ennyire drága, de akkor még fiatalabb volt szerintem. De akkor is örülök neki, jobb lesz a védelem is szerintem, DDG-nek megvan az a karizmája ami kell oda hátra.Realista24 írta:Na látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 15:37
Még nem is láttam a képet, de most megnézemAnthony írta:Uhh R24, te fotosoppoltad bele a 9-es mezbe Bappét a facebookon?![]()
![]()
![]()
75 millió a kapusra, nevetséges!!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 28., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. április 28., péntek 15:33
Megyek veled én is ha elfogjuk szórakozni a gyereket.ezek után bappét nem hozzuk felgyújtom a gecibe az egészet.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 28., péntek 15:30
Nem. itt a forumozok tobbsege azt varja, hogy fele annyi golt fogunk kapni. Legalabb. Ugyh én nagyon varom a torteneseket.megint a 10-15%-os javulásért annyi pénzt adunk, ki, hogy értelmetlen.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 28., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 28., péntek 15:23
Ennyi pénzért, minimum Keylor világklasszis szintjét hoznia kell. Legalább. De remélem nem ennyi lesz. Ha meg igen és esetleg kellene nekik Bale, akkor ő meg 150 milla ennyi erőből.Yazid írta:Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőleNa látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 28., péntek 15:19
Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőleNa látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. április 26., szerda 18:05
Ez egyértelmű. Viszont az agresszívebb védekezés néha csak akar kérdése lenne. Kétes szitukba se szokott belemenni. Ha ezt a puhányságot kiverné magából, akkor egy rossz szavam nem lenne rá, mert egyébként tényleg egy nagyon fontos eleme a csapatnak.BlancoMark írta:Ritkan lep oda o, mert gyenge benne. Neki inkabb a helyezkedesevel valo vedekezes a feladat, levedi a passzsavokat, beall a labdas ele stb. Sosem volt erossege az utkozes.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem