Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
A prófeta szóljon beloled! Nekem mindegy mennyibe kerul az az akarki, csak valtsa be a hozzafuzott remenyeket meg azt a hypot, plane egy kapus
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A legjobb kapusok az egész védelmet jobbá teszik, irányítanak, olyan karizmájuk van, ami egy biztonságérzetet ad az előtte futkosóknak, plusz a tudat, hogy pl haza lehet passzolni akármit, megoldja.Yazid írta:??jobb lesz a védelem is szerintem,
Ne mondd már nekem, hogy egy Buffon vagy Neuer esetén ezt nem vetted észre. És szerintem DDG már feljött erre a szintre.
Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
perfekt.Realista24 írta:Még nem is láttam a képet, de most megnézemAnthony írta:Uhh R24, te fotosoppoltad bele a 9-es mezbe Bappét a facebookon?![]()
![]()
![]()
75 millió a kapusra, nevetséges!!![]()
Szerk.: gyalázat!!!! kérem szépen, GYALÁZAT!
time for a change.

végre robbanékony, technikás csatárt akarok látni előre, aki nem úgy harapós, mint lajos a barcában, hanem ahogy kell.
in the meantime:
ddg+pogba = hamesz+morata+kb egy 50-es.MARCA | Mourinho Joe Hart-ot szánja DDG helyére. Ugyanakkor érdeklődnek James és Morata felől is.
deal.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
??jobb lesz a védelem is szerintem,
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát az kecisok mondjuk. Buffon volt ennyire drága, de akkor még fiatalabb volt szerintem. De akkor is örülök neki, jobb lesz a védelem is szerintem, DDG-nek megvan az a karizmája ami kell oda hátra.Realista24 írta:Na látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal.
Amúgy meg Morata és Hamesz eladásából lesz lóvé rendesen, szóval MBappe még jöhet. Kölcsönből vissza a két spanyol, egy szélsővédő csere és kész.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még nem is láttam a képet, de most megnézemAnthony írta:Uhh R24, te fotosoppoltad bele a 9-es mezbe Bappét a facebookon?![]()
![]()
![]()
75 millió a kapusra, nevetséges!!

Szerk.: gyalázat!!!! kérem szépen, GYALÁZAT!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Uhh R24, te fotosoppoltad bele a 9-es mezbe Bappét a facebookon?

Megyek veled én is ha elfogjuk szórakozni a gyereket.ezek után bappét nem hozzuk felgyújtom a gecibe az egészet.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Nem. itt a forumozok tobbsege azt varja, hogy fele annyi golt fogunk kapni. Legalabb. Ugyh én nagyon varom a torteneseket.megint a 10-15%-os javulásért annyi pénzt adunk, ki, hogy értelmetlen.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
kapusért, aki már nem fiatal, ráadásul ex matrac ennyi pénzt kiadni, kabaré
semmirekellő az összes, semmiresejók, csak kiszedni a kapuból a labdát.
megint a 10-15%-os javulásért annyi pénzt adunk, ki, hogy értelmetlen.
ezek után bappét nem hozzuk felgyújtom a gecibe az egészet.

semmirekellő az összes, semmiresejók, csak kiszedni a kapuból a labdát.
megint a 10-15%-os javulásért annyi pénzt adunk, ki, hogy értelmetlen.
ezek után bappét nem hozzuk felgyújtom a gecibe az egészet.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ennyi pénzért, minimum Keylor világklasszis szintjét hoznia kell. Legalább. De remélem nem ennyi lesz. Ha meg igen és esetleg kellene nekik Bale, akkor ő meg 150 milla ennyi erőből.Yazid írta:Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőleNa látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal

Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőleNa látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez egyértelmű. Viszont az agresszívebb védekezés néha csak akar kérdése lenne. Kétes szitukba se szokott belemenni. Ha ezt a puhányságot kiverné magából, akkor egy rossz szavam nem lenne rá, mert egyébként tényleg egy nagyon fontos eleme a csapatnak.BlancoMark írta:Ritkan lep oda o, mert gyenge benne. Neki inkabb a helyezkedesevel valo vedekezes a feladat, levedi a passzsavokat, beall a labdas ele stb. Sosem volt erossege az utkozes.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- BlancoMark
Ritkan lep oda o, mert gyenge benne. Neki inkabb a helyezkedesevel valo vedekezes a feladat, levedi a passzsavokat, beall a labdas ele stb. Sosem volt erossege az utkozes. De azert ne ot vegyuk mar elo aki atlagon feluli munkat vegez minden szinten, raadasul az o posztja megkoveteli hogy 90 perc alatt folyamatosan mentalisan is topon legyen, nem nagyon lehet hibaznia es labdakat elszorni. Na meg azt is nezzuk meg Marcelo feljarkalasaival milyen feladat harul ra.Dupla D írta:Krooson én nem a fáradtságot éreztem, hanem a szokásos "beleszarok a védekezésbe" dolgot. Simán lehet mellette cselezgetni, meg passzolgatni, mert nem fog odalépni.
Sok volt most neki a BL meg a Klasszikus kicsit, kipiheni magat es szerintem tobbet nem fullad igy ki mint most a meccs vegere.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Krooson én nem a fáradtságot éreztem, hanem a szokásos "beleszarok a védekezésbe" dolgot. Simán lehet mellette cselezgetni, meg passzolgatni, mert nem fog odalépni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
Már a Bayern ellen is volt 120 perc a lábában, most meg a Barca ellen zakatoltunk 10 emberrel nem tudom meddig. Alapjában véve a meccsek számával, meg az előtte lévő lejátszott percekkel nincs baj, de ez az elmúlt 1 hét elég intenzívre sikerült.CS0ki írta:Krooson nagyon látszott a Barca meccsen, hogy már nem nagyon bírt mozogni, amit nem csodálok,
Már nem tudom hányadszor olvasom, hogy érthető, hogy Kroos lépni alig tud...De miért az? 27 éves játékos ereje teljében, barca elleni meccs előtt 3 bajnokin összesen játszott 76 percet.
Nem mondom azt, hogy nem játszik sokat, de én nem látom, hogy miért lenne olyan óriási elvárás egy játékostól, hogy bírja ezt a menetrendet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://www.whoscored.com/Teams/52/Show ... eal-Madrid
Mondjuk tényleg Ronaldonak és Kroosnak van a legtöbb lejátszott perce, 2000 felett (a Ligában).
Más: alig várom ahogy Morata ott fog botladozni az angol bajnokságban. Nincs semmi bajom vele, jól is termelt, de az árából azért lehetne shoppingolni rendesen
Mondjuk tényleg Ronaldonak és Kroosnak van a legtöbb lejátszott perce, 2000 felett (a Ligában).
Más: alig várom ahogy Morata ott fog botladozni az angol bajnokságban. Nincs semmi bajom vele, jól is termelt, de az árából azért lehetne shoppingolni rendesen

De azért ott volt a két BL meccs a Bayern ellen, ami hipphopp 200 játékperc.CS0ki írta: Már nem tudom hányadszor olvasom, hogy érthető, hogy Kroos lépni alig tud...De miért az? 27 éves játékos ereje teljében, barca elleni meccs előtt 3 bajnokin összesen játszott 76 percet.
Nem mondom azt, hogy nem játszik sokat, de én nem látom, hogy miért lenne olyan óriási elvárás egy játékostól, hogy bírja ezt a menetrendet.
Krooson nagyon látszott a Barca meccsen, hogy már nem nagyon bírt mozogni, amit nem csodálok,
Már nem tudom hányadszor olvasom, hogy érthető, hogy Kroos lépni alig tud...De miért az? 27 éves játékos ereje teljében, barca elleni meccs előtt 3 bajnokin összesen játszott 76 percet.