semmirekellő az összes, semmiresejók, csak kiszedni a kapuból a labdát.
megint a 10-15%-os javulásért annyi pénzt adunk, ki, hogy értelmetlen.
ezek után bappét nem hozzuk felgyújtom a gecibe az egészet.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 28., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 28., péntek 15:23
Ennyi pénzért, minimum Keylor világklasszis szintjét hoznia kell. Legalább. De remélem nem ennyi lesz. Ha meg igen és esetleg kellene nekik Bale, akkor ő meg 150 milla ennyi erőből.Yazid írta:Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőleNa látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 28., péntek 15:19
Nem tudom, hogy osszefog-e jonni amennyi cirkusz volt mar ezzel az emberrel, a b opcio ki? Courtois? Még esélytelenebb. Es ha ő se jon ki lesz a c? Ja meg ha jon ddg ajanlom, hogy minimum elelvezzek tőleNa látom De Gea 75 millió lesz, már csak az évi 12 milliós fizuját kell ledolgozni és kész a deal
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 28., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. április 26., szerda 18:05
Ez egyértelmű. Viszont az agresszívebb védekezés néha csak akar kérdése lenne. Kétes szitukba se szokott belemenni. Ha ezt a puhányságot kiverné magából, akkor egy rossz szavam nem lenne rá, mert egyébként tényleg egy nagyon fontos eleme a csapatnak.BlancoMark írta:Ritkan lep oda o, mert gyenge benne. Neki inkabb a helyezkedesevel valo vedekezes a feladat, levedi a passzsavokat, beall a labdas ele stb. Sosem volt erossege az utkozes.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 26., szerda 17:55
Ritkan lep oda o, mert gyenge benne. Neki inkabb a helyezkedesevel valo vedekezes a feladat, levedi a passzsavokat, beall a labdas ele stb. Sosem volt erossege az utkozes. De azert ne ot vegyuk mar elo aki atlagon feluli munkat vegez minden szinten, raadasul az o posztja megkoveteli hogy 90 perc alatt folyamatosan mentalisan is topon legyen, nem nagyon lehet hibaznia es labdakat elszorni. Na meg azt is nezzuk meg Marcelo feljarkalasaival milyen feladat harul ra.Dupla D írta:Krooson én nem a fáradtságot éreztem, hanem a szokásos "beleszarok a védekezésbe" dolgot. Simán lehet mellette cselezgetni, meg passzolgatni, mert nem fog odalépni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. április 26., szerda 17:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 26., szerda 17:28
Már a Bayern ellen is volt 120 perc a lábában, most meg a Barca ellen zakatoltunk 10 emberrel nem tudom meddig. Alapjában véve a meccsek számával, meg az előtte lévő lejátszott percekkel nincs baj, de ez az elmúlt 1 hét elég intenzívre sikerült.CS0ki írta:Krooson nagyon látszott a Barca meccsen, hogy már nem nagyon bírt mozogni, amit nem csodálok,
Már nem tudom hányadszor olvasom, hogy érthető, hogy Kroos lépni alig tud...De miért az? 27 éves játékos ereje teljében, barca elleni meccs előtt 3 bajnokin összesen játszott 76 percet.
Nem mondom azt, hogy nem játszik sokat, de én nem látom, hogy miért lenne olyan óriási elvárás egy játékostól, hogy bírja ezt a menetrendet.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 26., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 26., szerda 16:06
De azért ott volt a két BL meccs a Bayern ellen, ami hipphopp 200 játékperc.CS0ki írta: Már nem tudom hányadszor olvasom, hogy érthető, hogy Kroos lépni alig tud...De miért az? 27 éves játékos ereje teljében, barca elleni meccs előtt 3 bajnokin összesen játszott 76 percet.
Nem mondom azt, hogy nem játszik sokat, de én nem látom, hogy miért lenne olyan óriási elvárás egy játékostól, hogy bírja ezt a menetrendet.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 26., szerda 15:52
Krooson nagyon látszott a Barca meccsen, hogy már nem nagyon bírt mozogni, amit nem csodálok,
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. április 26., szerda 15:33
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 26., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 26., szerda 15:29
LOL.ElColombiano | James távozni szeretne Zidane miatt, azonban Perez ezt nem szeretné, mert az ő mezéből fogy a második legtöbb.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. április 26., szerda 15:09
COPE | A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
ezek a hírekElColombiano | James távozni szeretne Zidane miatt, azonban Perez ezt nem szeretné, mert az ő mezéből fogy a második legtöbb.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 26., szerda 11:12
Ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás, de tuti lesz meglepetés még a keretetekben az elkövetkezendő mérkőzéseken.KAG írta: ---------Isco---------
---R7-----------B9---
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 10:14
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 26., szerda 10:02
Akk nyomassuk őket amíg végkimerülésben el nem fekszenek majd a pályán. Isco, James, LV, Morata meg üljék keményre a feneküketKAG írta:1; jó, hogy így bíznak egymásban
2; a rotált csapat jobban játszik, mint a full kezdő BBC-vel megspékelve
3; rá férne a pihi a gálakezdőre, ez a bayern elleni 120 perc plusz a mostani 30 perces emberhátrányos játék nagyon betett.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 9:51
1; jó, hogy így bíznak egymásbanCOPE | A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 26., szerda 8:13
Röviden: Fantasztikus!!!A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem