Géci írta:de tavaly meg Modriccal kellet versengenie Özilnek még sem volt hiszti..
de özilt mourinho nyomatta ha szar volt ha nem. most már itt van isco is. meg tavaly 4231 volt és özil a csatár mögött tolta ott ahol ő szerez játszani.
most nincs 4231 hanem 433van és nincs is poszt ahová özil igazán illene:
----------ide ugye vkp jön------------: értelemszerűn a védelmet hagyom és vkp-t nem is kell ecsetelni.
----modric--------------isco: ide sem jó igazából. rmcf eléggé aggódott hogy isco majd fog-e itt védekezni mert a malagában nem tette és a spanyoloknál se szakadt meg. itt viszont visszafut, sokat vállal ebből értelemszerűen többet is hibázik mint özil akinél labda is alig van. viszont ha ő labdát veszít felkel és fut vissza, vagy letámad ha hátrajátszották. ezzel szemben a nagy mesut megáll, csípőre teszi a kezét, magyaráz a bírónak, mutogat vagy ha őt fellökték -mostanában könnyebben mint eddig bármikor- akkor ott fekszik köpköd és mire felkel az egy jó 10-15másodperc. carvajalt én volt az egyik aki a legjobban savazta az első meccs után, félig meddig továbbra is tartom hogy jogosan de így hogy özil annyit segít neki a védekezésben mint én itthonról a tv elöl így nem csoda hogy a nyomás még nagyobb rajta. anno a bayern is az allianzban azért vert el minket, mert a győztes gól előtt cr nem ment hátra és contraora ketten vitték, lahm megverte beadta gomez meg bemakkolta. csak cr tesz eleget ahhoz hogy neki tényleg ne kelljen mindig hátramennie (bár ott hátra kellett volna). özil viszont ehhez még tényleg nagyon keveset tett le az asztalra, tudom még mindig fiatal de így nem lesz belőle egy korszakot átölelő nagy játékos -nem klasszis vagy zseni csak nagy játékos- ha szarik az egészre. özil sajnos egyike azon embereknek akik csak a mezt viszik ki a pályára és nincsenek tisztában vele hogy melyik csapat mezét. szóval visszatérve oda középre a védekezése miatt kevés. az első hármas:
--bale----motiváltkarim---cr: na most, nem igazán vagyok a csatár nélküli játék híve. a spanyoloknál sem értem pedig ők a kedvenceim a válogatottak terén, viszont itt ha ott van két ilyen "vadló"(

) akkor elég lehet az is ha karim helyén egy tkp játszik. özil viszont ehhez szerintem nem elég veszélyes a kapura. tavaly kb 5gólt lőtt a primera divisionban, és nem is ezzel van bajom hanem inkább azzal hoyg nem is vállalja el. elviszi a tizenhatosig mondjuk és ha tiszta is a lövőhelyzet hányszor volt már olyan hogy kitette szélre? vagy hátra passzolta? vagy visszahúzta? vagy visszafordult? és most azt hagyjuk is hogy sokszor azért mert a jobb lábára jött ki a lépés.
a szélre meg egyszerűen kevés. bale jobb nála, assistokon kívül a játék minden elemében. a szélhez ő keveset védekezik, kevés 1v1et tud megcsinálni vagy inkább úgy mondom hogy kevés 1v1et vállal be. én a dm-özil párosból egyet eladnék, eddig dm-et adtam volna most már inkább mesutot. azért mert dm inkább szélső mint özil, és ő már ahogy én látom könnyebben tűrné a padot mint a német.
aztán most jön kerlon és

.. basszus nincs :lelolek: szmájli?