Alvaro Morata - 21

Archívum
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Alvaro Morata - 21

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 28., péntek 17:21

Én nem akartam velük leállni, de neked sok sikert, donor :lol: .

Aki ezen a faszin nem látja, hogy semennyire se madridista az nem tudom mit néz. :roll:
Isco barcás létére jobban kiáll a csapattal akármikor és Ő se kap perceket.

DE még James is elmondta az első félévben hogy marad,küzd itt akar lenni.
És szerintem ő kevesebb percet kapott mint Morata.
ZIDANE

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 28., péntek 16:11

primrose írta:
KAG írta:Amikor Nacho vagy LV kap kevés percet mikor látod őket kifelé sírni?
Faszikám a góljánál meg anno ellenünk rendesen örült.

És az is kiderült, hogy nem akart Ő ide visszajönni annyira az egyik cikkből.
Ennél kéne még több bizonyíték?!
Bocsi, de Nacho posztján Pepek, Varanek és Sergio Ramosok futkosnak, szerintem inkább ő örülhet azoknak a játékperceknek amit itt kap. Vazquez pedig ahogy előttem is írták, egy középszerű játékos, aki egy középszerű csapatban lehetne esetleg kezdő. No meg az ő posztján sem kismiska nevek vannak, szerintem tökre érthető, ha nem sírnak a percek miatt, egyszerűen ennyi jár/marad neki. Morata viszont más, előtte csak egy Benzema van, aki bár nagy név, de lecserélhető lenne, Mourinho idejében pl nem is mindig volt stabil kezdő. A mostani teljesítményével pedig erre abszolút nem is szolgál rá, de ugye Zidane. Érthető ha Morata többet akar, ráadásul ezt tavaly egy Juventustól meg is kapta, aki ugyanúgy top csapat, idén lehet a BL-ben is ott maradunk ellenük. Ő visszajött, szerintem valamelyest bizonyított is, nekem legalábbis annyit mindenképpen, hogy kezdőbe nem való, de több játékpercet igenis megérdemelne. Benzema folyamatos kezdetése indokolatlan.
Azért várjunk már egy picit. Alvaro Morata már akkor is a magas lóról indított, mikor még vissza sem jött. Már akkor ugatott, hogy neki több perc kell, mikor még 1 percet sem játszottunk. És egy pár szám:
2014/15: 46 meccs 2300 perc = 50 perc/meccs
2015/16: 47 meccs 2380 perc = 51 perc/meccs
2016/17: 37 meccs 1680 perc = 45 perc/meccs
Azért a Juvéban sem számított annyira alap játékosnak és most sincs annyira mellőzve. Ha levesszük a BL-t, akkor még jobb számok jönnek ki. Még érdekes lehet, hogy a tavaly a zebráknál Zaza, Llorente meg Mandzukic voltak a posztján :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. április 28., péntek 15:22

KAG írta:Amikor Nacho vagy LV kap kevés percet mikor látod őket kifelé sírni?

Bocsi, de Nacho posztján Pepek, Varanek és Sergio Ramosok futkosnak, szerintem inkább ő örülhet azoknak a játékperceknek amit itt kap. Vazquez pedig ahogy előttem is írták, egy középszerű játékos, aki egy középszerű csapatban lehetne esetleg kezdő. No meg az ő posztján sem kismiska nevek vannak, szerintem tökre érthető, ha nem sírnak a percek miatt, egyszerűen ennyi jár/marad neki. Morata viszont más, előtte csak egy Benzema van, aki bár nagy név, de lecserélhető lenne, Mourinho idejében pl nem is mindig volt stabil kezdő. A mostani teljesítményével pedig erre abszolút nem is szolgál rá, de ugye Zidane. Érthető ha Morata többet akar, ráadásul ezt tavaly egy Juventustól meg is kapta, aki ugyanúgy top csapat, idén lehet a BL-ben is ott maradunk ellenük. Ő visszajött, szerintem valamelyest bizonyított is, nekem legalábbis annyit mindenképpen, hogy kezdőbe nem való, de több játékpercet igenis megérdemelne. Benzema folyamatos kezdetése indokolatlan.
But he is a good boy...

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. április 28., péntek 14:10

Egyelore Benzemanak nincsenek meg a tarsai a galakezdoben
Valószínűleg nemcsak a gálakezdő szűk, hogy kihozza belőle a futureronaldot, de valószínűsíthetően a Tejútrendszer is pici halmaz hozzá. Egy szerencséje van, hogy mind Perez, mind Zidane gyengéd érzéseket táplál irányában.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. április 28., péntek 13:53

RaúlCF írta:fél európa a küszöbén könyörög és nem akart csere lenni? nem madridista. ne haragudj de Lucas elmehet egy középcsapatba és ott se lesz fix kezdő Morata meg top csapatban lehetne az, nekem se tetszene ha mindegy mit csinálok padozok mert a kedvenc a kötelező. bl elődontőben ki ne örülne. pláne úgy hogy innen el lett küldve Juventusban meg szerették. na mindegy

Milyen információkkal rendelkezel, aminek tudatában állítod, hogy egyesek hol lennének vagy nem lennének kezdők? :hmmm:

Szezon végén mehet, egész jó áron.
Mindenki boldog.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 28., péntek 13:50

fél európa a küszöbén könyörög és nem akart csere lenni? nem madridista. ne haragudj de Lucas elmehet egy középcsapatba és ott se lesz fix kezdő Morata meg top csapatban lehetne az, nekem se tetszene ha mindegy mit csinálok padozok mert a kedvenc a kötelező. bl elődontőben ki ne örülne. pláne úgy hogy innen el lett küldve Juventusban meg szerették. na mindegy

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 28., péntek 13:45

Amikor Nacho vagy LV kap kevés percet mikor látod őket kifelé sírni?

ZIDANE

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 28., péntek 13:44

KAG írta:Jót hoz idén, de én még mindig nem érzem azt, hogy nálunk Ő legyen a jövő embere.
A játéka annyira idegen attól, amit mi szeretnénk... Illetve közel sem akkora madridista mint LV,Carvajal,Nacho vonal.
ez miből jön le hogy nem akkora madridista? egyáltalán mit takar ez?

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 28., péntek 12:30

Jót hoz idén, de én még mindig nem érzem azt, hogy nálunk Ő legyen a jövő embere.
A játéka annyira idegen attól, amit mi szeretnénk... Illetve közel sem akkora madridista mint LV,Carvajal,Nacho vonal.
ZIDANE

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. április 28., péntek 12:23

Egy percig nem gondolkodnék a helyében a távozáson. Persze ezt nem ő fogja megbánni, hanem mi.
A madridnak Mbappe-Morata csatárpárosra lenne szüksége jövőre, Bale távozása esetén. És nem Benz-Mbappéra.
Merthogy a francia jön az nem kérdés :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 27., csütörtök 10:06

Moratát sosem kedveltem, de kijelenthető, hogy hiányozni fog a jövő évi keretből. A keretünk mélységének köszönhetjük, hogy versenyben vagyunk a bajnoki aranyért. Amely backup szerepből oroszlánrészt vállalt a spanyol.
Ha nem megfelelően pótoljuk, akkor igen, hiányozni fog. Ha el lesz adva, az nem lesz véletlen, jókora összeget kapunk majd érte. Ha jövőre is a BBC-t nyomjuk, és közben eladtuk Moratat, az tényleg nem nagy ötlet.

Amúgy tényleg meg lehetne próbálni komolyabb meccseken is a gyereket, de Zidane hisz Benzemáékban.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 27., csütörtök 8:44

numberone1 írta:Egyelore Benzemanak nincsenek meg a tarsai a galakezdoben
Hárum tucat meccsen nem voltak játszótársai? Ne vicceljünk már...

Moratát sosem kedveltem, de kijelenthető, hogy hiányozni fog a jövő évi keretből. A keretünk mélységének köszönhetjük, hogy versenyben vagyunk a bajnoki aranyért. Amely backup szerepből oroszlánrészt vállalt a spanyol.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 27., csütörtök 0:35

Sierra írta:Egy normális világban már hetek óta a kezdőben kéne lennie. De hát Benzema az Benzema. Pedig idén aztán tényleg ritka fos. Benzemában sosem volt meg az az elán, az a tűz mint ami ebben a srácban. Olyan, mintha mindig meg lenne illetődve, ha focizik, sosem látni rajta, hogy küzdeni akar, hogy csúszik mászik, de szerintem ilyen alkat, nem is fog változni. Morata meg az ellenkezője, hajt, kapar, megy előre mint egy mérgezett egér. :D

És így, hogy gyakorlatilag masszív csere, így is több gólt szerzett idén,mint a francia. És akkor ebből mindenki vonja le a konklúziót.

Persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy Morata rengetegszer besült kezdőként, ő tényleg inkább csereként hasznos.
Szerintem ez igy ilyen formaban nem igaz. Egyelore Benzemanak nincsenek meg a tarsai a galakezdoben. Moratanak is volt nem egy olyan meccse amikor csak lezengett a palyan.
Egyenlore ugy nezki, h barki is van csatarban legyen az CR, Benzi v Morata, nem mindegy, h kik vannak korulottuk...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 27., csütörtök 0:30

En bekuldenem birkozni az Atletico ellen, de ha CR is a csapatban van akkor sajnos nem sok ertelme van hogy a ket daru alldogal bent es varjak a labdakat. :-(

A hozzaallasa tovabbra is jeles, megerdemel minden percet amit megkap. Lehet nem a legtechnikasabb jatekos, de peldakent mutogatnam a magyar jatekosoknak hogy igy is lehet jatszani nem feladva az egyebkent kilatastalan helyzeteben.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 27., csütörtök 0:26

Egy normális világban már hetek óta a kezdőben kéne lennie. De hát Benzema az Benzema. Pedig idén aztán tényleg ritka fos. Benzemában sosem volt meg az az elán, az a tűz mint ami ebben a srácban. Olyan, mintha mindig meg lenne illetődve, ha focizik, sosem látni rajta, hogy küzdeni akar, hogy csúszik mászik, de szerintem ilyen alkat, nem is fog változni. Morata meg az ellenkezője, hajt, kapar, megy előre mint egy mérgezett egér. :D

És így, hogy gyakorlatilag masszív csere, így is több gólt szerzett idén,mint a francia. És akkor ebből mindenki vonja le a konklúziót.

Persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy Morata rengetegszer besült kezdőként, ő tényleg inkább csereként hasznos.

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 27., csütörtök 0:17

dannen írta:
Sierra írta:Akármennyire is soha nem kedveltem, a végére megszeretem. :D Szerintem jelenleg a tökéletes cserecsatár a csapatba.
jelenleg pont, hogy tökéletes kezdőcsatárnak kéne lennie.
Így-így.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 26., szerda 22:29

Akármennyire is soha nem kedveltem, a végére megszeretem. :D Szerintem jelenleg a tökéletes cserecsatár a csapatba.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. április 15., szombat 21:36

gyenge volt
de ha mindig gólt lő, lehet béna, szar is tőlem :lol:

Realistánál a pont, egyértelműen szükség van rá a keretben, hasznos csereként
de minden spanyol imádatom ellenére én sem építeném rá a csapatot :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 15., szombat 19:36

Hozza amit tud, amiben a legjobb. Tisztában van a helyzetével. Kimaxoljuk es ő is az esélyeit. Nincs itt gond.

Ilyen embereken múlik egy egy trófea.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 15., szombat 19:32

___Samy___ írta: Soha rosszabb cserecsatárt.
Csak az a baj, hogy ő nem így tekint magára... és idén elfog menni szerintem. Mert ha picivel alázatosabb lenne és beérné ennyivel, hogy a világ legjobb csapatában cserecsatár és kihasználja azokat a meccslehetőségeket, amit most, akkor felőlem itt is maradhatna. De mivel nem így gondolkodik, hanem betonkezdő akar lenni, ha nem itt máshol, akkor elfog menni innen, ami így nem is baj. Én az ő helyében, elfogadnám ezt a szerepet, mert ez is egy fontos szerep, fejleszteném magam, hogy egyszer talán majd Benzemát váltva első számú csatár lehessek, csak annyi ambíciója meg nincs.
Ő kimondottan egy cserecsatárnak, ez az ő megfelelője! El kellene fogadnia!

Vissza: