És sokszor nagyon megalapozott.madridronie írta:Özillel kéz a kézben most ők a slágerek!Én egyszerűen nem értem mi ez a nagy Karim-utálat az utóbbi időben...![]()
Nem személyeskedés de pl te Moratát nem akarod látni, mikor még sokat nem játszott (félre ne érts szerintem se lesz nagy játékos, de legalább valami esélyt kapna szerencsétlen) Özil meg konstans sz_r 2 éve. Néha 1-1 jó meccs ne legyen mentség, mert egy alapember a Realban ezen a poszton hozzon már egy minimum szintet minden meccsen.
A statisztikákkal sem érdemes engem sem fárasztani, hogy hány gólt rúgott meg gólpasszt adott. Azt kéne elfelejteni végre, hogy nem divat fikázni..... hanem egyszerűen van akinél betelt a pohár. Ha Özil továbbra is ilyen gyér teljesítményre képes, akkor ugyan úgy kapni fogja az ívet. Ez fix.
Ha jön Bale - és jönni fog - Özilnek kapáltak, ha mindenki egészséges.
De mehet is kézen fogva a német barijával valami angol csapatba bohóckodni. Csak kérdem én, ha Öziltől a spanyol bajnokságban ilyen könnyen elveszik a labdát, és nem is igazán hajt a meccseken (DM-ben legalább ez megvan) akkor mit akar szerencsétlen ember bármelyik másik topligában. Bundásligában is kevés ez produkció....
Szóval Özil, meg a haverok jogosan kapják az ívet.