Pool és City sztem semmi, mint mindig.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 27., csütörtök 23:21
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 27., csütörtök 23:15
Szerintem pont nem, így a MU és a City is előzi őket, ha nyerik az elmaradt meccsüket..Kercsó írta: de legalább a 'Poolnak kedvező eredmény született...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 27., csütörtök 23:08
Nehez eldonteni, h a City,MU Arsenal harmasbol melyik szerencsetlen erjen oda.Én nagyon szurkolok az Ajaxnak, hogy meg legyen az Európa liga, mert nem akarom Josét jövőre a BL-ben látni. Impotens, suttyó fobbalt játszanak...jó lesz nekik az EL.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 27., csütörtök 23:07
Lassana nekem is nagy kedvenc volt.Navamiro írta:Nekem egyik kedvencem volt.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 27., csütörtök 23:03
Lukaku, Quaresma, Kaká.numberone1 írta:Van aki szereti, mint MouKercsó írta:Ez a Fellaini szerintem a legbutább játékos a világon![]()
Mou olyan jatekosokat kergetett el a csapataibol, mint Sweijni, Bruyne, Mata stb. de mikrofon fejuhoz ragaszkodik.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 27., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 27., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 27., csütörtök 22:54
Van aki szereti, mint MouKercsó írta:Ez a Fellaini szerintem a legbutább játékos a világon
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 27., csütörtök 22:52
Nekem egyik kedvencem volt.Solari írta:Így reggel olvasva Kantéról, egyből Lass jutott eszembe. Utána is néztem mi a helyzet mostanság vele hírek tekintetében.
Szóba hozták a muval, de mourinho miatt inkább megy darálni Kinába.
Számomra a mai napig hiányzik. Nagyon szerettem a játékát és meglepő volt mikor berakták jobb szélső védőnek majd lehozott egy nagyon korrekt szintet. Romboló két tüdeje néger még is mondhatni technikás volt.
Marseilleben amikor láttam akkor durván top játékos volt. Atletico bilbao elleni eu kupán is beast üzemmódban tolta. hajszál pontos labdák, csodás szerelések etc.
Ha picit fegyelmezte volna saját magát akkor mai napig szerintem köztünk lenne. Malaga elleni spanyol kupa meccsét se fogom soha elfelejteni, mikor neki köszönhetjük hogy nem szedték szét a csapatot.
persze az is rémlik hogy nem igazán szerettétek:D
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 27., csütörtök 22:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 27., csütörtök 0:08
végre kikerült a foci világából ez a favágó. szégyen volt az egész pályafutása.BREAKING: Burnley midfielder Joey Barton has been suspended from football for 18 months with immediate effect, after admitting to an FA charge in relation to betting.
ez meg nem tudom milyen infó de február óta nincs az OM-nél. 32 éves és múlhéten írt alá az Al-Jazirába.egyből Lass jutott eszembe. Utána is néztem mi a helyzet mostanság vele hírek tekintetében.
Szóba hozták a muval, de mourinho miatt inkább megy darálni Kinába.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. április 26., szerda 5:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 24., hétfő 0:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. április 23., vasárnap 22:09
Kevésnek érzem őket a BL-hez. Ott a nagyokat Realnak, Barcának, Bayernnek, Juvénak hívják. Más tészta.Remy írta:Viszont épp ezért lehetnének a BL-ben komolyabb tényezők, mint mondjuk egy Arsenal vagy Spurs.torjack írta:A nagyok elleni jó meccseléssel sokat nem fog érni, ha a kicsik ellen szórják a pontokat. Bár ez Palace nemrég a Chelsea-t is elkapta a Stamfordon.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 23., vasárnap 21:54
Viszont épp ezért lehetnének a BL-ben komolyabb tényezők, mint mondjuk egy Arsenal vagy Spurs.torjack írta:A nagyok elleni jó meccseléssel sokat nem fog érni, ha a kicsik ellen szórják a pontokat. Bár ez Palace nemrég a Chelsea-t is elkapta a Stamfordon.
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. április 23., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 23., vasárnap 21:38
Na ezt jól elmontad.elmondom írta:Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 23., vasárnap 20:58
elmondom írta:Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. április 23., vasárnap 20:56
Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 23., vasárnap 19:36
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem