Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 27., csütörtök 19:53

Készül az új He-Man film, Goyer írja. :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 27., csütörtök 19:23

köszi srácok :)
Kép

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 27., csütörtök 18:33

a secret windowt érdemes megnézni? 2004es johhny deppel a főszerepben
Nagyon szeretem, elég jó lett. Ajánlom :)

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. április 27., csütörtök 18:30

csabi* írta:a secret windowt érdemes megnézni? 2004es johhny deppel a főszerepben
Abszolút érdemes. Nekem a maga stílusában az egyik kedvenc filmem.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 27., csütörtök 18:18

a secret windowt érdemes megnézni? 2004es johhny deppel a főszerepben
Kép

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 27., csütörtök 8:35

David Fincher rendezi a World War Z 2-t. Na, ez érdekes lesz :D
Kép

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 26., szerda 18:40

Shyamalan kiírta twitteren: "My new film is the sequel to #Unbreakable AND #Split. It was always my dream to have both films collide in this third film. "
Glass lesz a címe
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 12:08

Hidden Figures, minden sablonossága és/vagy kiszámíthatósága ellenére korrekt kis film.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 25., kedd 11:51

Kingsman 2 trailer.
Hogy híjják?
Bill.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 22., szombat 22:54

Get Out:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az eleje és a közepe nagyon tetszett, bevonzott a film. Tök jól lett felépítve egészen a végéig, ahol szerintem elbaszták az egészet és lett belőle egy ilyen tipik gagyi gyilok horror. Persze, aki szereti ezt a műfajt annak ez is tetszeni fog. Nekem így csalódás lett, de összességében tudom ajánlani a filmet ennek ellenére is.

Ami még szerintem hiba:
-A vége nagyon el lett sietve. Átment rage-be és 5 perc alatt legyilkolt mindenkit aztán csá.
-A többiekkel most mi a fuck lett?

De az mindfuck, hogy nem csak rabszolgát hipnotizáltak maguk köré, hanem igazából egy üres testként használták a fekákat, hogy a gazdagok tovább éljenek..
ZIDANE

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 22., szombat 22:02

füst írta:
csabi* írta:szerintem inkább örülj, hogy sorozatot csinálnak belőle, sokkal több a minőségi sori, mint a film
Az a bajom a sorozatokkal hogy addig tart a sztori amíg van benne pénz. Nyújták, ameddig csak lehet, rengeteg üresjárattal, felesleges epizódokkal, stbstb.
Nem tudom pontosan milyen sorozatokat nezel, de az utobbi 4-5 evben rengeteget valtozott a piac. Az orszagos csatornakra meg mindig jellemzo, hogy csak a nezettseget tartjak szem elott es a sokadik bőrt is lehuzzak ugyanarrol, mondjuk ok a minosegi sorozatoktol is baromi messze vannak, de ez egy masik tema. Kabelen viszont sok sorozatrol lehet hallani, hogy jo a nezettseg, siman ellennenek meg evekig, viszont a keszitok inkabb befejezik es kvazi a csucs kozeleben hagyjak abba.
füst írta:Plusz én a minőséggel is vitatkoznék, nem a sorozatszínészek képviselik a szakma csúcsát, meg időarányosan sokkal kisebb költségvetéssel rendelkezik egy sorozat mint egy film.
Annak ellenere, hogy egyre tobb A kategorias szinesz kezdett el sorozatozni, nem hinnem, hogy csak attol lesz minosegi egy sorozat, hogy a legnagyobb nevek jatszanak benne. Ott van a Stranger Things, mindenki szerint a tavalyi ev egyik legjobb ujonca a Westworld mellet, baromi szorakoztato sorozat, pedig tele van gyerekekkel. Rami Malek se a legnagyobb nev a vilagon, de megis zsenialis a Mr Robotban, mint ahogy Aaron Paul a Breaking Badben vagy Benedict Cumberbatch nevet se hiszem, hogy sokan ismertek a Sherlock elott, most viszont megis ott van a legtobb ismerosom kedvencei kozott. A legdragabb filmek koltsegveteset nyilvan nem erik el, habar a The Crown kosztumos film 10 resze valami 130 millio dollarbol keszult, de mar most is van benne annyi penz, hogy latvanyban is eros sorozatokat tudnak csinalni.
füst írta:Vannak jó sorozatok, vannak amiket szeretek nézni, de alapvetően egy film számomra sokkal élvezetesebb. Sokkal.
En is szivesen neznem a jobbnal jobb filmeket, csak ha egyszer sokkal konnyebben osszeszedek a tavalyi evbol 15 brutal eros sorozatot, mint filmet. :mrgreen: Na de nem akarok en egy film vs sorozat vitat elinditani (lehet mar meg is tettem :mrgreen: ), szerintem siman megfer egymas mellett a ket formatum.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 22., szombat 17:16

csabi* írta:
füst írta:Igen, a trailer megnézése után igyekeztem egy picit utánaolvasni, akkor láttam én is. Így már nincs is min aggódnom, könnyű lesz elengedni, de biztos lesz rá vevő. :)
szerintem inkább örülj, hogy sorozatot csinálnak belőle, sokkal több a minőségi sori, mint a film
Az a bajom a sorozatokkal hogy addig tart a sztori amíg van benne pénz. Nyújták, ameddig csak lehet, rengeteg üresjárattal, felesleges epizódokkal, stbstb.
Plusz én a minőséggel is vitatkoznék, nem a sorozatszínészek képviselik a szakma csúcsát, meg időarányosan sokkal kisebb költségvetéssel rendelkezik egy sorozat mint egy film. Vannak jó sorozatok, vannak amiket szeretek nézni, de alapvetően egy film számomra sokkal élvezetesebb. Sokkal.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 22., szombat 16:45

füst írta:Igen, a trailer megnézése után igyekeztem egy picit utánaolvasni, akkor láttam én is. Így már nincs is min aggódnom, könnyű lesz elengedni, de biztos lesz rá vevő. :)
szerintem inkább örülj, hogy sorozatot csinálnak belőle, sokkal több a minőségi sori, mint a film
Kép

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 22., szombat 15:48

A 4.resz vegen vannak olyan jelenetek amik a folytatast vetitik elore,szoval ugy vesszuk vam hozza koze,de kihagyhato. Viszont a 3.resznel szerintem boven jobb a 4.resz. Jo kis laza,humoros ,mint az elso resz.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 22., szombat 15:33

a karib tenger kalózai új része mennyire kötődik majd az előzőhöz, tudja valaki? mert elkezdtem őket újranézni, de a 4 az elég shit úgy tudom, azt inkább nem nézném meg ha nem muszáj :D
Kép

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. április 22., szombat 1:18

Get out (Tűnj el)

Most értem haza a mozibol, lehet máskor nem választok egy ilyen filmet késői órákra. Marhára tetszett, elég beteg volt, olyan amit vártam, sőt ennyire jóra nem számítottam. A zenékkel meg néhol egy kis Hannibalos feelingem volt. Akiknek bejönnek az ilyesmik, azoknak mindenképpen ajánlom.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 21., péntek 14:52

Én nem ismerem a karaktereket, de a trailer nem volt rossz. A 10 rész miatt valószínűleg nem lesz tele filler epizódokkal. Ha a drámát nem ilyen CW szinvonalon tálalják, akkor kaphat egy esélyt.
Hogy híjják?
Bill.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 21., péntek 14:44

Igen, a trailer megnézése után igyekeztem egy picit utánaolvasni, akkor láttam én is. Így már nincs is min aggódnom, könnyű lesz elengedni, de biztos lesz rá vevő. :)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 21., péntek 14:35

Ez nem film lesz, hanem sorozat és 10 részes. :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 21., péntek 14:31

https://www.youtube.com/watch?v=YZFc3FzK344

Az életben nem hittem volna hogy ezt a képregényt is megfilmesíti a Marvel. Pelyhestökű koromban imádtam a Köpeny és Kard-t, de attól félek hogy gáz lesz a film. Eleve a töménytelen mennyiségű Marvel filmből csak 1 van ami kifejezetten tetszett, van még 1-2 amit újranéznék valamikor, viszont az összes többi max egyszernézős tucatfilm, már ha nem alszik be rajta az ember. A trailer nem hozott lázba, úgy érzem hogy túl mélyen jár már a Marvel a szmötyiben ha ezeket a karaktereket akarja megfilmesíteni, plusz szerintem legjobb esetben is vagy szarul fog kinézni vagy semmi köze nem lesz a képregényhez (trailer alapján inkább mindekttő), így nosztalgikus-aggodalmas vegyes érzéseim vannak, mert azért mégiscsak az egykori kedvenc karaktereim közül kettőnek a sztoriját igyekszenek elcseszni, dehát igazából tökéletesen mindegy, max nem nézem meg. Az elmúlt 10 évből amúgy is nagyjából 3 képregényfilm megnézése után tudtam csettinteni, pedig évente vagy féltucat film jön ki (ugyanarra a kaptafára szabva). Pedig nem állt tőlem távol ez a műfaj, a Watchmen-t a mai napig imádom, a rendezői változat valami egészen zseniális.

szerk: most látom hogy sorozat lesz... hát akkor biztosan felejtős, sorry az offért.

Vissza: