Mert James fejben már a MU kontráival rohan felfeléRealista24 írta:Tudnám, akkor ma is miért minden Iscóról szól?

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 26., szerda 22:45
Mert James fejben már a MU kontráival rohan felfeléRealista24 írta:Tudnám, akkor ma is miért minden Iscóról szól?
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 26., szerda 22:45
En csak jatek megszakitasokkor irokAmig te irsz kozben figyeled?
Kameleon genek?
Amugy amiota beirtam tenyleg tobbet kavar.
Na, jon Joselu. 2-3 mar tuti
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 22:44
Ja értem, tehát elméletben, az asztal fölött? Vagy hogy? Azt írtad, hogy jobban lát, gólerősebb, nagyobb a játéktudása. Tudnám, akkor ma is miért minden Iscóról szól?wxyz írta:Nem írta senki, hogy mindenben jobb James, csak a játéktudásról volt szó.Realista24 írta:Isco a szar, James a kombinatív mindenben jobb játékos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meséljetek még![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 26., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 22:42
besteve7 írta:Ha figyelned is a meccset nem csak azt, h h ekezd akk latnad, h folyamatosan keri a labdat.KAG írta:Amugy ha James ennyire faszan lat a palyan akk nem kene tobbet szerveznie?
Percekre eltunik...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. április 26., szerda 22:40
Nem írta senki, hogy mindenben jobb James, csak a játéktudásról volt szó.Realista24 írta:Isco a szar, James a kombinatív mindenben jobb játékos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meséljetek még![]()
![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 26., szerda 22:39
Nem teljesen, a sok mozgasos gyors szelsok is szethuzzak a a vedelemet, vagy utat nyitnak. Magaban a kp nem eleg, ha elol nincs mozgas.Realista24 írta:Ez a meccs is ékes bizonyítéka, hogy a középpályán múlik minden. Ha az rendben van, rommá nyerheted magad, mindegy, hogy Karim, Morata vagy Cé van elől.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 26., szerda 22:39
Ha figyelned is a meccset nem csak azt, h h ekezd akk latnad, h folyamatosan keri a labdat.KAG írta:Amugy ha James ennyire faszan lat a palyan akk nem kene tobbet szerveznie?
Percekre eltunik...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 26., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 26., szerda 22:35
+1Realista24 írta:
Felejtsük már el a brazilt könyörgöm.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 26., szerda 22:33
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 22:32
ziro4vr írta:Szerintem működne, Case hátul, és nem szaladgál előre, Kroos a híd, Isco elöl. Kroos passzal elsősorban, Isco bemozogja.donor írta: Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 26., szerda 22:32
ez csak háromszor halt be nekemh3x0r írta:te is itt nezed?csabi* írta:skysportos faszi is zidane turnnek mondta ha jól hallottam
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. április 26., szerda 22:32
Kizárólag egyéni formát nézve, ebben az idényben ez lenne a legjobb kp. Szvszziro4vr írta:Szerintem működne, Case hátul, és nem szaladgál előre, Kroos a híd, Isco elöl. Kroos passzal elsősorban, Isco bemozogja.donor írta: Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. április 26., szerda 22:31
Sokkal elvezhetobbek a meccsek, mint magyarul, amikor a kommentator meg a golnal se emeli meg a hangjat kb....itt meg uvoltoznek mar egy cselnel issebydani írta:Alig várom a bein sportsos összefoglalót majd, élmény hallgatni azt a faszit![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 26., szerda 22:31
En is ezt mondom, nem vagyunk elorebb az o jatszatasaval szerintem, azt a vedekest es stabilitast lehozza mas is, aki a tamadasepiteshez is ert, pl Kovacic.Realista24 írta:
Felejtsük már el a brazilt könyörgöm.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 26., szerda 22:29
Lenne egy vkp(Case,Llorente) es egy b-t-b(Kroos,Kova,Modric) mogotte akkor nem hinniem, h ugyanazt a szerepet kellene betoltenie, tobb tamado feladattal.donor írta:Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?Galacticos írta: Az a baj h mar nem csak gundis hasonlatokat notte ki ez a pali, hanem a padot is. Modric helyett nyomatnam nagyon surun. Neki is jot tenne ha kevesebbet jatszana.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 22:29
Felejtsük már el a brazilt könyörgöm.ziro4vr írta:Szerintem működne, Case hátul, és nem szaladgál előre, Kroos a híd, Isco elöl. Kroos passzal elsősorban, Isco bemozogja.donor írta: Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem