ez csak háromszor halt be nekemh3x0r írta:te is itt nezed?csabi* írta:skysportos faszi is zidane turnnek mondta ha jól hallottam

http://antenasport.eu/ss2hd.html itt
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 26., szerda 22:32
ez csak háromszor halt be nekemh3x0r írta:te is itt nezed?csabi* írta:skysportos faszi is zidane turnnek mondta ha jól hallottam
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. április 26., szerda 22:32
Kizárólag egyéni formát nézve, ebben az idényben ez lenne a legjobb kp. Szvszziro4vr írta:Szerintem működne, Case hátul, és nem szaladgál előre, Kroos a híd, Isco elöl. Kroos passzal elsősorban, Isco bemozogja.donor írta: Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. április 26., szerda 22:31
Sokkal elvezhetobbek a meccsek, mint magyarul, amikor a kommentator meg a golnal se emeli meg a hangjat kb....itt meg uvoltoznek mar egy cselnel issebydani írta:Alig várom a bein sportsos összefoglalót majd, élmény hallgatni azt a faszit![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 26., szerda 22:31
En is ezt mondom, nem vagyunk elorebb az o jatszatasaval szerintem, azt a vedekest es stabilitast lehozza mas is, aki a tamadasepiteshez is ert, pl Kovacic.Realista24 írta:
Felejtsük már el a brazilt könyörgöm.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 26., szerda 22:29
Lenne egy vkp(Case,Llorente) es egy b-t-b(Kroos,Kova,Modric) mogotte akkor nem hinniem, h ugyanazt a szerepet kellene betoltenie, tobb tamado feladattal.donor írta:Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?Galacticos írta: Az a baj h mar nem csak gundis hasonlatokat notte ki ez a pali, hanem a padot is. Modric helyett nyomatnam nagyon surun. Neki is jot tenne ha kevesebbet jatszana.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 22:29
Felejtsük már el a brazilt könyörgöm.ziro4vr írta:Szerintem működne, Case hátul, és nem szaladgál előre, Kroos a híd, Isco elöl. Kroos passzal elsősorban, Isco bemozogja.donor írta: Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 26., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 26., szerda 22:28
Szerintem működne, Case hátul, és nem szaladgál előre, Kroos a híd, Isco elöl. Kroos passzal elsősorban, Isco bemozogja.donor írta: Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. április 26., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 26., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 26., szerda 22:25
Itt vetődik fel a kérdés, hogy Modric posztját maradéktalanul be tudná e tölteni és ha igen, akkor azzal mennyit veszítene előre felé?Galacticos írta: Az a baj h mar nem csak gundis hasonlatokat notte ki ez a pali, hanem a padot is. Modric helyett nyomatnam nagyon surun. Neki is jot tenne ha kevesebbet jatszana.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 22:25
Fejezd már be ezt a hülyeséget, de komolyan.numberone1 írta: Benzema szarnyalna ezekkel a fiatalokkal.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 26., szerda 22:25
bearded bendy legged beautyTádám írta:hala real írta:Bein sports szerint isco egy drunk snake
Mindig azt nyomja az a kommentátor, Sp. Gijón ellen is az volt, ha jól emlékszem.![]()
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 26., szerda 22:25
Engem inkabb Morata, kicsit idegen testkent mozog. Hetvegen mehet ugyanez a csapat.BlancoMark írta:Tegyuk hozza hogy kumma jok vagyunk de ehhez kell az is hogy nincs kozeppalyas vedekezesunk csak tamad mindenki ezerrel.
De fantszrikus a csapat, kalapot emelek mindenki elott, egyedul Lv idegesit kicsit a hulye megoldasaival.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 26., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 26., szerda 22:22
hala real írta:Bein sports szerint isco egy drunk snake
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 26., szerda 22:22
Ezt mar tudtamRealista24 írta:Marseille roulette, ma is tanultál valamit.numberone1 írta:Zizu csel!
BPappe,Dembele,Isco,Asensio,Kova,Kroos stb......jovo magja.KAG írta:Kozben dembele akkora golt lott h a pofam lrszakad.
Bappe dembelee![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 26., szerda 22:22
ziro4vr írta:Gündogan mikor csinált ilyet?Galacticos írta:Iscooo![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. április 26., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 26., szerda 22:21
te is itt nezed?csabi* írta:skysportos faszi is zidane turnnek mondta ha jól hallottam
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem