Nekem is van olyan ismerosom, aki papiron egyik pozicioban 8 orat dolgozott, masikban 4-et. Mivel az alap munkajaban mas emberektol is fuggot, ezert neha voltak uresjaratai, amikor a masodik munkajan dolgozott. Atlagban 9 vagy max 10 ora alatt ledolgozta a 12 orat.___Samy___ írta:Az is érdekes lehet, hogy ez papíron hogy szerepel.

OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- ___Samy___
Az is érdekes lehet, hogy ez papíron hogy szerepel. Amúgy nálunk is volt ilyesmi, csak itt a két szerepkört ellátó egy ember ugyanannyi fizut kapott volna, mint eddig

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Milyen az a munkahely, pozíció, ahol lehet végezni pluszban egy másik pozíciót is? Vagy csak én nem értem...A munkahelyén, ahol jelenleg dolgozik kapott egy új pozíciót.
Ezt az új pozit a régi mellett fogja végezni, viszont az új szereppel járó cafeteriát nem akarják odaadni.
Tehát hiába van kettő munkaköre, kap két fizetés, de a cég csak egy cafeteriát akar fizetni

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Édesanyámmal felmerült a következő helyzet:
A munkahelyén, ahol jelenleg dolgozik kapott egy új pozíciót.
Ezt az új pozit a régi mellett fogja végezni, viszont az új szereppel járó cafeteriát nem akarják odaadni.
Tehát hiába van kettő munkaköre, kap két fizetés, de a cég csak egy cafeteriát akar fizetni.
szerintem ez így rohadtul nem jogos.
Nektek volt már ilyen tapasztalatotok?
Mit lehetne tenni ebben a helyzetben?
A munkahelyén, ahol jelenleg dolgozik kapott egy új pozíciót.
Tehát hiába van kettő munkaköre, kap két fizetés, de a cég csak egy cafeteriát akar fizetni.
szerintem ez így rohadtul nem jogos.
Nektek volt már ilyen tapasztalatotok?
Mit lehetne tenni ebben a helyzetben?

ZIDANE
- RealMadridFanatic
Szintén.
Érdekes kérdőív, tetszett. Még el is gondolkodtatott, illetve inkább megerősített, hogy a viszonylag kiváltságos helyzetem és az alapvetően nem pénz-orientált felfogásom miatt nem váltottam még munkahelyet, pedig anyagilag sokkal vonzóbb lehetőségek is lennének már.
Érdekes kérdőív, tetszett. Még el is gondolkodtatott, illetve inkább megerősített, hogy a viszonylag kiváltságos helyzetem és az alapvetően nem pénz-orientált felfogásom miatt nem váltottam még munkahelyet, pedig anyagilag sokkal vonzóbb lehetőségek is lennének már.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Modric...h3x0r írta:Ha valaki lemaradt volna..

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- h3x0r
Ha valaki lemaradt volna..rashidm írta:Néztem ezt a Julia Roberts-es videót. Hát nagyon jó volt. Mint egy 10 éves kisgyerek.Lehet, hogy én is így csinálnék.
- h3x0r
UEFA has announced €507 million in market pool money for each of the next three champions league seasons. Which will be distributed according proportional value of each TV market (Country/League). So the market pool awarded to each country’s league will be distributed among the teams from that league according to their performance in previous league season and how many matches they will play in the given champions league season.CS0ki írta:Inkább az van benne talán, hogy legalább két spanyol csapat ott szokott lenni az elődöntőben. Így kevesebbet kapnak a spanyol csapatok. A Juve mindig jól kaszál, mert a csoportból se mindig megy tovább másik olasz csapat.Ilyenkor azert megerzodik, hogy a spanyolok 15 millioval kevesebben vannak, mint az olaszok, angolok vagy franciak.
Every League (not teams) gets specific market pool money according to the UEFA Ranking of European Leagues, and for example last season from Spain Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid and Real Sociedad played in group stages so the total market pool for spain was shared between four teams. Where Barcelona got €24.6 million, Real Madrid €20 million, Atletico got €17 million and Real Sociedad got €8.5 million in market pool money.
Juventus on the other hand got massive €58.20 million from market pool money because only them and AS Roma from Italy played in the group stages and Roma knocked out in group stages leaving Juventus with huge portion.
Inkább az van benne talán, hogy legalább két spanyol csapat ott szokott lenni az elődöntőben. Így kevesebbet kapnak a spanyol csapatok. A Juve mindig jól kaszál, mert a csoportból se mindig megy tovább másik olasz csapat.Ilyenkor azert megerzodik, hogy a spanyolok 15 millioval kevesebben vannak, mint az olaszok, angolok vagy franciak.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
hát most utóbbi években min. három lagzi/év volt soron, idén kettőről lemaradok nyáron sajna. de igen, pénztárcakímélő így az biztos.L.Miki írta:
Legalább nem megy el a pénzed. Azért az ember jócskán beletud tenni jó sok zsetont egy lagziba, legyen az vendég, vagy örömszülők/gyerekek. Viszont az egésznapos másnap reggelig tartó mulatás az kárpótolja az embert... csak a másnap az valami...![]()
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Legalább nem megy el a pénzed. Azért az ember jócskán beletud tenni jó sok zsetont egy lagziba, legyen az vendég, vagy örömszülők/gyerekek. Viszont az egésznapos másnap reggelig tartó mulatás az kárpótolja az embert... csak a másnap az valami...csababarca írta:akkor tudom hogy jó a buli a lagziban, ha a nyakkendő már a fejemre van kötve, nem a nyakamra...![]()
idén pecs, 16án repülök ki dolgozni, 17én mennénk lagziba...

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
akkor tudom hogy jó a buli a lagziban, ha a nyakkendő már a fejemre van kötve, nem a nyakamra...

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- h3x0r
En este is oltonyt veszek fel, csak az inget es a nyakkendot lecserelem. Ertelem szeruen, ha paroddal messz, erdemes azert valamennyire osszeoltozni. A zakot ugyis viszonylag hamar leveszed, mint ahogy a nyakkendo sem bir ki 2-3 koccintasnal tobbet.rashidm írta:Lagzira ti milyen ruhában mennétek? Esküvőn okés az öltöny+ing+nyakkendő, de lagzin lehet-e kicsit lazább ruhában tolni a dolgot? Elegánsabb nadrág+ing vagy ott is öltöny az úgymond "kötelező"?