Talán értelmes ajánlat esetén meggondolandó lenne, de én idén nem nyúlnék hozzá személy szerint... Nálam egyedül Morata kakukktojás, de szerintem beugrósnak nem fognak hozni 40-50 milliókért csere csatárt így nem hiszem, hogy piszkálnák...NathanBarley írta:Őszintén szólva, Bale érkezésével Di Maria nem hiszem, hogy maradna... Több nagyobb klubcsapar érdeklődött iránta..

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Őszintén szólva, Bale érkezésével Di Maria nem hiszem, hogy maradna... Több nagyobb klubcsapar érdeklődött iránta..Géci írta:
Bale érkezése egyedül szerintem DM-nek szólhat... DM cserének tökéletes lesz + sérülés esetén... Isco cserje lesz Özil, Benzemáé pedig szerintem Jesé, mert nagyon úgy néz ki a hírekből olvasva, hogy Carló papának tetszik a fiatal... Mindig azért sírtunk, hogy nincs minőségi cserepad. Na most nem szabad panaszkodni, mert régen volt ilyen nívós a keret. Jövőre hátha elvinnék Khedirát meg Kakát és nekem 1 árva szavam se lenne...
Még az sem lepne meg, ha az Arsenalban kötne ki

-
Bale érkezése egyedül szerintem DM-nek szólhat... DM cserének tökéletes lesz + sérülés esetén... Isco cserje lesz Özil, Benzemáé pedig szerintem Jesé, mert nagyon úgy néz ki a hírekből olvasva, hogy Carló papának tetszik a fiatalwZoLee7 írta:szerintem DM, Isco és Jesé megoldanák a dolgot...kapásból 3 olyan játékos akik azért nem ügyetlenek és ha nem megy valakinek másikat teszünk oda

Amúgy állítólag szeptembertől Illarramnedi is Ancelotti rendelkezésére áll...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Erről nem tudni (az angol Sky Sports több forrása(ból) is megerősítette), mint ahogy arról sem, hogy ez csak egy szokásos előzetes orvosi volt vagy már a főpróba; ugyanakkor amíg a játékos nem írja alá a szerződését, addig bármi megtörténhet! Vélhetően a játékossal való egyeztetés, alkudozás még épp javában tartott, amikor a Chelsea ráígért a Tottenham ajánlatára az Anzhinál (az elnök Abra papa spanja) és Willian ügynökénél is --> innentől kezdve ....Volt az orvosiról valami hivatalos hír, vagy fotó? Általában szoktak lenni fotók, és ha az sikeres akkor onnan a szerződés aláírásáig kevés az idő, hogy így felrúgják a szinte lezárt átigazolást.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Ezek után a hírek után már valóban a nyár szenzációja lenne, ha ma vagy holnap nem jelentenék be hivatalosan is. Amikor már olyan híreket közölnek, hogy mennyi évre írt alá, meg mennyi lesz a fizetése, akkor már azért szerintem félhivatalos a dolog.szerintem DM, Isco és Jesé megoldanák a dolgot...kapásból 3 olyan játékos akik azért nem ügyetlenek és ha nem megy valakinek másikat teszünk oda
de ez már felesleges...Bale érkezése 99,99%-ig biztos. innentől kezdve meg jesé vagy csatárként fog játszani, vagy megy kölcsönbe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem DM, Isco és Jesé megoldanák a dolgot...kapásból 3 olyan játékos akik azért nem ügyetlenek és ha nem megy valakinek másikat teszünk odaDonát írta:Én örülnék Bale érkezésének, és őt játszatnám a jobb szélen (esetleg, ha a körülmények megfelelőek, és az előnyösebb CRt a jobboson, Balet a balon). Azoktól kérdezem, akik nem támogatják az érkezését (akár szakmai, akár anyagi szempontok miatt), hogy kit játszatnának a jobb szélen a szezonban? Özil? DM? Isco? Jesé? Kaká? Valaki új igazolást?
de ez már felesleges...Bale érkezése 99,99%-ig biztos. innentől kezdve meg jesé vagy csatárként fog játszani, vagy megy kölcsönbe
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Volt az orvosiról valami hivatalos hír, vagy fotó? Általában szoktak lenni fotók, és ha az sikeres akkor onnan a szerződés aláírásáig kevés az idő, hogy így felrúgják a szinte lezárt átigazolást.GT37 írta:Igen, emlékszem, milyen boldog voltam, amikor olvastam, hogy Willian túl van az orvosin, erre José...
ha esetleg kubanc volt az orvosin, akkor igen.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen, emlékszem, milyen boldog voltam, amikor olvastam, hogy Willian túl van az orvosin, erre José...madridronie írta:Ugye a buli elvileg a hírek szerint szerdán este elnöki szinten lezárult (Willian meg már túl volt az orvosin is), majd csütörtök késő este (az uccsó pillanatban) José "picit" beleköpött Levy és közvetve a mi levesünkbe is /a nagyon színvonalas Mirror szerint elsősorban stratégiai megfontolásból és nem azért mert annyira szükségük lenne a brazilra/.![]()

De a legjobb hír az volt, amikor lehozta pár lapp, hogy a Willian-transzfer meghiúsulása miatt Levy nem engedi Bale-t Madridba.

Egy vérbeli, klasszis irányítóról van szó, egy ilyen már régóta hiányzik a White Hart Lane-ről.madridronie írta:Egyébként én is rá tenném a voksom és nem lennék meglepve, ha végül B-tervként ő kerülne Londonba Lamela mellett!

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ugye a buli elvileg a hírek szerint szerdán este elnöki szinten lezárult (Willian meg már túl volt az orvosin is), majd csütörtök késő este (az uccsó pillanatban) José "picit" beleköpött Levy és közvetve a mi levesünkbe is /a nagyon színvonalas Mirror szerint elsősorban stratégiai megfontolásból és nem azért mert annyira szükségük lenne a brazilra/.Én is így gondolom.

Egyébként én is rá tenném a voksom és nem lennék meglepve, ha végül B-tervként ő kerülne Londonba Lamela mellett!Willianban már nem reménykedem, szerintem el fogja vinni a Chelsea, viszont így pár nap alatt nem lesz könnyű találni valakit a helyére.Többször is írtam már, hogy Eriksen jó lenne, annak örülnék, ha őt is el tudnánk hozni Lamela mellett (csak az is legyen már hivatalos végre...).
RealMadrid
RealMadrid
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is így gondolom. Willianban már nem reménykedem, szerintem el fogja vinni a Chelsea, viszont így pár nap alatt nem lesz könnyű találni valakit a helyére.madridronie írta:Én meg azt mondom, hogy Mourinho közbelépése Willian ügyben késlelteti a bejelentést (amíg nem igazol a Tottenham la. 1 játékost a walesi helyére, addig csönd van), aztán lehet Neked lesz igazad!

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én örülnék Bale érkezésének, és őt játszatnám a jobb szélen (esetleg, ha a körülmények megfelelőek, és az előnyösebb CRt a jobboson, Balet a balon). Azoktól kérdezem, akik nem támogatják az érkezését (akár szakmai, akár anyagi szempontok miatt), hogy kit játszatnának a jobb szélen a szezonban? Özil? DM? Isco? Jesé? Kaká? Valaki új igazolást?
- madridronie
Én meg azt mondom, hogy Mourinho közbelépése Willian ügyben késlelteti a bejelentést (amíg nem igazol a Tottenham la. 1 játékost a walesi helyére, addig csönd van), aztán lehet Neked lesz igazad!Nem hinném, hogy Balet ilyen nyíltan intéznék. Aztán lehet csak reménykedem abban, hogy nem jön a walesi és az mondatja ezt velem.

RealMadrid
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A pódium szerintem nem Balenek készül. Szerintem az olimpiai kampánnyal lesz kapcsolatos, vagy Cristiano szerződéshosszabbításával. Nem hinném, hogy Balet ilyen nyíltan intéznék. Aztán lehet csak reménykedem abban, hogy nem jön a walesi és az mondatja ezt velem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mit gondoltok, lesz ma ebből valami, ha már áll a tribün!? Egy hivatalos bejelentést azért szívesen olvasnék ma, hétfőn meg gondolom bemutatják...

- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Az attól függ,hogy meghosszabbítják e a szerződését avagy sem! Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy megfogjákJövőre már lehet nem kapnánk érte ennyit...

De, én bízok benne, hogy lehoz egy olyan szezont az emberünk,ami után minden károgó ember szája csukva marad

- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Jövőre már lehet nem kapnánk érte ennyit...Realjoe írta:Benzema ,szerintem EBBEN az évben érinthetetlen!
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Még ha meg is akarnák venni,a Madrid úgy sem adná őket így csomagbanViccet félretéve, úgysem veszik meg őket...

Benzema ,szerintem EBBEN az évben érinthetetlen!

- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Nem 7,6 milliót kínáltak értük?Az Arsenal csomagban szeretné megszerezni Benzemát és Di Maríát. Angol források szerint a két játékosért, nem kevesebb, mint 76 millió fognak kínálni.

Viccet félretéve, úgysem veszik meg őket...
- Galacticos
az hogy aki nálunk csak csere az a világ legtöbb csapatában stabil kezdő is lehetne vagy kulcsfigura.miVida írta:amúgy mi ez már, hogy mindenki a Real Madrid játékosaival akarnak ékeskedni?
és ennek inkább örüljünk mert így nem ár alatt viszik el őket.
- h3x0r
szerintem egyertelmu, hogy Benzema nem elado. Di Mariaert es Ozilert pedig szepen lehet licitalni. a kikialtasi ar 40 millio