Röviden: Fantasztikus!!!A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 26., szerda 8:13
Röviden: Fantasztikus!!!A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 25., kedd 19:23
DDG osszel lesz 27 eves. 6 eve szerencsetlenkedik Angliaban. Szvsz kilatastalan kerettel aminek megint evek kellenek hogy ujra olyan europai top csapat legyen ami jo esellyel indulhat a BL-ert. Raadasul semmi garancia hogy azok lesznek egyaltalan a kozeljovoben barmikor. Itt az ideje donteni, hogy penz vagy sikerek ha akar valamit meg 30 eves kora elott.Realista24 írta:Hazard nem akar egyelőre hosszabbítani a Chelseavel. De Geának meg az amúgy sem kevés fizetését emelné meg a ManU.
Rövid hírek Angliából rovatot láthattátok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 18:49
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 25., kedd 14:48
Szerintem nem kell olyan messzire vissza menni. Emlékezzünk a 2011/2012-es idényre, amikor hazai pályán szintén kikaptunk a Barcától 3-1-re, mégis mi nyertük a bajnokságot.Az egyetlen kivétel az 1975/1976-os bajnokságban történt, akkor a Madrid ugyan elvesztette 2-0-ra az El Clásicót hazai pályán, de végül ők emelhették magasba a trófeát.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 25., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 25., kedd 9:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:52
2020-ig szerződésben vagyunk az Adidasszal, így várhatóan leghamarabb szerintem jövőre lesz érdemi tárgyalás. Underéknak sok volt az évi 150 millió, nem elhalkultak, hanem visszaléptek.ericco írta:Ezek pár 10%-ot dobhatnak, de nem többszörösöket. Szerintem. De lehet teljesen vakon vagyok.Realista24 írta:Mikor kötöttük mi a szerződésünket és mikor kötötték ők? Akkor mennyibe került egy játékos és mennyit ért egy euró és most mennyit ér? Mennyi volt akkor a nézettsége egy meccsnek, mennyi most...stb.stb.stb..
Viszont akkor remélem, Pereznek már ott van az asztalán legalább 2 hasonló alternatíva más gyártóktól, hogy ha lejár a szerződés, meg lehessen fingatni az Adidast. Sajnos az Under Armoros és stb. hírek valahogy elhallkultak.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:49
Ezek pár 10%-ot dobhatnak, de nem többszörösöket. Szerintem. De lehet teljesen vakon vagyok.Realista24 írta:Mikor kötöttük mi a szerződésünket és mikor kötötték ők? Akkor mennyibe került egy játékos és mennyit ért egy euró és most mennyit ér? Mennyi volt akkor a nézettsége egy meccsnek, mennyi most...stb.stb.stb..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:35
Mikor kötöttük mi a szerződésünket és mikor kötötték ők? Akkor mennyibe került egy játékos és mennyit ért egy euró és most mennyit ér? Mennyi volt akkor a nézettsége egy meccsnek, mennyi most...stb.stb.stb..Az Adias témához pedig: mi kapunk tőlük úgy 30 milliót. A MU ha jól tudom, 110-et. Egy év alatt kitermelhető csak az MU-s mezek eladásából 80 milliós haszon? Szerintem a fele sem.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:33
Igen, én is erre gyanakodtam, hogy a mezszponzor ilyen Etihad-féle, szponzorációnak álcázott tőkeinjekció a tulajdonosoktól. Nem túl fair.Realista24 írta:Az Adidast például az, hogy ők kapják az összes bevételt a mez és egyéb felszerelések eladása után. A ManU amerikai kézben van, a Chevy ezért lett jó áron elcsípve minden bizonnyal.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. április 25., kedd 9:31
Ezentúl hiába nem olyan sikeres jelenleg a MU, még mindig az egyik legnépszerűbb csapat a világon, és bizonyos helyeken pedig a legnépszerűbb. Ha valamiben akkor a brand építésben nagyon ott vannak, és korán is kezdték azt.Realista24 írta: Az Adidast például az, hogy ők kapják az összes bevételt a mez és egyéb felszerelések eladása után. A ManU amerikai kézben van, a Chevy ezért lett jó áron elcsípve minden bizonnyal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:28
Az Adidast például az, hogy ők kapják az összes bevételt a mez és egyéb felszerelések eladása után. A ManU amerikai kézben van, a Chevy ezért lett jó áron elcsípve minden bizonnyal.ericco írta:1. Nekem gyanúsak ezek a magas szponzori szerződések. Semmi sem indokolta, hogy ezek a szponzorok 2-3x annyit fizessenek az MU-nak, mint ami más csapatoknál megszokott, ez pedig teljesen szembe megy a piaci logikának. Pl a Chevy mire fel fizet több mint 100 millió fontot, mint mezszponzor, mikor máshol a legmagasabb mezszponzori pénzt ennek a fele, harmada, 40-45 milló €. Asszem a Barca fog ennyit kapni a japánoktól. Az Adidasról nem is beszélve. Mi nyomta fel ennyire az árakat? Mert kétlem, hogy pl. a Nike hirtelen csak úgy magától háromszor annyit akart fizetni a szerződésük lejárta után, és erre még rálicitált az Adidas. Ha a két gyártó bele is ment egy licitháborúba, számomra elképzelhetetlen, hogy végül így megháromszorozódott a szponzoráció.Realista24 írta:Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.
2. A szponzorok sem fognak mindig fizetni a semmiért. Nemrég voltak olyan hírek, hogy már kezdik unni az EL-t.
Na mindegy. Kezd megint az lenni, mint ami a 2000-es közepén volt, hogy az Angol klubbok dupla fizetést tudnak kínálni a játékosoknak. Egy kapusnak nettó 12 milliót...
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:25
1. Nekem gyanúsak ezek a magas szponzori szerződések. Semmi sem indokolta, hogy ezek a szponzorok 2-3x annyit fizessenek az MU-nak, mint ami más csapatoknál megszokott, ez pedig teljesen szembe megy a piaci logikának. Pl a Chevy mire fel fizet több mint 100 millió fontot, mint mezszponzor, mikor máshol a legmagasabb mezszponzori pénzt ennek a fele, harmada, 40-45 milló €. Asszem a Barca fog ennyit kapni a japánoktól. Az Adidasról nem is beszélve. Mi nyomta fel ennyire az árakat? Mert kétlem, hogy pl. a Nike hirtelen csak úgy magától háromszor annyit akart fizetni a szerződésük lejárta után, és erre még rálicitált az Adidas. Ha a két gyártó bele is ment egy licitháborúba, számomra elképzelhetetlen, hogy végül így megháromszorozódott a szponzoráció.Realista24 írta:Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:09
Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.ericco írta:Ennyit nem is szabad.Realista24 írta:A hírek szerint tárgyalhatunk De Geáról, vagy tárgyalunk is, első lépésben közöltük, hogy az évi 12 milliót nem akarjuk megadni neki![]()
Ennyit keres elvileg a ManUban. Jó kezdés
Amúgy anno, mikor hosszabbított, pont az új fizetése miatt mondtam azt, hogy ez a hajó már elment.
Amúgy csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor dől be az MU ezek maitt a horribilis fizetések maitt. Ráadásul az eredmények sem jönnek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:07
Ennyit nem is szabad.Realista24 írta:A hírek szerint tárgyalhatunk De Geáról, vagy tárgyalunk is, első lépésben közöltük, hogy az évi 12 milliót nem akarjuk megadni neki![]()
Ennyit keres elvileg a ManUban. Jó kezdés
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 8:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 22:39
Most hosszabbított. Kizártnak tartom. Pláne hogy angol.palesz77 írta:R24, olvastál valamit arról, hogy Modric megy a Münchenbe? Most láttam Twitteren egy angol forrású hírt, hogy Coutinhot akarjátok majd, mert megy a horvát, de nem tudom, hogy az egész kamu, vagy csak a Coutinho rész..
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 24., hétfő 22:28
És Coutinhoval pótolnánk Modricot? hápppalesz77 írta:R24, olvastál valamit arról, hogy Modric megy a Münchenbe? Most láttam Twitteren egy angol forrású hírt, hogy Coutinhot akarjátok majd, mert megy a horvát, de nem tudom, hogy az egész kamu, vagy csak a Coutinho rész..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 24., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 20:54
Úgy érti, hogy már volt neki korábban is.___Samy___ írta:Nem, ez már a legújabb sérülése.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem