ahogy anno sajna bartra sem rúgta ki a stadionból bale-tBBeno írta:nem fogom megérteni hogy lehetett nem lerúgni roberto-t. akárkivel beszéltem mind ezt kérdezte hogy marcelo miért nem rúgta le...

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2017. április 26., szerda 1:28
ahogy anno sajna bartra sem rúgta ki a stadionból bale-tBBeno írta:nem fogom megérteni hogy lehetett nem lerúgni roberto-t. akárkivel beszéltem mind ezt kérdezte hogy marcelo miért nem rúgta le...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 26., szerda 0:00
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 21:15
Ugy látszik nem szűrted le a lényeget. Minden felsorolt dologgal egyetértek, csak azzal az egy dologgal nem, hogy a vereséget csak ZZ nyakába kell varrni. Rossz döntések+pocsék helyzetkihasználás, ezért kaptunk ki.Anthony írta:Pedig felsorolta szépen a hibákat, te meg elintézted annyival, hogy jól játszottunk.
Kikaptunk? Igen. Nyerhettünk volna? Ezt bárki mondhatja utólag.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 25., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 20:40
Ez viszont nagyon nagy túlzás.G. V.tinho írta:ez bizony ZZ meccse volt, de alaposan.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 25., kedd 20:36
így van. megye háromban ez nem gól...BBeno írta:nem fogom megérteni hogy lehetett nem lerúgni roberto-t. akárkivel beszéltem mind ezt kérdezte hogy marcelo miért nem rúgta le...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 25., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 25., kedd 20:01
Es a "vicc", hogy egy Marcelo szabalytalansag hijan igy is meglehetett volna.G. V.tinho írta:ez bizony ZZ meccse volt, de alaposan.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 25., kedd 19:57
nagyon nagyon tisztelem Zizout, és sok szempontból a lehető legjobb választás.. deRealista24 írta:Szerintem jól csináltuk, csak egy percet hibáztak összesen. Az pedig nem ZZ-n múlt szerintem. Bár nem láttam, hogy milyen utasítást adott a 91-ben, amikor szabadrúgáshoz jutottunk az alapvonalnál.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 25., kedd 19:09
Én úgy láttam, bedobás volt, és intett nekik hogy menjenek fel. 91.35-nél kb. Azért az fura.Realista24 írta:Szerintem jól csináltuk, csak egy percet hibáztak összesen. Az pedig nem ZZ-n múlt szerintem. Bár nem láttam, hogy milyen utasítást adott a 91-ben, amikor szabadrúgáshoz jutottunk az alapvonalnál.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 25., kedd 18:46
Szerintem már a kiegyenlítés pillanatában azt kellett volna utasításba adni, hogy be a kapu elé, ne kockáztassunk, szerintem azt a maradék 7 percet kihúztuk volna. De hogy közhellyel éljek: ,,Sokat akart a szarka, nem bírta a farka..."Realista24 írta:Szerintem jól csináltuk, csak egy percet hibáztak összesen. Az pedig nem ZZ-n múlt szerintem. Bár nem láttam, hogy milyen utasítást adott a 91-ben, amikor szabadrúgáshoz jutottunk az alapvonalnál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 18:39
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 18:38
Pont, hogy én ezzel nem értek egyet. Persze jó lett volna emberhátrányban, utolsó 10 percben két rúgott góllal megverni őket, DE nem ilyen kiélezett bajnoki versenyben.Realista24 írta:
Gondolom azt érti alatta, hogy ugyanígy megpróbálnák a három pontot megszerezni minden mindegy alapon.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 25., kedd 18:36
Nem csökkenne a szavahihetősége, sőt, szerintem nőne mert belátja, hogy igen hibáztam, de elejét vesszük az egésznek és a hibából tanulni fogok. Sokkal szimpatikusabb lett volna a nyilatkozata, mint amit mondott, hogy hibáztam de ugyanúgy megtenném... wtf?rashidm írta:Meg szerintem úgy van vele, hogyha azt mondja, hogy hibáztam akkor csökkenne a szavahihetősége, a megítélése aztán azért mondja ezt. Most legalább lesz játékideje Isconak, meg Asensionak is.Realista24 írta:Gondolom azt érti alatta, hogy ugyanígy megpróbálnák a három pontot megszerezni minden mindegy alapon.Vagy trollkodik Zizu és berakja Jamest.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 25., kedd 18:34
Meg szerintem úgy van vele, hogyha azt mondja, hogy hibáztam akkor csökkenne a szavahihetősége, a megítélése aztán azért mondja ezt. Most legalább lesz játékideje Isconak, meg Asensionak is.Realista24 írta:Gondolom azt érti alatta, hogy ugyanígy megpróbálnák a három pontot megszerezni minden mindegy alapon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 18:31
Gondolom azt érti alatta, hogy ugyanígy megpróbálnák a három pontot megszerezni minden mindegy alapon.Berti írta:Ezt mondjuk nem tudom elfogadni. Ha ő azt belátja, hogy hibázott, akkor miért hibázna újból? Nem arról beszélek, hogy felküldött 6 játékost az utolsó támadásra, hanem arról hogy ő is tudja, hogy hiba volt..Nem változtatnék semmit azokon a dolgokon, amit az El Clásicón csináltunk. Abszolút semmit. Követtünk el hibákat, elsőként én, de nem változtatnék semmin.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 18:30
Ezt mondjuk nem tudom elfogadni. Ha ő azt belátja, hogy hibázott, akkor miért hibázna újból? Nem arról beszélek, hogy felküldött 6 játékost az utolsó támadásra, hanem arról hogy ő is tudja, hogy hiba volt..Nem változtatnék semmit azokon a dolgokon, amit az El Clásicón csináltunk. Abszolút semmit. Követtünk el hibákat, elsőként én, de nem változtatnék semmin.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 25., kedd 8:24
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 25., kedd 8:04
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. április 24., hétfő 19:50
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem