Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 26., szerda 9:51

COPE | A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
1; jó, hogy így bíznak egymásban :lol:
2; a rotált csapat jobban játszik, mint a full kezdő BBC-vel megspékelve
3; rá férne a pihi a gálakezdőre, ez a bayern elleni 120 perc plusz a mostani 30 perces emberhátrányos játék nagyon betett.
ZIDANE

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 26., szerda 8:13

A Real Madrid öltözője egyetértett abban, hogy innentől kezdve nem lehet botlani, és így kevesebb rotáció lesz a tervezettnél.
Röviden: Fantasztikus!!! :roll: :agree: Hosszabban meg nem értem. Úgy vélekedik az öltöző, hogy csak a gálakezdővel lehet lehozni a maradék meccseket botlás nélkül? Mert ha igen, akkor az elég szomorú és rossz előjel a jövőre nézve. Marcelo, Carvajal, Modric, Kroos halott lesz az esetleges BL döntőre.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 25., kedd 19:23

Realista24 írta:Hazard nem akar egyelőre hosszabbítani a Chelseavel. De Geának meg az amúgy sem kevés fizetését emelné meg a ManU.
Rövid hírek Angliából rovatot láthattátok.
DDG osszel lesz 27 eves. 6 eve szerencsetlenkedik Angliaban. Szvsz kilatastalan kerettel aminek megint evek kellenek hogy ujra olyan europai top csapat legyen ami jo esellyel indulhat a BL-ert. Raadasul semmi garancia hogy azok lesznek egyaltalan a kozeljovoben barmikor. Itt az ideje donteni, hogy penz vagy sikerek ha akar valamit meg 30 eves kora elott.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 18:49

Hazard nem akar egyelőre hosszabbítani a Chelseavel. De Geának meg az amúgy sem kevés fizetését emelné meg a ManU.
Rövid hírek Angliából rovatot láthattátok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 25., kedd 14:48

Az egyetlen kivétel az 1975/1976-os bajnokságban történt, akkor a Madrid ugyan elvesztette 2-0-ra az El Clásicót hazai pályán, de végül ők emelhették magasba a trófeát.
Szerintem nem kell olyan messzire vissza menni. Emlékezzünk a 2011/2012-es idényre, amikor hazai pályán szintén kikaptunk a Barcától 3-1-re, mégis mi nyertük a bajnokságot. :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 25., kedd 10:08

Az Adidas - MU kapcsan azt sem szabad elfelejteni, hogy 10 eves szerzodest irtak ala, ami 2025-ben jar le. Oke, hogy jelenleg brutal penzeket keresnek, de a szerzodes utolso eveiben ok is azt fogjak nezni, hogy bezzeg a tobbi csapat miert kap tobbet. Mondjuk abba se latunk bele, hogy mekkora a kulonbseg egy fix nagy osszeg es egy fix kisebb osszeg, viszont a bevetelekbol gyarapodas kozott. Egyebkent ha jol emlekszem, valami olyasmi is van a szerzodesukben, hogy ha nem jutnak be a BL csoportkorbe, akkor arra a szezonra 30%-al kevesebb penzt fizet az Adidas. (most nincs idom ellenorizni, de akinek van par perce, itt megkeresheti)

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 25., kedd 9:53

Igen, pedig az Under Armort mennyire adtam vna! :agree:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:52

ericco írta:
Realista24 írta:Mikor kötöttük mi a szerződésünket és mikor kötötték ők? Akkor mennyibe került egy játékos és mennyit ért egy euró és most mennyit ér? Mennyi volt akkor a nézettsége egy meccsnek, mennyi most...stb.stb.stb..
Ezek pár 10%-ot dobhatnak, de nem többszörösöket. Szerintem. De lehet teljesen vakon vagyok.
Viszont akkor remélem, Pereznek már ott van az asztalán legalább 2 hasonló alternatíva más gyártóktól, hogy ha lejár a szerződés, meg lehessen fingatni az Adidast. Sajnos az Under Armoros és stb. hírek valahogy elhallkultak.
2020-ig szerződésben vagyunk az Adidasszal, így várhatóan leghamarabb szerintem jövőre lesz érdemi tárgyalás. Underéknak sok volt az évi 150 millió, nem elhalkultak, hanem visszaléptek.
Az Adidasszal meg van tárgyalás:
http://madridom.hu/blog/2017/03/29/pere ... milliokat/
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:49

Realista24 írta:Mikor kötöttük mi a szerződésünket és mikor kötötték ők? Akkor mennyibe került egy játékos és mennyit ért egy euró és most mennyit ér? Mennyi volt akkor a nézettsége egy meccsnek, mennyi most...stb.stb.stb..
Ezek pár 10%-ot dobhatnak, de nem többszörösöket. Szerintem. De lehet teljesen vakon vagyok.
Viszont akkor remélem, Pereznek már ott van az asztalán legalább 2 hasonló alternatíva más gyártóktól, hogy ha lejár a szerződés, meg lehessen fingatni az Adidast. Sajnos az Under Armoros és stb. hírek valahogy elhallkultak.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:35

Az Adias témához pedig: mi kapunk tőlük úgy 30 milliót. A MU ha jól tudom, 110-et. Egy év alatt kitermelhető csak az MU-s mezek eladásából 80 milliós haszon? Szerintem a fele sem.
Mikor kötöttük mi a szerződésünket és mikor kötötték ők? Akkor mennyibe került egy játékos és mennyit ért egy euró és most mennyit ér? Mennyi volt akkor a nézettsége egy meccsnek, mennyi most...stb.stb.stb..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:33

Realista24 írta:Az Adidast például az, hogy ők kapják az összes bevételt a mez és egyéb felszerelések eladása után. A ManU amerikai kézben van, a Chevy ezért lett jó áron elcsípve minden bizonnyal.
Igen, én is erre gyanakodtam, hogy a mezszponzor ilyen Etihad-féle, szponzorációnak álcázott tőkeinjekció a tulajdonosoktól. Nem túl fair.
Az Adias témához pedig: mi kapunk tőlük úgy 30 milliót. A MU ha jól tudom, 110-et. Egy év alatt kitermelhető csak az MU-s mezek (+egyébb bizbaszok) eladásából 80 milliós haszon? Szerintem a fele sem.
Merci Zizou!

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. április 25., kedd 9:31

Realista24 írta: Az Adidast például az, hogy ők kapják az összes bevételt a mez és egyéb felszerelések eladása után. A ManU amerikai kézben van, a Chevy ezért lett jó áron elcsípve minden bizonnyal.
Ezentúl hiába nem olyan sikeres jelenleg a MU, még mindig az egyik legnépszerűbb csapat a világon, és bizonyos helyeken pedig a legnépszerűbb. Ha valamiben akkor a brand építésben nagyon ott vannak, és korán is kezdték azt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:28

ericco írta:
Realista24 írta:Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.
1. Nekem gyanúsak ezek a magas szponzori szerződések. Semmi sem indokolta, hogy ezek a szponzorok 2-3x annyit fizessenek az MU-nak, mint ami más csapatoknál megszokott, ez pedig teljesen szembe megy a piaci logikának. Pl a Chevy mire fel fizet több mint 100 millió fontot, mint mezszponzor, mikor máshol a legmagasabb mezszponzori pénzt ennek a fele, harmada, 40-45 milló €. Asszem a Barca fog ennyit kapni a japánoktól. Az Adidasról nem is beszélve. Mi nyomta fel ennyire az árakat? Mert kétlem, hogy pl. a Nike hirtelen csak úgy magától háromszor annyit akart fizetni a szerződésük lejárta után, és erre még rálicitált az Adidas. Ha a két gyártó bele is ment egy licitháborúba, számomra elképzelhetetlen, hogy végül így megháromszorozódott a szponzoráció.
2. A szponzorok sem fognak mindig fizetni a semmiért. Nemrég voltak olyan hírek, hogy már kezdik unni az EL-t.

Na mindegy. Kezd megint az lenni, mint ami a 2000-es közepén volt, hogy az Angol klubbok dupla fizetést tudnak kínálni a játékosoknak. Egy kapusnak nettó 12 milliót... :roll:
Az Adidast például az, hogy ők kapják az összes bevételt a mez és egyéb felszerelések eladása után. A ManU amerikai kézben van, a Chevy ezért lett jó áron elcsípve minden bizonnyal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:25

Realista24 írta:Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.
1. Nekem gyanúsak ezek a magas szponzori szerződések. Semmi sem indokolta, hogy ezek a szponzorok 2-3x annyit fizessenek az MU-nak, mint ami más csapatoknál megszokott, ez pedig teljesen szembe megy a piaci logikának. Pl a Chevy mire fel fizet több mint 100 millió fontot, mint mezszponzor, mikor máshol a legmagasabb mezszponzori pénzt ennek a fele, harmada, 40-45 milló €. Asszem a Barca fog ennyit kapni a japánoktól. Az Adidasról nem is beszélve. Mi nyomta fel ennyire az árakat? Mert kétlem, hogy pl. a Nike hirtelen csak úgy magától háromszor annyit akart fizetni a szerződésük lejárta után, és erre még rálicitált az Adidas. Ha a két gyártó bele is ment egy licitháborúba, számomra elképzelhetetlen, hogy végül így megháromszorozódott a szponzoráció.
2. A szponzorok sem fognak mindig fizetni a semmiért. Nemrég voltak olyan hírek, hogy már kezdik unni az EL-t.

Na mindegy. Kezd megint az lenni, mint ami a 2000-es közepén volt, hogy az Angol klubbok dupla fizetést tudnak kínálni a játékosoknak. Egy kapusnak nettó 12 milliót... :roll:
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 9:09

ericco írta:
Realista24 írta:A hírek szerint tárgyalhatunk De Geáról, vagy tárgyalunk is, első lépésben közöltük, hogy az évi 12 milliót nem akarjuk megadni neki :lol:
Ennyit keres elvileg a ManUban. Jó kezdés :mrgreen:
Ennyit nem is szabad.
Amúgy anno, mikor hosszabbított, pont az új fizetése miatt mondtam azt, hogy ez a hajó már elment.
Amúgy csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor dől be az MU ezek maitt a horribilis fizetések maitt. Ráadásul az eredmények sem jönnek.
Hogyan dőlnének be? Amikor évi 200-300 millió megy csak a nagyobb szponzoroktól, mellé még ott vannak a tv közvetítések, hakni túrák.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 25., kedd 9:07

Realista24 írta:A hírek szerint tárgyalhatunk De Geáról, vagy tárgyalunk is, első lépésben közöltük, hogy az évi 12 milliót nem akarjuk megadni neki :lol:
Ennyit nem is szabad.
Amúgy anno, mikor hosszabbított, pont az új fizetése miatt mondtam azt, hogy ez a hajó már elment.
Amúgy csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor dől be az MU ezek maitt a horribilis fizetések maitt. Ráadásul az eredmények sem jönnek.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 8:51

A hírek szerint tárgyalhatunk De Geáról, vagy tárgyalunk is, első lépésben közöltük, hogy az évi 12 milliót nem akarjuk megadni neki :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 22:39

palesz77 írta:R24, olvastál valamit arról, hogy Modric megy a Münchenbe? Most láttam Twitteren egy angol forrású hírt, hogy Coutinhot akarjátok majd, mert megy a horvát, de nem tudom, hogy az egész kamu, vagy csak a Coutinho rész..
Most hosszabbított. Kizártnak tartom. Pláne hogy angol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 24., hétfő 22:28

palesz77 írta:R24, olvastál valamit arról, hogy Modric megy a Münchenbe? Most láttam Twitteren egy angol forrású hírt, hogy Coutinhot akarjátok majd, mert megy a horvát, de nem tudom, hogy az egész kamu, vagy csak a Coutinho rész..
És Coutinhoval pótolnánk Modricot? hápp :ike:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 24., hétfő 21:53

R24, olvastál valamit arról, hogy Modric megy a Münchenbe? Most láttam Twitteren egy angol forrású hírt, hogy Coutinhot akarjátok majd, mert megy a horvát, de nem tudom, hogy az egész kamu, vagy csak a Coutinho rész..

Vissza: