Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
http://www.marca.com/futbol/primera-div ... b4617.html
Jó számolgatást
Jó számolgatást
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ugyan már kapnak 4ethát éppen ezért legalább egy x-et összepatkánykodhatnának ma. Aztán kiesni jövőhéten is lehet

messi hattrick
- Mester77
hát éppen ezért legalább egy x-et összepatkánykodhatnának ma. Aztán kiesni jövőhéten is lehet

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Mester77
Sok esélye van ma az Osasunának
a csapat 11 hiányzóval (sérülés és eltiltás) indult útra Katalóniába,
Egyébként ha az Osasuna ma kikap a Camp Nouban és a Leganés közben nyer hazai pályán a Las Palmas ellen, akkor a navarraiak reménye a bentmaradásra matematikailag is elszáll. Talán még ez ami hajthatja ma őket

a csapat 11 hiányzóval (sérülés és eltiltás) indult útra Katalóniába,

Egyébként ha az Osasuna ma kikap a Camp Nouban és a Leganés közben nyer hazai pályán a Las Palmas ellen, akkor a navarraiak reménye a bentmaradásra matematikailag is elszáll. Talán még ez ami hajthatja ma őket

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
Meg szokták nehezíteni a dolgukat elég gyakran. De attól még a barca az esélyes, mert jobb csapat...De nincs kizárva ott sem a meglepetés.
arra varhatsz.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Villareal nyert a calderonban, remélem a barca ellen is odateszik magukat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A pofon a 0-4 lett volna, ők most totál elégedettek a plusz egy meccs miatt. Legalábbis nekem ez jon le.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bízzatok már kicsit a csapatban bakker. Full B csapattal is tudtuk hozni a bajnokikat, ha úgy volt.hunmadridista írta:A szerdai meccs fontosabb lesz mint gondolnánk...nagyon sok minden kiderülhet már szerdán...nagyon kemény helyszín a Riazor is...nem beszélve arról, hogy tele vagyunk hiányzókkal...én nem lepődnék meg egy újabb pontvesztésen...
10 emberrel meg képesek voltak egyenlíteni a Barca ellen, sőt még utána nekünk voltak még helyzetek és nyomtunk, említem még egyszer 10 emberrel.
Bayern meg kb meghalt ha kaptak 1 pirosat...
Jók vagyunk, fejben erősek tudunk lenni, a semmiből is visszajövünk, kicsit csúnya lett a Barca meccs vége, de nem történt itt katasztrófa.
Lehet ez a pofon kellett is a BL meg a bajnokság vége előtt, hogy leszálljunk a földre.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk én jóval csalódottabb lennék ha bl-t nem húznánk be mint hogy a ligát,még ha az a lehetetlenenb küldetés akkor is.De igen,innen gáz elbukni.
Tavaly tökéletes hajrát nyomtunk és nem jött össze,mert nem a mi kezünkben volt a sorsunk, most még egy x is beleférne,ez rebegjen mindenki szeme előtt.
A barca is fog még botlani valahol de ez a löket 2-3 fordulóig biztos kitart még nekik.De ez a 3 meccs iszonyat húzós lesz fejben meg matracékkal közte.Akármi lesz a bl-ben az utsó hármat behúzzuk izomból ha a granada(v sporting?) meccs után is a kezünkben van a sorsunk.
Tavaly tökéletes hajrát nyomtunk és nem jött össze,mert nem a mi kezünkben volt a sorsunk, most még egy x is beleférne,ez rebegjen mindenki szeme előtt.
A barca is fog még botlani valahol de ez a löket 2-3 fordulóig biztos kitart még nekik.De ez a 3 meccs iszonyat húzós lesz fejben meg matracékkal közte.Akármi lesz a bl-ben az utsó hármat behúzzuk izomból ha a granada(v sporting?) meccs után is a kezünkben van a sorsunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nagyon csalódott leszek ha elbukjuk a bajnokságot.
Tegnap 2:2-nél vissza kellett volna állni arra a pár percre és most nyugodt lennék. Így viszont a nehezebb meccsek miatt nem vagyok biztos benne, hogy mi fogunk a végén örülni. Főleg, hogy kb az összes meccsen szenvedünk a ligában.
Tegnap 2:2-nél vissza kellett volna állni arra a pár percre és most nyugodt lennék. Így viszont a nehezebb meccsek miatt nem vagyok biztos benne, hogy mi fogunk a végén örülni. Főleg, hogy kb az összes meccsen szenvedünk a ligában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Uj szavazás. 83% volt az előzi végeredménye a Realnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A szerdai meccs fontosabb lesz mint gondolnánk...nagyon sok minden kiderülhet már szerdán...nagyon kemény helyszín a Riazor is...nem beszélve arról, hogy tele vagyunk hiányzókkal...én nem lepődnék meg egy újabb pontvesztésen...
Igen, csak így nem lesz kitől jöjjön a gól/fejes.CS0ki írta:Kb mindegy ki van hátul, így is úgyis megkapjuk a gólokat. Egyszerűen többet kell lőni náluk.Minimum két meccset fog kapni az azonnali piros miatt. Az is elég. Egy Nacho Varane/Casemiro páros a Riazorban... Nem vagyok teljesen nyugodt.

Kb mindegy ki van hátul, így is úgyis megkapjuk a gólokat. Egyszerűen többet kell lőni náluk.Minimum két meccset fog kapni az azonnali piros miatt. Az is elég. Egy Nacho Varane/Casemiro páros a Riazorban... Nem vagyok teljesen nyugodt.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Minimum két meccset fog kapni az azonnali piros miatt. Az is elég. Egy Nacho Varane/Casemiro páros a Riazorban... Nem vagyok teljesen nyugodt.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én is úgy láttam, hogy Piquének szólt a taps. Persze majd jön pár habzószájú katalán csalózni meg perezezni, ha esetleg nem fog annyi meccset kapni, mint Mr. Gillette.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ti meg a lefújás utan hat perccel mar kivételeztek az instant harom meccset. Ez volt a legfontosabb az ünneplés helyett nehány Barca alkalmazottnak.rolandantal írta:A taps meg a magyarázkodás nem a játékvezetőnek szólt, hanem valóban Piquének, csak az operatőrök tették a képernyőkre ismerve a Neymarnál kialakult helyzetet.KAG írta: Ramos amúgy most simán kaphat 3 meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
A taps meg a magyarázkodás nem a játékvezetőnek szólt, hanem valóban Piquének, csak az operatőrök tették a képernyőkre ismerve a Neymarnál kialakult helyzetet.KAG írta: Ramos amúgy most simán kaphat 3 meccset.