besteve7 írta:Nem akartam ide írni, de egyszerűen nem tudok elmenni azok mellett. amit olvastam.
Lassan mindenki hibás, CR a fű, az ellenfél stb csak ő nem, azért az egy picit túlzás. Biztos azért is a gonosz CR tehet, h 16m ről nem képes normálisan megrúgni a labdát, v 5m befejelni a kapuba.
A tegnapi meccse számomra egy nagy 0. A nagy mezőnymunkája, amit itt sokan kiemeltek kb ugyan az amit James szokott balszélsőban, visszajár kp -ra megkjapja és egy két érintőből leteszi a legközelebbi játékosnak, ez Jamesnál szégyem, Benzinél óriási mezőnymunka. És ha már James tőle legalább a meccs végén láthatunk egy olyat, amit egy támadótól elvárnék, nem csak a gólról beszélek, hanem az az elmozgás, keresztbemozgás, amit az egész BBC től egész szezonban ritkán, pedig ilyenekre lenne szükség, de ehelyett ők inkább egymást tapossák a kapus előtt és várják a beadást.
Én ezzel a véleménnyel (sajnos) tökéletesen egyetértek. Nagyon kedveltem Benzema játékát, én is elfogadtam, hogy ő már nem csatár és, hogy inkább a mezőnyben tolja a bugit, de ez idén nagyon kevésszer jön össze, úgyis mondhatnám, hogy az ő esetében nem csak a góllövés nem működik már, hanem a mezőnymunka sem. Hozzáteszem már tavaly sem jött össze. Tegnap direkt figyeltem a mozgását, gyakorlatilag megjátszhatatlan volt, és az bizony nagyon is jelzésértékű, hogy James beállva egyből gólt lőtt (mert jól helyezkedett), vagy a múltkori meccsen Asensio szintén helyette rezegtette meg pár perc alatt a hálót. Lehet szidni CR-t, de ugye nem gondoljátok komolyan, hogy majd egy Benzema továbbröpített volna minket egy Bayern ellen, vagy számos más csapat ellen. Többet látok bele. Régebben sok potenciál volt benne, de úgy látszik, hogy megelégedett egy közepessel, ennyi pénzzel és elnöki és edzői támogatással a háta mögött rengeteg játékos esett volna bele ebbe a hibába.
A jatek amit a csapatnak ad az szinte potolhatatlan, golerosebb is lehetne, ha nem minden CR-e lenne kihegyezve es nem hisztizne ha vki nem passzolna neki. Rossz donteseket hoznak CR miatt, mint tegnap Asensio. Benzema nem passzolna vissza a golvonalrol,
itt mindenki a CR utáni időszakot várja, szerintem meg durván bajban leszünk, ha itt maradun egy Bale Benzema duóval, nem sok váratlan van már bennük. Benzema pedig nem azért passzol vissza, mert CR, hanem mert már az 1-1 ellenieket sem tudja úgy megcsinálni, mint régen, tegnap igenis bevállalta a cseleket, de a labdát rendre elhagyta. Azért passzol vissza, mert nem meri ezeket már bevállalni, nincs önbizalma, valami teljesen elveszett benne.
Valaki írta, hogy az ő játéka nem működik ebben a felállásban és ezt osztom. Lehet itt 9,5-ni, tök szép és jó, egy ideig elbírtuk, de akkor inkább én is azt mondom, hogy a labdaosztogató és az ész a pályán legyen Isco és csatárposztra küldjünk fel egy olyat aki mindent bek*r kíméletlenül, mert ez a mezőnyben két hetente varázsolok valamit, de ziccerben hatástalan vagyok itt nem ér semmit.
Nyáron amúgy Balet adnám el, Benzemát pedig padra tenném.
But he is a good boy...