Értékeld a legutóbbi meccset
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Visszanézve Ramos pirosát, illetve az azt követő körülményeket.. A taps szerintem Piquenek szólt, így elvileg csak az egyből piros miatt bűnhődik.. A plusz két meccs a taps és duma miatt nem jöhet szóba, mert nem a bíróknak szólt... Meglátjuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De végülis hagyjuk...
tényleg nem ér ennyit ez az egész.
Én a szezon végig kiszálltam a fórumozásból.
tényleg nem ér ennyit ez az egész.
Én a szezon végig kiszálltam a fórumozásból.
-
Realista emlékszel a Suarez - Benzema vitára 2014ből??Na, legalább már biztos vagyok benne, hogy nem értesz hozzáÍgy könnyebb lesz a jövőben nem felidegesítenem magam a hszeiden.
Amikor az Uru még livepooli volt.
Valami több napos flame volt belőle itt a főrumon.
Később sem hánytorgattam fel sosem, de most csak rákérdezek már, hogy emlékszel -e rá??
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát ha ettől nem kapnak vérszemet akkor semmitől... bízom benne egyébként, hogy most csak úgy a rangadó kedvéért tették oda magukat, a többi meccsen meg ugyanúgy szarozni fognak. De nekünk az elkövetkezendő pár meccs halál lesz... főleg, hogy nincs Ramos se már (vagy 2 meccsig), jövőhéten a favágó brigád ellen már BL... Hogyha sikerülne nem hibázni és az összes bajnokit behúzni, úgy, hogy közben a BL döntőbe is bejutnánk... na az nagy tett lenne.ericco írta:Reméljük, hogy a Barca is botlani fog, bár tengap olyan lökést kaphattak, hogy erre nem sok esélyt látok.
Ha nem sikerül behúzni a maradék 6 meccset, akkor nem is érdemlünk bajnoki aranyat. Féltávnál még jól álltunk a Bara-Atleti kettős ellen, most már nem. És a bajnokság végén mindig ezek a pontok hiányoznak. Tavaly is az Atleti ellen elhullajtott pontok hiányoztak a végén.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Reméljük, hogy a Barca is botlani fog, bár tengap olyan lökést kaphattak, hogy erre nem sok esélyt látok.
Ha nem sikerül behúzni a maradék 6 meccset, akkor nem is érdemlünk bajnoki aranyat. Féltávnál még jól álltunk a Bara-Atleti kettős ellen, most már nem. És a bajnokság végén mindig ezek a pontok hiányoznak. Tavaly is az Atleti ellen elhullajtott pontok hiányoztak a végén.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kompany írása:
http://www.origo.hu/sport/futball/20170 ... mzese.html
http://www.origo.hu/sport/futball/20170 ... mzese.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ha a következő 3 bajnokit behúzzuk, akkor bajnokok lehetünk. Ha már ott elbasszuk a "lehet egy X-ünk még" kártyánkat akkor vége. Én a szerdaitól félek a legjobban. Valenciát remélem nagyonmegütjük, rohadékok elmaradt meccsen úgy vertek minket két olyan ember góljával, akik a rendes időpontban nem is lettek volna a még a csapattal. Granadát meg be kell húzni.
Onnantól meg 3 meccs: Sevilla, Celta, Malága. Valószínűleg tétje a meccseknek az ellenfelek számára már akkor nem lesz. Necc. Ha elbasszuk a héten vége.
Onnantól meg 3 meccs: Sevilla, Celta, Malága. Valószínűleg tétje a meccseknek az ellenfelek számára már akkor nem lesz. Necc. Ha elbasszuk a héten vége.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, legalább már biztos vagyok benne, hogy nem értesz hozzá
Így könnyebb lesz a jövőben nem felidegesítenem magam a hszeiden.
Ha viszont Kerlon styleban nyomod, akkor mész utána, tegnap szóltam előre, többször nem fogok.

Ha viszont Kerlon styleban nyomod, akkor mész utána, tegnap szóltam előre, többször nem fogok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Pontegyenlőség esetén a Barca a bajnok.
És akkor menjünk bele kicsit a dolgokba.
1 ebben a ligában nincs sok körbeverés, így az úgymond rangadókat kőkeményen hozni kell. (Barca, Atletico) ha azokat nem is sikerül pozitív mérleggel nyerni, akkor az ilyen Sevilla, Valencia szintű csapatok ellen kell az ott elvesztett pontokat begyűjteni, hogy egalizáljuk az esetleges hátrányt. Idén Sevillában és Valenciában is kikaptunk....
A kicsik ellen lényegileg az összes meccset meg kell nyerni. Egy x nem 1 szerzett pont, hanem 2 vesztett. Ha botlik a csapat 2őt, ahhoz kell majdnem 10 győzelem, hogy az abból fakadó hátrányt kiegyenlítse. Ilyen pl az angol ligában nincs..
Ha ősszel a Barca ellen összeszedsz egy 5-6 pontos hátrányt onnan már szinte lehetetlen felállni.
Ha 6 pontnál kevesebb velük szemben az előnyöd, akkor még megéghetsz simán.
Miért?
Mert a katalánok ezt a táncot kvázi emlékezetből járják. Rutinból. Van egy évek, vagy évtizedek óta működő tökéletes sablon, amin néha minimálisan kell változtatni, és van egy Messi. Ennyi elég.
Las Palmas elleni hazai botlás óta a 2 rangadón buktunk pontokat, ha a sárgákat elverjük otthon, még mindig lenne 2 pont előny, ha tegnap x, akkor 3, ha ütjük az Atleticot akkor 2. Nem igazán lenne olyan nyílt a liga.
A barca csont gyenge, de emlékezetből, rutinból játszanak. 1-1 változtatás és simán hozzák a 90 pont körüli szezonokat. Messi elrak 600 gólt, aztán jólvan. Piké kicsit fröcsög, bajnokok, aztán vége az évnek.
9-10 pontról viszont nem tudnak visszajönni. Hiába vernek meg, vagy szűkül le a kör 4-5 pontra, ahhoz hogy egy ilyen ligában ledolgozz 5-6 pontnyi hátrányt, vagy 10 meccset le kell játszanod. És nem tudsz mindig, állandóan nyerni, így feljöhetsz az ellenfélre, de már nem tudod megelőzni, mert törvényszerűen buksz már egy idő után..
Ez volt José elképzelése 2012ben amikor utoljára bajnokok voltunk. Rosszul kezdtük az szezon elejét, de aztán kb szeptembertől decemberig az összes meccset nyertük, az elclassicón kikapott a csapat, de utána megint hónapokig mindenkit ütöttünk. Az összes nehéz pályán, sokszor gálával aláztuk az ellent.
Így a liga egy adott szakaszában közel 10 pontos előny volt a birtokunkba. A döntő klasszikus előtt már csak 4, de törvényszerűen jött a Barca botlás(ok) hiába csináltak elképesztő hajrát. Így végül simán bajnok lett a Madrid.
Miért?
Mert Mourinho (bár egyáltalán nem kedveltem) koncepcióban dolgozott. A bajnokság mikéntjében, és az ellenfélben. A Barcelonában. Így lehetett akkor nyerni, egy a mostanitól egyébként sokkal erősebb Barca ellen.
Lucho Barcája tizedannyira sem félelmetes mint Pep Barcaja volt, mégis szopunk tőlünk, míg Pep Barcaját elvertük. Igen, Higuaínnal, Khedirával a csapatban.. Meg Özillel..
A Bl győzelem nem volt meg (bár nem sokon múlt a döntő) és az 5 évvel ezelőtti Real egy gyengébb kvalitású gárda volt mint a mostani, de ennyi év távlatából ki lehet jelenteni, hogy lényegesen jobb versenyző volt.
Carlo Madridja k.va rossz versenyző, és úgy néz ki, hogy Zidane Madridja is.
Én egyértelműen inkább már koncepcióban gondolkoznék, és kicsit más jellegű játékosokat vennék bizonyos posztokra.
Ezt egyébként már 2014-ben is megpendítettem a BL győzelem után, és természetesen szét lettem savazva.
Csak egy példa: Benzema szerintem a legjobb akkor volt, amikor volt mellette egy Higuaín. Igen, akkor ment a legjobban, mert amikor elővette a 10 meccses semmit sem érek produktumát, akkor volt egy minőségi csatár, aki a spanyol kis-és középcsapatokat simán megszórta. Egy Moratától sokkal jobb játékosról beszélünk, akit simán kezdethettél is sorozatosan, hiszen azért ő is egy sztár volt, tehát még a brand sem sérült.
Így megmaradt a balansz az eredményekben, a csapatban.
Benzema egyedül nem versenyképes játékos. Hasonló mint James. Már réges régen, évekkel ezelőtt el kellett volna adni.
Hiába lőtt párszor gólt, gólokat a Barcanak, ha után 10 meccsig semmit nem látsz tőle. Idén (ebben a naptári évben) hány találata van?? Ezt most komolyan kérdezem!
Lószar az ember, egyértelműen el kell passzolni nincs efelől kétség.
Továbbá: CRonaldo: Ő kell, (még egy 2 évig max.. tovább sajnos már nem..) tegnap lehet nem, de egyébként éveken át mindig elrakja a szokásos góljait, megteremti a különbséget. Azért a Bayernnek is elpakolt 5!!! gólt. Tök 8 hogy abból mennyi les, vagy mennyi nem. 5 gól van a jegyzőkönyvben. Brutális az ember éveken át. Nem ő a fék, hanem Benzema.
Bale: Nagyon jó lenne, mert van egy séma, egy sablon amit játszik, és ez jól használható szinte mindig. De állandóan sérült. Ez elgondolkoztat, lehet hogy nem ő az ideális. De ha nem lenne ennyire sérülékeny (amiről persze nem ő tehet.. de hát na) akkor sokkal jobb lenne a cspat is. Ő nagy meccseket is képes volt eldönteni, meg döntőkben gólt lőni. Vagy huzamosabb ideig vezér lenni. Már ha játszik persze, mert ugye általában lábadozik.
Ezek csak így röviden.
Nem fogok mindenkit kivesézni, de a lényeg, hogy kell egy olyan alapjáték, a megfelelő játékosokkal, amely állandóan hosszútávon!!!!! eredményes tud lenni. Jó az alapjátékunk szó se róla. De nagyon egyénieskedő az meg ilyen Benzemákkal k.vára lehetetlen, mert nem képes konstans jó játékot mutatni.
James nálam nem szint, Benzema nem kell, Di Maria eladása állatság volt... Én a tutit nyomnám csak a ligában. Lehet hogy a BL-ben nem lenne elég, de a bajnoki cím kapcsán igen. És az már lassan fontosabb mint a BL.
A kontrajáték ezért volt jó. Nem kell hozzá annyi összetett karakter a csapatban, de alázattal jól begyakorolható, és rendkívül eredményes.
Ezzel a mostani sokcselezős, támadó-szélső védős, (mondjuk ez a része nagyon tetszik, a többi már nem...) kp-n passzolgatós valamivel, ami az egyénre épít szerintem nem vagyunk hosszútávon versenyképesek egy Barca ellen a ligában, ami emlékezetből játszik, és Messivel nyer, még ha egyébként totál ótvar csapat is...
A BL más, de a Liga megint más.
Végszó: James és Benzema takarodjon, valamint variáljuk meg az alapjátékot.
a tegnap meg egy nagy sz.r volt.
És akkor menjünk bele kicsit a dolgokba.
1 ebben a ligában nincs sok körbeverés, így az úgymond rangadókat kőkeményen hozni kell. (Barca, Atletico) ha azokat nem is sikerül pozitív mérleggel nyerni, akkor az ilyen Sevilla, Valencia szintű csapatok ellen kell az ott elvesztett pontokat begyűjteni, hogy egalizáljuk az esetleges hátrányt. Idén Sevillában és Valenciában is kikaptunk....
A kicsik ellen lényegileg az összes meccset meg kell nyerni. Egy x nem 1 szerzett pont, hanem 2 vesztett. Ha botlik a csapat 2őt, ahhoz kell majdnem 10 győzelem, hogy az abból fakadó hátrányt kiegyenlítse. Ilyen pl az angol ligában nincs..
Ha ősszel a Barca ellen összeszedsz egy 5-6 pontos hátrányt onnan már szinte lehetetlen felállni.
Ha 6 pontnál kevesebb velük szemben az előnyöd, akkor még megéghetsz simán.
Miért?
Mert a katalánok ezt a táncot kvázi emlékezetből járják. Rutinból. Van egy évek, vagy évtizedek óta működő tökéletes sablon, amin néha minimálisan kell változtatni, és van egy Messi. Ennyi elég.
Las Palmas elleni hazai botlás óta a 2 rangadón buktunk pontokat, ha a sárgákat elverjük otthon, még mindig lenne 2 pont előny, ha tegnap x, akkor 3, ha ütjük az Atleticot akkor 2. Nem igazán lenne olyan nyílt a liga.
A barca csont gyenge, de emlékezetből, rutinból játszanak. 1-1 változtatás és simán hozzák a 90 pont körüli szezonokat. Messi elrak 600 gólt, aztán jólvan. Piké kicsit fröcsög, bajnokok, aztán vége az évnek.
9-10 pontról viszont nem tudnak visszajönni. Hiába vernek meg, vagy szűkül le a kör 4-5 pontra, ahhoz hogy egy ilyen ligában ledolgozz 5-6 pontnyi hátrányt, vagy 10 meccset le kell játszanod. És nem tudsz mindig, állandóan nyerni, így feljöhetsz az ellenfélre, de már nem tudod megelőzni, mert törvényszerűen buksz már egy idő után..
Ez volt José elképzelése 2012ben amikor utoljára bajnokok voltunk. Rosszul kezdtük az szezon elejét, de aztán kb szeptembertől decemberig az összes meccset nyertük, az elclassicón kikapott a csapat, de utána megint hónapokig mindenkit ütöttünk. Az összes nehéz pályán, sokszor gálával aláztuk az ellent.
Így a liga egy adott szakaszában közel 10 pontos előny volt a birtokunkba. A döntő klasszikus előtt már csak 4, de törvényszerűen jött a Barca botlás(ok) hiába csináltak elképesztő hajrát. Így végül simán bajnok lett a Madrid.
Miért?
Mert Mourinho (bár egyáltalán nem kedveltem) koncepcióban dolgozott. A bajnokság mikéntjében, és az ellenfélben. A Barcelonában. Így lehetett akkor nyerni, egy a mostanitól egyébként sokkal erősebb Barca ellen.
Lucho Barcája tizedannyira sem félelmetes mint Pep Barcaja volt, mégis szopunk tőlünk, míg Pep Barcaját elvertük. Igen, Higuaínnal, Khedirával a csapatban.. Meg Özillel..
A Bl győzelem nem volt meg (bár nem sokon múlt a döntő) és az 5 évvel ezelőtti Real egy gyengébb kvalitású gárda volt mint a mostani, de ennyi év távlatából ki lehet jelenteni, hogy lényegesen jobb versenyző volt.
Carlo Madridja k.va rossz versenyző, és úgy néz ki, hogy Zidane Madridja is.
Én egyértelműen inkább már koncepcióban gondolkoznék, és kicsit más jellegű játékosokat vennék bizonyos posztokra.
Ezt egyébként már 2014-ben is megpendítettem a BL győzelem után, és természetesen szét lettem savazva.
Csak egy példa: Benzema szerintem a legjobb akkor volt, amikor volt mellette egy Higuaín. Igen, akkor ment a legjobban, mert amikor elővette a 10 meccses semmit sem érek produktumát, akkor volt egy minőségi csatár, aki a spanyol kis-és középcsapatokat simán megszórta. Egy Moratától sokkal jobb játékosról beszélünk, akit simán kezdethettél is sorozatosan, hiszen azért ő is egy sztár volt, tehát még a brand sem sérült.
Így megmaradt a balansz az eredményekben, a csapatban.
Benzema egyedül nem versenyképes játékos. Hasonló mint James. Már réges régen, évekkel ezelőtt el kellett volna adni.
Hiába lőtt párszor gólt, gólokat a Barcanak, ha után 10 meccsig semmit nem látsz tőle. Idén (ebben a naptári évben) hány találata van?? Ezt most komolyan kérdezem!
Lószar az ember, egyértelműen el kell passzolni nincs efelől kétség.
Továbbá: CRonaldo: Ő kell, (még egy 2 évig max.. tovább sajnos már nem..) tegnap lehet nem, de egyébként éveken át mindig elrakja a szokásos góljait, megteremti a különbséget. Azért a Bayernnek is elpakolt 5!!! gólt. Tök 8 hogy abból mennyi les, vagy mennyi nem. 5 gól van a jegyzőkönyvben. Brutális az ember éveken át. Nem ő a fék, hanem Benzema.
Bale: Nagyon jó lenne, mert van egy séma, egy sablon amit játszik, és ez jól használható szinte mindig. De állandóan sérült. Ez elgondolkoztat, lehet hogy nem ő az ideális. De ha nem lenne ennyire sérülékeny (amiről persze nem ő tehet.. de hát na) akkor sokkal jobb lenne a cspat is. Ő nagy meccseket is képes volt eldönteni, meg döntőkben gólt lőni. Vagy huzamosabb ideig vezér lenni. Már ha játszik persze, mert ugye általában lábadozik.
Ezek csak így röviden.
Nem fogok mindenkit kivesézni, de a lényeg, hogy kell egy olyan alapjáték, a megfelelő játékosokkal, amely állandóan hosszútávon!!!!! eredményes tud lenni. Jó az alapjátékunk szó se róla. De nagyon egyénieskedő az meg ilyen Benzemákkal k.vára lehetetlen, mert nem képes konstans jó játékot mutatni.
James nálam nem szint, Benzema nem kell, Di Maria eladása állatság volt... Én a tutit nyomnám csak a ligában. Lehet hogy a BL-ben nem lenne elég, de a bajnoki cím kapcsán igen. És az már lassan fontosabb mint a BL.
A kontrajáték ezért volt jó. Nem kell hozzá annyi összetett karakter a csapatban, de alázattal jól begyakorolható, és rendkívül eredményes.
Ezzel a mostani sokcselezős, támadó-szélső védős, (mondjuk ez a része nagyon tetszik, a többi már nem...) kp-n passzolgatós valamivel, ami az egyénre épít szerintem nem vagyunk hosszútávon versenyképesek egy Barca ellen a ligában, ami emlékezetből játszik, és Messivel nyer, még ha egyébként totál ótvar csapat is...
A BL más, de a Liga megint más.
Végszó: James és Benzema takarodjon, valamint variáljuk meg az alapjátékot.
a tegnap meg egy nagy sz.r volt.
A játékkal nem volt baj, jól játszottunk, büszke vagyok a csapatra. Az hogy 2-2nél 10 emberrel próbáljuk megnyerni a meccset, nálam nem hiba, utólag persze lehetünk okosak, de ott a Barca be volt szarva, Rakitic is elmondta.
A tegnapi meccset Iscoval, Morataval és Pepével viszont behúztuk volna szvsz.
Pepe és Varane kiesése egyértelmű visszaüt, akkor is tudtuk már amikor 4 napon belül kiestek mindketten. Nacho jó teljesítményt hoz, de a védelem összképe gyenge, sok a helyezkedési hiba.
Iscoról nem is kell beszélni, god modeban tolja, erre a fáradt Bale játszik. És Zizou lenyilatkozza, hogy Balenek milyen játszhatnéka volt....gondolom Isco napok óta a valdebebasban rágózik a műfű mellett....parádé
Morata meg tudtuk, hogy nem fogja megkapni a lehetőséget és így fog lelépni a nyáron...Megérdemelt volna egy nagy meccset az elmúlt egy hétben. Persze Ramos kiállítása közbeszólt, de gondolom akkor se morata érkezett volna 1-1-nél. Benzema jó formában van egyébként fittnek fitt, agilitás oké, csak fel is emészti az energiát a szaladgálás, már lövésre sincs ereje, koncentráltsága. Erről lehet vitatkozni, hogy a csapat profitál e vagy nem, szerintem 2-3 csatár góllal nem lettünk volna hátrébb az elmúlt héten, még ha játékban kevésbé dominálunk is. De hogy még csereként sem jött morata...
A tegnapi meccset Iscoval, Morataval és Pepével viszont behúztuk volna szvsz.
Pepe és Varane kiesése egyértelmű visszaüt, akkor is tudtuk már amikor 4 napon belül kiestek mindketten. Nacho jó teljesítményt hoz, de a védelem összképe gyenge, sok a helyezkedési hiba.
Iscoról nem is kell beszélni, god modeban tolja, erre a fáradt Bale játszik. És Zizou lenyilatkozza, hogy Balenek milyen játszhatnéka volt....gondolom Isco napok óta a valdebebasban rágózik a műfű mellett....parádé
Morata meg tudtuk, hogy nem fogja megkapni a lehetőséget és így fog lelépni a nyáron...Megérdemelt volna egy nagy meccset az elmúlt egy hétben. Persze Ramos kiállítása közbeszólt, de gondolom akkor se morata érkezett volna 1-1-nél. Benzema jó formában van egyébként fittnek fitt, agilitás oké, csak fel is emészti az energiát a szaladgálás, már lövésre sincs ereje, koncentráltsága. Erről lehet vitatkozni, hogy a csapat profitál e vagy nem, szerintem 2-3 csatár góllal nem lettünk volna hátrébb az elmúlt héten, még ha játékban kevésbé dominálunk is. De hogy még csereként sem jött morata...
Hoztunk 1 pontot a két hazai fontos meccsen. Ez sajnos kevés. Összeségében meg az atleti,barca ellen 4 meccsen a megszerezhető 12-ből 5-öt. Ez szerintem szintén kevés. A Sevillával még játszunk egyet, de ellenük is van egy vereség eddig. Ez 5 fontos meccs, van belőle 5 pontunk. Barcás barátainknak meg két sevillai meccsel van 14 pontja..
Nincs mese, nagyon nem lehet már botlani, max ha a Barca is pontokat szór el..
Nincs mese, nagyon nem lehet már botlani, max ha a Barca is pontokat szór el..
- rolandantal
A statisztikák azért vannak, hogy próbáljunk következtetéseket vagy egy jövőképet alkotni magunknak, de ahogyan az már számtalanszor bebizonyosodott, nem jelentenek semmit.BBeno írta:tavaly toltak egy 8 meccses win streaket a hajraban. ne bizzal benne hogy botlanak.
A tegnapi mérkőzés egy igazi rangadó volt, ahol bármelyik csapat nyerhetett volna akár 2-3 gólos különbséggel is. Remek iramú volt, sok helyzettel és hibákkal is egyaránt, mindkét részről.
Az én meglátásom szerint a különbséget csak a gyenge helyzetkihasználásotok, a meccs végén a kocentráció hiányából fakadó orbitálisan nagy hiba és Messi teljesítménye jelentette.
Beszélhetnénk a meccs elején a büntető esetéről
(mert valóban az volt, de egy ilyen kaliberű mérkőzés esetén a játékvezetők többsége nem mer bele nyúlni rögtön az elején)
vagy akár az esetleges Casemiro kiállításról
(mert meccs alatt többen is hangoztattátok, hogy örülhet a horvát, hogy még nem állították ki - itt is ugyanaz a helyzet mint a büntetőnél: sárga lapos játékos, sárga lapot érő szabálytalansággal állítja meg Messit kontra közben, de itt sem nyúlt bele a bíró a mérkőzésbe)
de ezek mind feltételes dolgok, és bármennyit is szövegelünk róla, nem tudunk rajta változtatni sem egyik, sem másik irányba.
Lehet sokak most nem fogtok velem egyet érteni, de úgy összetettben elégedett voltam a játékvezetéssel (és nem, nem azért mert győztünk), mert hidegvérrel és higgadtan kezelte az összes kialakult helyzetet.
De megengedem azt is, hogy egy tök átlagos játékvezetést láthattunk, csak az elmúlt időkben történt hatalmas hibákat elkövető bírókhoz képest volt viszonylag jó a játékvezetés. Erről nem nagyon láttam, hogy beszéltünk volna, tehát ha van valakinek valamilyen észrevétele ezügyben az ossza meg kérem.
Egy fórumon jelen lévő madridista barátommal közösen néztük a meccset, és akárcsak Ti, ő sem, valamint én sem értettem azt, hogy mi szólt Bale mellett, hogy a kezdőbe rakták.. ez örökre egy kérdőjel marad gondolom mindenki számára.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sokan értetlenkedte, hogy mért voltam dühös mindkét Bayern elleni meccs után. Pontosan ezért:...
A Bayern ellen is majdnem sikerült elrontani, pedig hihetetlen sokat számított a 2 piros lap. Aki akarja elismeri, aki nem, nem, de hiába a sok kialakított helyzet, azokat be is kell lőni.
Ha nem változtatnak sürgösen el fog úszni a bajnokság, és a BL-ben sem lesz meg a továbbjutás, és ezt nem negatívkodásból mondom, teljesen világos, hogy sok meccsen szerencsésen jöttek össze a dolgok, a végén egyenlíettünk, fordítottunk, és ez eltakarta a problémákat.
A tegnapi meccs is egyszerűen elképesztő volt: hogyan lehet Bale-t a kezdőbe rakni egy ekkora rangadón, amikor ősz óta vagy sérült vagy fomrán kívül van, és nem is játszott az utóbbi meccseken? Közben meg ott van egy top formában levő Isco???
Casemiro minden meccsen a kiállítás szélén táncol, közben ott egy Kovacic??
A végén meg szép és jó a lelkesedés, de a 92 percben 10 emberrel nagyon jó az X, nekik kellett jobban a győzelem, minek kitámadni, és hogy lehet nem faultolni? Amatőr hiba volt!
Mindenesetre akármi lesz a szezon végkifejlete Pérez helyében nagy vérengzést követnék el a kezdőcsapat tagjai közt, legalább 3 embertől megválnék.
A Bayern ellen is majdnem sikerült elrontani, pedig hihetetlen sokat számított a 2 piros lap. Aki akarja elismeri, aki nem, nem, de hiába a sok kialakított helyzet, azokat be is kell lőni.
Ha nem változtatnak sürgösen el fog úszni a bajnokság, és a BL-ben sem lesz meg a továbbjutás, és ezt nem negatívkodásból mondom, teljesen világos, hogy sok meccsen szerencsésen jöttek össze a dolgok, a végén egyenlíettünk, fordítottunk, és ez eltakarta a problémákat.
A tegnapi meccs is egyszerűen elképesztő volt: hogyan lehet Bale-t a kezdőbe rakni egy ekkora rangadón, amikor ősz óta vagy sérült vagy fomrán kívül van, és nem is játszott az utóbbi meccseken? Közben meg ott van egy top formában levő Isco???
Casemiro minden meccsen a kiállítás szélén táncol, közben ott egy Kovacic??
A végén meg szép és jó a lelkesedés, de a 92 percben 10 emberrel nagyon jó az X, nekik kellett jobban a győzelem, minek kitámadni, és hogy lehet nem faultolni? Amatőr hiba volt!
Mindenesetre akármi lesz a szezon végkifejlete Pérez helyében nagy vérengzést követnék el a kezdőcsapat tagjai közt, legalább 3 embertől megválnék.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Nálam a meccs a Mourinhos időkre emlékeztetett jóformán. Mikor úgy próbáljuk meg lenyomni a bárcát hogy lefutjuk őket második félidőre pedig mindenki elfárad, csak most megerőltetés nélkül a kapujuk elött tudtunk lenni majd a végén tényleg bekövetkezett az hogy elfáradt a csapat.
Mi sem bizonyítja az egészet az, hogy mikor a 80. perc végén Asensio viszi fel a labdát, felnéz. Tartogatja, tartogatja de barca játékosokon kívül max crt látja a túloldalon védők szorításában. A többiek pedig még mindig csak a középpályánál vannak és sétálgattak fel. Nem futottak, hanem sétálgattak.
Addig a barca az utolsó percekben is lenyomtak egy sprintet ami a győztes gólt eredményezte.
Ez Zidane hibája is. Amikor teheti a gála kezdőt nyomatja. Nem mer belenyúlni, max a védelembe. Egyszerűen nem volt hajlandó kilépni a komfort zónájából a kezdőt illetően. Lévén Benzema nagyon jó kombinatív játékban és ez segít labdatartásban főleg egy barca ellen, Casemiro jó labdaszerző, romboló így szükség van rá a kp stabilitása miatt, Baleben pedig benne van a gól, kontráknál jól jön és drága volt. Viszont Zidane elmegy amellett hogy Benzema az idei szezonban épphogy nem gólképtelen, nem veszélyes kapura, Bale a sérülékenysége mellett nem hozza azt amit elvárnak tőle, Casemiro pedig túl lassú fejben ilyen meccsekhez.
Szép dolog a bizalom és a hit..de néha meg kéne lépnie a várható váratlant is. Ettől is lesz egy edző jó edző. Mer belenyúlni. Persze még új ilyen szempontból ezen a szinten..szóval legyen ez tanuló lecke számára.
A bajnokság még mindig a mi kezünkben van és még egy döntetlen is bőven belefér.
Mi sem bizonyítja az egészet az, hogy mikor a 80. perc végén Asensio viszi fel a labdát, felnéz. Tartogatja, tartogatja de barca játékosokon kívül max crt látja a túloldalon védők szorításában. A többiek pedig még mindig csak a középpályánál vannak és sétálgattak fel. Nem futottak, hanem sétálgattak.
Addig a barca az utolsó percekben is lenyomtak egy sprintet ami a győztes gólt eredményezte.
Ez Zidane hibája is. Amikor teheti a gála kezdőt nyomatja. Nem mer belenyúlni, max a védelembe. Egyszerűen nem volt hajlandó kilépni a komfort zónájából a kezdőt illetően. Lévén Benzema nagyon jó kombinatív játékban és ez segít labdatartásban főleg egy barca ellen, Casemiro jó labdaszerző, romboló így szükség van rá a kp stabilitása miatt, Baleben pedig benne van a gól, kontráknál jól jön és drága volt. Viszont Zidane elmegy amellett hogy Benzema az idei szezonban épphogy nem gólképtelen, nem veszélyes kapura, Bale a sérülékenysége mellett nem hozza azt amit elvárnak tőle, Casemiro pedig túl lassú fejben ilyen meccsekhez.
Szép dolog a bizalom és a hit..de néha meg kéne lépnie a várható váratlant is. Ettől is lesz egy edző jó edző. Mer belenyúlni. Persze még új ilyen szempontból ezen a szinten..szóval legyen ez tanuló lecke számára.
A bajnokság még mindig a mi kezünkben van és még egy döntetlen is bőven belefér.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mi többet.BBeno írta:tavaly toltak egy 8 meccses win streaket a hajraban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
tavaly toltak egy 8 meccses win streaket a hajraban. ne bizzal benne hogy botlanak.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Barca is fog még kikapni tuti! Most jön a végjàtèk akàrmi lehet! Ha azt vesszuk ,hogy még mindig a sajàt kezünkben van a sorsunk ès egy pokoli nehéz ellenfél ellen hosszabitásban túl jutottunk 4 napja (már 5) akkor nem is rossz a helyzet! Aláirtuk volna ezt egy hònapja simàn amikor gyenge jàtèkot mutattunk be..El Classico mindig 3 esélyes..sajnos most mi buktunk a végén ez benne van.MorataMartin írta:Nem vagyok túl bízakodó. Szerintem nem fogjuk behúzni a bajnokságot. A deportivo ellen 1 kh lesz, játszunk a Sevillával, Valenciával, Celta Vigóval, amely csapatok természetesen ellenünk fogják életük formáját nyújtani. A tegnapi játékvezetésről ne is beszéljünk csak a szokásos volt. Bale-lel ki tudja mi lesz. Nem szépek a kilátásaink.
Hát a tegnapi Real erre nem igazán szolgált rá. Nem igazán érdemel bajnoki aranyat egy olyan csapat, aki hazai pályán sem mer előre menni. Az utolsó perces világi amatőr hibáról ne is beszéljünk. Nem véletlenül egunk hazai porondon 5 éve, amikor még egy Atletico is diadalmaskodott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem vagyok túl bízakodó. Szerintem nem fogjuk behúzni a bajnokságot. A deportivo ellen 1 kh lesz, játszunk a Sevillával, Valenciával, Celta Vigóval, amely csapatok természetesen ellenünk fogják életük formáját nyújtani. A tegnapi játékvezetésről ne is beszéljünk csak a szokásos volt. Bale-lel ki tudja mi lesz. Nem szépek a kilátásaink.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tobb tiszteletet kertem a csapat fele par napja. Nehezemre esik?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema