mbappe
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 12:23
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 25., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 25., kedd 11:39
Egy kapust azért még bőven nem ártana cserélni...Szerintem két igazolásra van szükségünk mindenképp Llorente és Vallejo erkezesen kívül. Coentrao és Bale helyére valaki. Ha ezeket meglepjuk, én már elégedett leszek.
A többi már csak a távozók függvénye kell, hogy legyen.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 25., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 24., hétfő 10:44
Mondjuk ahhoz be is kéne cserélnie a kopasznakCsabi írta:moratának kár hogy nagy a pofája, mert tőle jobb cserecsatárt nem nagyon lehet elképzelni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 24., hétfő 10:37
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 24., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 24., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 24., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 24., hétfő 9:48
Realista24 írta:Jön vissza Llorente, jó lesz.KAG írta:Én Case helyett is hoznék valakit.
Rangadókra nekem sok ez a hullámzó/veszélyes játék tőle.
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. április 24., hétfő 9:43
marianot sajnalnam, de igazbol jovore se kapna tobb lehetoseget, akkor inkabb tenyleg lepjen. valamilyen szinten moratat is sajnalnam, legalabb is a goljait, de kezdo csatar itt o nem lesz soha. kovat en mar jovore felesben jatszatnam modriccal, fontos meccseken meg mindig luka, de neki jol jon a piheno, kovacicnak meg a percek.Realista24 írta:Morata fixen lép, ahogy szerintem Mariano is. Kova marad, egy év és átveheti Modric helyét. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 9:36
Morata fixen lép, ahogy szerintem Mariano is. Kova marad, egy év és átveheti Modric helyét. Szerintem.hala real írta:kovacic, morata, mariano? ha ismet nem szamolunk veluk, ok lepni fognak, morata biztos.
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. április 24., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 9:32
Jön vissza Llorente, jó lesz.KAG írta:Én Case helyett is hoznék valakit.
Rangadókra nekem sok ez a hullámzó/veszélyes játék tőle.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 24., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 24., hétfő 9:30
Drasztikusabb változást én sem eszközölnék.Realista24 írta:James, Bale el, Mbappe és az Atmás védő in, plusz De Gea és erősödtünk a kritikus helyeken.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 24., hétfő 9:29
Bár tegnap még bőszen kurvaanyáztam, ezt én is így gondolom. Inkább K-t hagynám meg. Bale az angol piacon simán elpasszolható, itt meg nem tesz hozzá lényegeset.Realista24 írta:Cé nem fog elmenni, induljunk ki ebből. Amit felvázoltál, szerintem ideális. Benzema belép a nyugdíjas klubba, korban is, nem csak teljesítményben, nála jobbat padra nem találunk szerintem. Plusz ő még el is üldögél, válogatott úgysem lesz már. MBappé jöhet, be lehet építeni, amíg Zidane még húzza, egyszerűbb lenne, mint két év múlva.Jövőre a BBC-t meg kell bontani. Ez 100%. A kérdés, hogy mi legyen. Cé már nem jó szélen. 32 éves, ez érthető, de a kaput érzi. Vagy meg kell tőle válni, vagy középre kell tenni őt. Ezáltal Benzema lesz a hunyó neki, pad vagy viszlát. Őket úgy ahogy vannak egy az egyben nem nagyon lehet pótolni. Én átállnék más felállással. Cé elől, mögött mondjuk Mbappe. Aztán mögöttük egy 4-es kp.
Baleből pénzt kell csinálni, kérdés, hogy ki fizetne érte...és nem azért adnám el őt és nem Karimot, mert utóbbi a kedvencem, hanem azért, amit feljebb írtam, plusz Bale-ből szép summa jöhetne, a franciából meg apró.
James, Bale el, Mbappe és az Atmás védő in, plusz De Gea és erősödtünk a kritikus helyeken.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 9:26
Cé nem fog elmenni, induljunk ki ebből. Amit felvázoltál, szerintem ideális. Benzema belép a nyugdíjas klubba, korban is, nem csak teljesítményben, nála jobbat padra nem találunk szerintem. Plusz ő még el is üldögél, válogatott úgysem lesz már. MBappé jöhet, be lehet építeni, amíg Zidane még húzza, egyszerűbb lenne, mint két év múlva.Jövőre a BBC-t meg kell bontani. Ez 100%. A kérdés, hogy mi legyen. Cé már nem jó szélen. 32 éves, ez érthető, de a kaput érzi. Vagy meg kell tőle válni, vagy középre kell tenni őt. Ezáltal Benzema lesz a hunyó neki, pad vagy viszlát. Őket úgy ahogy vannak egy az egyben nem nagyon lehet pótolni. Én átállnék más felállással. Cé elől, mögött mondjuk Mbappe. Aztán mögöttük egy 4-es kp.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 24., hétfő 9:21
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem