Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 24., hétfő 16:33

numberone1 írta:En meg azt erzerm, h Benzema 2 lenduletes teknikas fiatal szelsovel Iscoval mogotte uj impulzust kapna es egy ujjabb viragzasat elne.
A bizakodasra az Eibar elleni meccs ad okot, ra sem lehetett ismerni Benzemara CR es Bale nelkul, az a fajta jatek ami az igazi Realnek kellene, h legyen.
Ott Jamesnek is jól ment, tartsuk meg őt is :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 24., hétfő 16:21

numberone1 írta:En meg azt erzerm, h Benzema 2 lenduletes teknikas fiatal szelsovel Iscoval mogotte uj impulzust kapna es egy ujjabb viragzasat elne.
A bizakodasra az Eibar elleni meccs ad okot, ra sem lehetett ismerni Benzemara CR es Bale nelkul, az a fajta jatek ami az igazi Realnek kellene, h legyen.
CR-l ez nem mukodne, a golok lehet, h lennenek, de csak ivelgetnenk a vedelem moge v a fejere. Nekem ez nem szep.
itt mindenki a CR utáni időszakot várja, szerintem meg durván bajban leszünk, ha itt maradun egy Bale Benzema duóval, nem sok váratlan van már bennük.
Bale sem kell. Jonne helyettuk 2 szelso tamado, olyanok akikben rengeteg a varatlan ertik a bugit, lenduletesek ertik es jok 1vs1-ben.

A golokat lehetne potolni CR utan is, sokan felszabadultabban, batrabban golratorobben jatszana.
Ez mind szép és jó, de ott van a hozzászólásban a buktató: Eibar. Nem lenézve őket, de olyan szintű minőségbeli különbség van a két csapat játékosai között, hogy ha nem beleszarok stílusban adják elő a srácok, akkor mindegy, hogy ki van fent a pályán, ott minőségi foci lesz. Főleg, ha az ellenfél még teret is enged ennek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 24., hétfő 16:19

CR-l ez nem mukodne, a golok lehet, h lennenek, de csak ivelgetnenk a vedelem moge v a fejere. Nekem ez nem szep.
itt mindenki a CR utáni időszakot várja, szerintem meg durván bajban leszünk, ha itt maradun egy Bale Benzema duóval, nem sok váratlan van már bennük.
Bale sem kell. Jonne helyettuk 2 szelso tamado, olyanok akikben rengeteg a varatlan ertik a bugit, lenduletesek ertik es jok 1vs1-ben.

A golokat lehetne potolni CR utan is, sokan felszabadultabban, batrabban golratorobben jatszana.

Benzema mint ujjabb virágzás? na ne már... :D Azt aláírom, hogy jobb lenne a szemnek a játéka, két agilisebb szélsővel, de hogy megújulna Ő már? Ezt nagyon kétlem. Reálisan nézve a dolgokat a BBCből Benzin a leggyengébb láncszem, és ezt most nem játék tudásra értem, hanem a csapatban betöltött hierarchiai sorrendet nézve. A Francia jövőre már csak remélem kiegészítőnek marad, bár én személy szerint annak se tartanám. Jönne Bappé a helyére fullba, mögötte meg Mariano kaphatná a perceket. Béla és CR két évig még ugyis itt lesz MINIMUM. :ike:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 24., hétfő 16:11

En meg azt erzerm, h Benzema 2 lenduletes teknikas fiatal szelsovel Iscoval mogotte uj impulzust kapna es egy ujjabb viragzasat elne.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. április 24., hétfő 15:19

https://www.whoscored.com/Players/14296 ... im-Benzema
Ezt akárhonnan nézem kevés. Pedig az utóbbi meccseken úgy tűnt jó formában érkezett meg a tavaszra, fizikálisan legalábbis egyértelműen.

De a gólok, asszisztok és az utolsó meccsek "ratingjei" kiábrándítóak. Értem, hogy mindennek az áldozata, van is egy két dologban igazság. De. de...a real csatáráról beszélünk. Semmit nem tesz hozzá a versenyhez idén.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. április 24., hétfő 15:09

besteve7 írta:Nem akartam ide írni, de egyszerűen nem tudok elmenni azok mellett. amit olvastam.
Lassan mindenki hibás, CR a fű, az ellenfél stb csak ő nem, azért az egy picit túlzás. Biztos azért is a gonosz CR tehet, h 16m ről nem képes normálisan megrúgni a labdát, v 5m befejelni a kapuba.
A tegnapi meccse számomra egy nagy 0. A nagy mezőnymunkája, amit itt sokan kiemeltek kb ugyan az amit James szokott balszélsőban, visszajár kp -ra megkjapja és egy két érintőből leteszi a legközelebbi játékosnak, ez Jamesnál szégyem, Benzinél óriási mezőnymunka. És ha már James tőle legalább a meccs végén láthatunk egy olyat, amit egy támadótól elvárnék, nem csak a gólról beszélek, hanem az az elmozgás, keresztbemozgás, amit az egész BBC től egész szezonban ritkán, pedig ilyenekre lenne szükség, de ehelyett ők inkább egymást tapossák a kapus előtt és várják a beadást.
Én ezzel a véleménnyel (sajnos) tökéletesen egyetértek. Nagyon kedveltem Benzema játékát, én is elfogadtam, hogy ő már nem csatár és, hogy inkább a mezőnyben tolja a bugit, de ez idén nagyon kevésszer jön össze, úgyis mondhatnám, hogy az ő esetében nem csak a góllövés nem működik már, hanem a mezőnymunka sem. Hozzáteszem már tavaly sem jött össze. Tegnap direkt figyeltem a mozgását, gyakorlatilag megjátszhatatlan volt, és az bizony nagyon is jelzésértékű, hogy James beállva egyből gólt lőtt (mert jól helyezkedett), vagy a múltkori meccsen Asensio szintén helyette rezegtette meg pár perc alatt a hálót. Lehet szidni CR-t, de ugye nem gondoljátok komolyan, hogy majd egy Benzema továbbröpített volna minket egy Bayern ellen, vagy számos más csapat ellen. Többet látok bele. Régebben sok potenciál volt benne, de úgy látszik, hogy megelégedett egy közepessel, ennyi pénzzel és elnöki és edzői támogatással a háta mögött rengeteg játékos esett volna bele ebbe a hibába.
A jatek amit a csapatnak ad az szinte potolhatatlan, golerosebb is lehetne, ha nem minden CR-e lenne kihegyezve es nem hisztizne ha vki nem passzolna neki. Rossz donteseket hoznak CR miatt, mint tegnap Asensio. Benzema nem passzolna vissza a golvonalrol,
itt mindenki a CR utáni időszakot várja, szerintem meg durván bajban leszünk, ha itt maradun egy Bale Benzema duóval, nem sok váratlan van már bennük. Benzema pedig nem azért passzol vissza, mert CR, hanem mert már az 1-1 ellenieket sem tudja úgy megcsinálni, mint régen, tegnap igenis bevállalta a cseleket, de a labdát rendre elhagyta. Azért passzol vissza, mert nem meri ezeket már bevállalni, nincs önbizalma, valami teljesen elveszett benne.

Valaki írta, hogy az ő játéka nem működik ebben a felállásban és ezt osztom. Lehet itt 9,5-ni, tök szép és jó, egy ideig elbírtuk, de akkor inkább én is azt mondom, hogy a labdaosztogató és az ész a pályán legyen Isco és csatárposztra küldjünk fel egy olyat aki mindent bek*r kíméletlenül, mert ez a mezőnyben két hetente varázsolok valamit, de ziccerben hatástalan vagyok itt nem ér semmit.

Nyáron amúgy Balet adnám el, Benzemát pedig padra tenném.
But he is a good boy...

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 24., hétfő 9:20

Realista24 írta:Tökéletesen hozza a 9,5-es szerepet.
Tökéletes nagy nulla nagyjából az egész szezonban, néhány jó meccs kivételével. A képességeihez képest ez nagyon-nagyon kevés. Kár érte, mert többnek indult.

besteve7

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 24., hétfő 9:07

Realista24 írta: Ja, igaz, hogy olyan kulcspasszt adott Asensiónak, hogy öröm rágondolni, csak el lett szórakozva a lehetőség. Kapu előtt hozta a szokásos semmit, de az egekig magasztalt Suarez is flop volt, aki szerintetek hatszor jobb, mint a francia.

Nem védeni akarom, mert nincs miért, de amikor James bejött, egy kifacsart Barcával nézett szembe, és még jó, hogy mozgott.
És ez a min. amit evlárok Jamestől, ha már itt és beáll, de számomra az a legszomorúbb, h ilyen v ahozz hasonló elmozgások, üresbe futások lényegében megszűnnek, ha a BBC játszik, és ezért megy csak a beívelés, mert a főleg a két ló az 5-s nél várja a fejest,
Pedig mennyi, de mennyivel több van ebben a keretben, csak hát...amig az első 3 ból bárki bír kettőt lépni, addig kezdeni is fog :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 8:55

k!ll3rcsöcs írta:Engem csak az bosszant ebben az emberben, hogy jó lövő technikája van, erre az utóbbi időben (hónapokban) szinte mindent a kapus kezébe lő.
Még ha lőné, de éppen hogy elvánszorog a kapuig. Fa.z kivan vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. április 24., hétfő 8:54

Engem csak az bosszant ebben az emberben, hogy jó lövő technikája van, erre az utóbbi időben (hónapokban) szinte mindent a kapus kezébe lő.

ZoZo
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ZoZo » 2017. április 24., hétfő 8:54

besteve7 írta:
Realista24 írta:Szidd akárhogy, alázd meg, de Jamesszel összehasonlítani... :kivagyhe:
És ez a legnagyobb probléma, h vele kell, mert lassan ő is annyit ad, sőt .... mint a kloumbiai :(
Haha :lol: James csak egy kirakat ember. Marketing nem több.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 8:50

besteve7 írta:
Realista24 írta:Szidd akárhogy, alázd meg, de Jamesszel összehasonlítani... :kivagyhe:
És ez a legnagyobb probléma, h vele kell, mert lassan ő is annyit ad, sőt .... mint a kloumbiai :(
Ja, igaz, hogy olyan kulcspasszt adott Asensiónak, hogy öröm rágondolni, csak el lett szórakozva a lehetőség. Kapu előtt hozta a szokásos semmit, de az egekig magasztalt Suarez is flop volt, aki szerintetek hatszor jobb, mint a francia.

Nem védeni akarom, mert nincs miért, de amikor James bejött, egy kifacsart Barcával nézett szembe, és még jó, hogy mozgott.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 24., hétfő 8:48

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 8:46

Szidd akárhogy, alázd meg, de Jamesszel összehasonlítani... :kivagyhe:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 24., hétfő 8:45

Nem akartam ide írni, de egyszerűen nem tudok elmenni azok mellett. amit olvastam.
Lassan mindenki hibás, CR a fű, az ellenfél stb csak ő nem, azért az egy picit túlzás. Biztos azért is a gonosz CR tehet, h 16m ről nem képes normálisan megrúgni a labdát, v 5m befejelni a kapuba.
A tegnapi meccse számomra egy nagy 0. A nagy mezőnymunkája, amit itt sokan kiemeltek kb ugyan az amit James szokott balszélsőban, visszajár kp -ra megkjapja és egy két érintőből leteszi a legközelebbi játékosnak, ez Jamesnál szégyem, Benzinél óriási mezőnymunka. És ha már James tőle legalább a meccs végén láthatunk egy olyat, amit egy támadótól elvárnék, nem csak a gólról beszélek, hanem az az elmozgás, keresztbemozgás, amit az egész BBC től egész szezonban ritkán, pedig ilyenekre lenne szükség, de ehelyett ők inkább egymást tapossák a kapus előtt és várják a beadást.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 8:32

rashidm írta:
numberone1 írta:mert CR nem tud mar visszazarni baloldalt.
Nekem ez nem tetszik.
Inkább nem akar.
Sztem meg nem kell
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 24., hétfő 8:24

numberone1 írta:mert CR nem tud mar visszazarni baloldalt.
Nekem ez nem tetszik.
Inkább nem akar.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 24., hétfő 8:16

Nem leszek nepszeru, ujra..nem erdekel.
Biztos vagyok benne, h a mostani CR nelkul Benzema is jobb lenne...de sokmindenki mas is.
A jatek amit a csapatnak ad az szinte potolhatatlan, golerosebb is lehetne, ha nem minden CR-e lenne kihegyezve es nem hisztizne ha vki nem passzolna neki. Rossz donteseket hoznak CR miatt, mint tegnap Asensio. Benzema nem passzolna vissza a golvonalrol, Kroos tobbet lohetne tavolabbrol, fiatal jatekosok(Asensio, Isco) jobban kihozhatnak a sajat erossegeiket, vagy pl Isconak nem kellene leamortizalnia fizikalisan, mert CR nem tud mar visszazarni baloldalt.
Nekem ez nem tetszik.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ZoZo
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ZoZo » 2017. április 24., hétfő 8:16

MorataMartin írta:Hihetetlen ez az ember! Olyan bűn gyenge hogy nem igaz. Semmi veszélyt nem jelent az ellenfelekre. Nem képes gólt rúgni. Olyan szinten fék hogy nem igaz. Egy kezdőcsatártól ez édeskevés. A tamadásaink elhalnak nala. De semmi gond mert ugyanúgy ott fog mosolyogni a következő meccseken is a pályán.
Már nagyon régóta nem csatárt játszik. Ő sokkal több..
Inkább a jó öreg reklám ember a fék (CR) plusz a taktika.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 24., hétfő 6:57

Az hogy nem rug mar egyaltalan golokat tenyleg kicsit bosszanto,de a jateka megint rendbe volt a mezonyben. Egyszeruen a 442t kellene nyomatni. Ha lenne a csapatnak egy rendszeres jo jateka,akkor o is feljavulna. De amig az a alap taktikank hogy megfutjuk a szelt, cr es bale is befut kozepre,es emiatt benzemanak folyamat szelre kell kimennie igy nehez lesz. Mikor nem volt Bale es Benzema melle beraktak a kova/isco/asensio vonalat es mas volt a jatekunk akkor benz is ezerszer jobb volt.

Es hozhatunk ide barmilyen csatart. Cr csatart fog jatszani,es Bale is a palyan lesz amig itt van. Szoval amig a taktikank es a galakezdonk nem valtozik addig nagyon kar lenne barkit hozni elore.

Vissza: