Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Puding » 2017. április 24., hétfő 1:23

Nem megy ez a barca ellen a hazai pályán, utóbbi 15ből van 4 győzelem. De azért az megnyugtató, hogy az utóbbi 2 döntő ellenük a kupában győzelem, Atma ellen hasonlóan szar a mérleg mostanában, de a 2 legfontosabb meccs meglett.

Viszont azért tudnék örülni, hogy az utóbbi évek egyik leggyengébb barcája ellen nem ez történne....... de ilyenkor jön, hogy Bale kezd feleslegesen, Marcelo nem faultol, rosszak a cserék stb... 0-5, 0-4, 0-3, 2-6.. mikor volt, hogy a Real tett közé 3at vagy többet... nem is emlékszem rá... ezekre meg igen... nem jó ez.

Valamit nyerni kell idén, nincs veszve semmi, csak azért ez fáj....
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 24., hétfő 1:09

Szerk.: bocsanat ezt nem tudtam de a tobbi all ugyanugy. :mrgreen:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 1:08

BlancoMark írta: Tul vagyunk a gyilkos aprilison, innentol fujhatunk egyet a veghajrara, most legalabb nem lesz hetkozi meccs, ilyen se volt mar egy ideje.
De mégpedig most szerdán a Depor ellen. :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 24., hétfő 1:08

A depor meccs nem hétközben lesz?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 24., hétfő 1:05

Igy van, dzsi hatalmas nagy plusz 1.
Hulyek voltunk, mentunk 10 emberrel a gyozelemert, nem kellett volna de ezert nem tudom a csapatot hibaztatni. Kicsit elvitte oket a hev, nembaj visszabb kell szallni a foldre es hasznositani az itteno tapasztalatokat. Legalabb nem fogunk kimenni se a bajnoksagban se a BLben ugy hogy serthetetlenek vagyunk es barkit megalazunk meg tiz emberrel is. Kis szerenyseg kell, aztan hajtani tovabb es behuzni a meccseket es meg az se baj ha mondjuk az Atletico meccsek kornyeken dontetlenezunk egyet.
Tul vagyunk a gyilkos aprilison, innentol fujhatunk egyet a veghajrara, most legalabb nem lesz hetkozi meccs, ilyen se volt mar egy ideje.
Sevilla, Valencia meccseknek kotelezoen meg kene lenniuk, Celta meg a nagy EL menetelsek kozepette tojik mar az egesz bajnoksagba es amugy is mindegy hol vegeznek ugy hogy azt is hozni kell. A tobbi meccs meg egyertelmu.
Kikaptunk van ilyen, de tavaly meg nyertunk aztan megis masodikak lettunk es senkit nem erdekelt mert nem osztott nem szorzott a bajnoki cim szempontjabol.
En elegedett vagyok, folytassuk szepena megkezdett munkt, van egy olyan erzesem hogy meg sok szep pillanatot fog okozni a csapat ebben a szezonban. :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 24., hétfő 0:13

Én nem tudom mi kell még,hogy higyjetek ebben a brigádban... 120perces odacissza bayern verés(oda vissza),olyan fáradt volt a csapat rég nem láttam így őket.DE 10 emberrel megint megcsináltuk,csak túltoltuk,elhittük hogy még nyerhetünk is emiatt szívtunk.Nyilván szomorú vagyok,de inkább itt legyen zárlat minthogy a bayern ellen...

Kezünkben a liga meg a bl is és csapathoz megszokottan megint nagyot kell hajrázni.

A biráskodás miatt meg nyugodtan sipákolhatnánk mint a barsza szokott meg mint a bayern tette.Mert 1-0ról kellett volna induljon a meccs a második percben.

De mind1 engem annyira nemhatott meg ez a meccs,undorodom mindentől amiben a barsza is jelen van.

De megint ez a gyász hangulat...lehoztuk a halálos sorozatot úgy,hogy még minden a kezünkben...Akár elis bukhattunk volna mindent csak szólok.

Afelől nincs kétségem,hogy ez a vereség nem fog meg minket.De megnehezítettük(és a bíró) a saját dolgunkat.

Ezt a sok sírást meg minden szezon végén számonkérném egyébként.Nem gáz a kritika,de amikor valaki szeptembertől májusig csak picsog,hogy aztán ha esetleg nemnyerünk verhesse a mellét ,hogy szóltam szerintem nem jo.Amikor meg nyerünk megy a lapítás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 24., hétfő 0:10

Victor írta:Piqué:"A piros lap jogos volt, de itt hozzá voltak szokva az engedékeny bíráskodáshoz"

Egyem a szívét... mai nap legnagyobb (kár) öröme volt, hogy két nagy helyzetet is kihagyott.

"Barátságos" clásicon majd remélem pikének is akad egy csomag a zsákban Ramostól. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 24., hétfő 0:09

Piquének meddig engedik ezt? :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 24., hétfő 0:07

Piqué:"A piros lap jogos volt, de itt hozzá voltak szokva az engedékeny bíráskodáshoz"

Egyem a szívét... mai nap legnagyobb (kár) öröme volt, hogy két nagy helyzetet is kihagyott.

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 24., hétfő 0:00

L.Miki írta:
Bale: „Nem bánom, hogy Bale-t kezdettem. Nagyon izgatott volt, hogy pályára léphessen ma este. Azt mondta, hogy rendben van. Nem tudtuk befolyásolni, ami később történt. Nagyon csalódott vagyok, hogy újra lesérült.”
Most vagy direkt csinálta, hogy továbbra is sérült legyen Bale és legyen mire fognia, hogy nem játszatja, :mrgreen: vagy tényleg nem látja be, hogy hiba volt kezdőbe jelölni? :hmmm:
Lol, ez a nyilatkozat kicsit szánalmas szerintem..

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 23., vasárnap 23:58

Bale: „Nem bánom, hogy Bale-t kezdettem. Nagyon izgatott volt, hogy pályára léphessen ma este. Azt mondta, hogy rendben van. Nem tudtuk befolyásolni, ami később történt. Nagyon csalódott vagyok, hogy újra lesérült.”
Most vagy direkt csinálta, hogy továbbra is sérült legyen Bale és legyen mire fognia, hogy nem játszatja, :mrgreen: vagy tényleg nem látja be, hogy hiba volt kezdőbe jelölni? :hmmm:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:55

Ha teljesen ép lenne, akkor is Isconak vagy Asensionak kellett volna kezdeni a jelenlegi formájuk alapján.
Ez a hiba bőven varrható Zizou nyakába... nem tudom miért ennyire vak ezen a téren.
Illetve Kova is ennél bőven jobb lenne, ha kapna rendesen perceket.
Érződik rajta, hogy nincsen meccsrutin a lábában.

Nehéz lehiggadnom, amikor forma nem létezik Zidane-nak, csak a gálakezdőt látja. Nem tudom Pereznek mennyi köze van ehhez, de lehet, h sok.
Itt lett a tuti leírva sajnos.
Amúgy marasztalnám én is Zidanet még mindenképpen.
De jövőre javulást várok tőle a védekezés terén nagyon durván, illetve hogy egy több százmisis keretből, ahol vannak ügyes játékosok ne egy ívelgetős focit tegyen már ki.
ZIDANE

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 23., vasárnap 23:54

Hibázni emberi dolog, Zizu hibázott ma, oké. Lehet, hogy nem fogunk bajnokságot nyerni, sőt, lehet, hogy semmit sem fogunk nyerni, de annál nagyobb baromság nincs, ha őt is elküldjük. Szerinted az megoldás lenne bármire is? Nem lenne egyszerűbb dolgozni hagyni, és átalakítani a csapatot úgy, hogy azzal még jobbak legyünk?
:goat:

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 23., vasárnap 23:51

El Unico írta:
Kiemelted a lényeget, vártam. Itt fontosak az eredmények. Valamikor még a szép játék is fontos volt. Capellot bajnoki cím után menesztették.
Fontosak, csak egy ido utan le kell higgadni, es nem minden evben edzot cserelgetni, mint anno.
Zizu elso teljes eve, valojaban meg az Ancelotti fele csapattal dolgozik, egyelore meg most is tapasztalja a dolgokat. Higgadj le es lass tisztan, nem kell edzot elkuldeni egybol.

Zidane valoban a gyors jatekra helyezte a hangsulyt, gondolom a kontrakra gondolt, hogy majd azok fognak eredmenyre vezetni.
En telibeszartam volna az orvosok velemenyet, akkor sem kezdettem volna Balet. Azert nem, mert a padon ne uljon egy topformaban levo jatekosom. Mikozben Bale a serulese elott sem mutatott semmit, epp hogy felepult, rogton kezdjen egy El Clasicon. Na nem...
Nehéz lehiggadnom, amikor forma nem létezik Zidane-nak, csak a gálakezdőt látja. Nem tudom Pereznek mennyi köze van ehhez, de lehet, h sok.

Másik meg, mennyivel vezettük a bajnokságot? 6 pont + egy elmaradt meccs is volt talán, nem? Mert onnan elbukni a bajnokságot azért elég csúnya. És ez legyen már a priorítás, ne a BL, mert az elmúlt 10 évben talán 2 bajnokságot nyertünk, ők meg 7-et....

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 23., vasárnap 23:50

Kiemelted a lényeget, vártam. Itt fontosak az eredmények. Valamikor még a szép játék is fontos volt. Capellot bajnoki cím után menesztették.
Igen, mert azzal meg lesz oldva a probléma. Többek között azért sem kellene kirúgni őt, mert egy Capello kétszer lett menesztve bajnoki arannyal. Komolyan, mi kell ennek a népnek? Meg sem érdemeljük mi szurkolók, hogy a csapat bármit is nyerjen.

10 év alatt semmit nem tanulunk, hihetetlen.
Az orvosok azt mondták, hogy ödémája van, baj lesz, de Bale ragaszkodott hozzá. Ezek voltak a hírek. Ebből az jön le, hogy ZZ sara az alapból is gyenge Bale-t játszatni nem teljesen egészségesen.
Nem ZZ-re vall, hogy egy ilyen kétes helyzetben kezdet egy játékost, CR-t is mellőzte emiatt többször is. Itt ennek tuti, hogy taktikai oka volt. Valószínűleg az, hogy vele van jobb oldalunk is, Iscoval nincs. Ez volt a Bayern ellen is, mindig Modric zárt ki oda, vagyis próbált, el is fogyott a végére rendesen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2017. április 23., vasárnap 23:52-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 23., vasárnap 23:50

RaúlCF írta:iagzából nem Zidane a hibás Bale kezdetéséért. van az orvosi stáb ha azt mondják ok akkor az edzőnek ez azt jelenti hogy kész. a taktika is jó volt megnyomták az elejét látszott hogy a gyors elfutásokra operálnak és jöttek is a helyzetek semmi gond nem volt vele csak be kell rúgni. micsoda különbség nálunk 2 kp-ás szerzett gólt náluk 2 támadó 1 kp. félidő végére kifulladtak ami várható volt. 2ik félidőben megint megnyomták az elejét és megint jöttek a helyzetek amik megint kimaradtak, másik oldalon bementek ennyi. Asensio jó volt mentek vele a gyors kontrák, James cseréje érthetetlen volt de láttuk hogy bejött tehát Zidane bár furcsa de jó döntést hozott. a Ramos piros teljesen megborította az egészet és az csakis Ramos hülyesége volt. a vége meg amatőr hiba nem kell ecsetelni. erre a meccsre nem mondanám hogy Zidane nagyot hibázott inkább az orvosi stábot venném elő hogy akkor hogy is volt ez
Az orvosok azt mondták, hogy ödémája van, baj lesz, de Bale ragaszkodott hozzá. Ezek voltak a hírek. Ebből az jön le, hogy ZZ sara az alapból is gyenge Bale-t játszatni nem teljesen egészségesen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:48

___Samy___ írta:Egész szezon során azzal küszködünk, hogy nem tudunk lezárni egy meccset, most sem ment. Én ezen meg sem lepődök már. Az, hogy a Barca átvette a vezetést, az is ennek köszönhető. Töketlenek vagyunk a kapu előtt, na. Ez a nagy hibája a csapatnak, stábnak, mindenkinek.

Mondjuk ezzel lövésem sincs mit lehetne kezdeni.
Helyzeteink megvannak és elől olyan játékosok állnak (sajnos szó szerint néha :lol: ) akik amúgy hoztak 30-40-50-60 gólos szezonokat rendre.

Ezek szerint el lehet felejteni befejezni bizonyos kor után vagy mi a pöcsöm?
ZIDANE

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 23., vasárnap 23:46

Fontosak, csak egy ido utan le kell higgadni, es nem minden evben edzot cserelgetni, mint anno.
Zizu elso teljes eve, valojaban meg az Ancelotti fele csapattal dolgozik, egyelore meg most is tapasztalja a dolgokat. Higgadj le es lass tisztan, nem kell edzot elkuldeni egybol.

Zidane valoban a gyors jatekra helyezte a hangsulyt, gondolom a kontrakra gondolt, hogy majd azok fognak eredmenyre vezetni.
En telibeszartam volna az orvosok velemenyet, akkor sem kezdettem volna Balet. Azert nem, mert a padon ne uljon egy topformaban levo jatekosom. Mikozben Bale a serulese elott sem mutatott semmit, epp hogy felepult, rogton kezdjen egy El Clasicon. Na nem...
:goat:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 23., vasárnap 23:45

Egész szezon során azzal küszködünk, hogy nem tudunk lezárni egy meccset, most sem ment. Én ezen meg sem lepődök már. Az, hogy a Barca átvette a vezetést, az is ennek köszönhető. Töketlenek vagyunk a kapu előtt, na. Ez a nagy hibája a csapatnak, stábnak, mindenkinek.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 23., vasárnap 23:42

Isco kezdhetett volna de kezem a szívemen se Modricot se Kroost se Casemirot nem vettem volna ki a kezdőből akármilyen formában van Isco. Bale helyére tettem volna de nyilván azt mondták hogy rendben van és látszott hogy gyors támadásokat akar amihez Bale kellett nem Isco ez látszott is mert nem is hozta be helyette hanem Asensio jött. 4-4-2 gyémánt Iscoval ezt vártam volna de a backroom staff közbeszólt és ez lett

Vissza: