Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 23., vasárnap 23:42

Isco kezdhetett volna de kezem a szívemen se Modricot se Kroost se Casemirot nem vettem volna ki a kezdőből akármilyen formában van Isco. Bale helyére tettem volna de nyilván azt mondták hogy rendben van és látszott hogy gyors támadásokat akar amihez Bale kellett nem Isco ez látszott is mert nem is hozta be helyette hanem Asensio jött. 4-4-2 gyémánt Iscoval ezt vártam volna de a backroom staff közbeszólt és ez lett

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 23., vasárnap 23:38

Galacticos írta:En csak azt nem ertem h itt volt kroos, modric paros akik oriasit meloztek a hetkozben tuloras meccsen. Es isco 5percet se kap a helyukon, vagy bale helyen.
Bm, bm, barca. Gyakorlatilag a 3 legnehezebb idei meccsunk, es a legjobb formaban levo jatekosunk 60(vagy 70) percet jatszik a masik kettot meg kiuli.

Ez normalis?
Egyetlen egy okot nem tudok mondani, hogy miért döntött így ZZ, hogy Balet kezdeti. Hát nem szokás egy sérüléséből visszatérőt rögtön a kezdőbe tenni... Isco meg aki folyamatosan bizonyít egy ilyen kulcsfontosságú meccsen nem jelenik meg. Egyszerűen én nem tudok belelátni Zidane némely döntéseibe. Mint amikor most Jamest felküldte cserének. Ez is mi volt? Oké meglőtte azt a gólt, de ha nem? Akkor most az is az ő nyakába lenne varrva, hogy miért ezt az embert, aki talán az elmúlt 4 meccsen még a pályán se volt.
Érdekes döntések sora... :hmmm:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 23., vasárnap 23:37

iagzából nem Zidane a hibás Bale kezdetéséért. van az orvosi stáb ha azt mondják ok akkor az edzőnek ez azt jelenti hogy kész. a taktika is jó volt megnyomták az elejét látszott hogy a gyors elfutásokra operálnak és jöttek is a helyzetek semmi gond nem volt vele csak be kell rúgni. micsoda különbség nálunk 2 kp-ás szerzett gólt náluk 2 támadó 1 kp. félidő végére kifulladtak ami várható volt. 2ik félidőben megint megnyomták az elejét és megint jöttek a helyzetek amik megint kimaradtak, másik oldalon bementek ennyi. Asensio jó volt mentek vele a gyors kontrák, James cseréje érthetetlen volt de láttuk hogy bejött tehát Zidane bár furcsa de jó döntést hozott. a Ramos piros teljesen megborította az egészet és az csakis Ramos hülyesége volt. a vége meg amatőr hiba nem kell ecsetelni. erre a meccsre nem mondanám hogy Zidane nagyot hibázott inkább az orvosi stábot venném elő hogy akkor hogy is volt ez

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:36

Nem, de ez szerintem annak is tudható be, hogy bale-el elbasztunk egy cserét a 30. percben.
Kroos már a 60. körül se tudott rendesen visszazárni, elengedte az emberét egymás után 2-3x.
Nem is emlékszem rá, hogy mikor láttam tőle ilyet...
ZIDANE

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 23., vasárnap 23:35

En csak azt nem ertem h itt volt kroos, modric paros akik oriasit meloztek a hetkozben tuloras meccsen. Es isco 5percet se kap a helyukon, vagy bale helyen.
Bm, bm, barca. Gyakorlatilag a 3 legnehezebb idei meccsunk, es a legjobb formaban levo jatekosunk 60(vagy 70) percet jatszik a masik kettot meg kiuli.

Ez normalis?

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:33

Nem is azt mondom, hogy 90 percen át nyomjuk oda őket.
Ezt még a mi fizikai felkészültségünkkel sem lehet, aláírom. Pláne nem egy 120 perces kemény meccs után

Arra gondoltam, ami pl legutóbb volt az atma ellen.
Lehet úgy is átengedni picit a teret, hogy lassítjuk a játékot, tördelünk, labdát tartunk. de tudod ezt te is, nem két napja nézel focit
Ott vissza lett húzva konkrétan a kapu elé az egész csapat és hagytuk nekik, hogy támadjanak amíg akarnak.

Igazából engem komolyan a helyzetkihasználás aggaszt a leginkább.
Oké, nem a miénk a leggyönyörűbb futball, sok az ívelés. De ezekből az ívelésekből tényleg kurva veszélyesek vagyunk és rengeteg a helyzetünk.
Itt is meg a bayern ellen is 15 körüli kapuralövéseink voltak.

Meg most is kijött az, hogy nem tudjuk rendesen meglőni azt a rohadt labdát.
Modricon kívül mindenki épphogy elgurított a kapuig.
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. április 23., vasárnap 23:32

duplázunk, calma.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 23., vasárnap 23:32

Realista24 írta:Mindenki azt írja, hogy Zidane beszari, stb.stb...most meg az a baj, hogy meg akarták szerezni a harmadik gólt...van sapka, nincs sapka.
Az nem ZZ-n múlt. Az a csapaton. ZZ azért beszari, mert nem a Keylor-Dani-Nacho-Ramos-Marcelo-Isco-Case-Mateo-Marco-Karim-CR csapatot küldte fel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. április 23., vasárnap 23:31

Realista24 írta:Mindenki azt írja, hogy Zidane beszari, stb.stb...most meg az a baj, hogy meg akarták szerezni a harmadik gólt...van sapka, nincs sapka.
Valahol azért igazat adok nekik.
A beszariságot arra értették, hogy felálltunk a szokásos BBC-vel, mert az a biztso jól működő gépezet...
(bár itt is kockázatot vállalt Bélával)
Közben meg ott lett volna egy parádés formában lévő Isco, ezt valaki közben elmagyarázhatná, hogy miért nem játszott??, mert én még mindig nem tudtam feldolgozni és szétbasz az ideg :vivo: .
Aztán ahogy alakult a meccs, már bőven siker lett volna az x is, épp ezért az egyenlítés után már butaság volt ennyi kockázatot vállalni. Meg azt sem értem, hogy ott miért nem vállalta be senki a piros lapot??

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 23., vasárnap 23:31

El Unico írta:
Navamiro írta:Na akkor. Bale kezdetése, mint mki leírta. Óriási baromság.
Caset a félidőben legkésőbb le kellett volna hozni, szerencsénk volt, már kiállíthatták volna az első félidőben, és akkor valószínű, h sima barca win. (Tudom, elmaradt egy tizink, most nem akarok a bíró tevékenységére kitérni.)

James cseréje is elég furcsa volt sztem mkinek, persze a gólja miatt nem lehet utólag emiatt elővenni Zidanet.
Viszont abból a szempontból igen, h ezek után Isco sztem biztosan távozik. Ezek után ha van egy kis esze, elmegy. Én azt viszont sosem bocsájtanám meg Zidane-nak.

A meccsről még annyi, h Kroos, Benzema, Bale nagyon gyengék voltak ma.
A BBC már rég lefőtt.
A végén nem értem miért maradtunk 4-5-en a Barca térfelén. Marcelo faltolhatott volna, de ha nem vagyunk elöl ennyien, akkor nem lett volna ekkora veszély.
Félek, h innen nagyon nehéz lesz a bajnokságot behúzni...

Ha viszont elmegy a bajnokság, akkor Zidanenak én búcsút intenék a szezon lezárultával.
Meg szerencse hogy nem te vagy donteshozoi pozicioban.
Kiemelted a lényeget, vártam. Itt fontosak az eredmények. Valamikor még a szép játék is fontos volt. Capellot bajnoki cím után menesztették.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. április 23., vasárnap 23:30

Realista24 írta:Nem lehet 90 percnyi presszinget nyomni.
Nem is volt ez rendes presszing. Nagyon távol volt a védelem a középpályától. Szinte mindig ki tudták játszani üresbe a lasztit. Ez nálam Zidane sara.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 23., vasárnap 23:29

Navamiro írta:Na akkor. Bale kezdetése, mint mki leírta. Óriási baromság.
Caset a félidőben legkésőbb le kellett volna hozni, szerencsénk volt, már kiállíthatták volna az első félidőben, és akkor valószínű, h sima barca win. (Tudom, elmaradt egy tizink, most nem akarok a bíró tevékenységére kitérni.)

James cseréje is elég furcsa volt sztem mkinek, persze a gólja miatt nem lehet utólag emiatt elővenni Zidanet.
Viszont abból a szempontból igen, h ezek után Isco sztem biztosan távozik. Ezek után ha van egy kis esze, elmegy. Én azt viszont sosem bocsájtanám meg Zidane-nak.

A meccsről még annyi, h Kroos, Benzema, Bale nagyon gyengék voltak ma.
A BBC már rég lefőtt.
A végén nem értem miért maradtunk 4-5-en a Barca térfelén. Marcelo faltolhatott volna, de ha nem vagyunk elöl ennyien, akkor nem lett volna ekkora veszély.
Félek, h innen nagyon nehéz lesz a bajnokságot behúzni...

Ha viszont elmegy a bajnokság, akkor Zidanenak én búcsút intenék a szezon lezárultával.
Meg szerencse hogy nem te vagy donteshozoi pozicioban.
:goat:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 23., vasárnap 23:29

jó meccs volt, adok-kapok két fáradt csapat között
Pont ebbe nem kellett volna belemennünk,pláne hogy vezettünk is. :roll:
Számomra Kroos és Modric védekezése ma kevés volt, értem hogy fáradtak vagyunk, de a barca sem volt pihentebb, mert ők még annyira sem rotáltak mint mi. Casemirot egyedül hagyták, hogy Messi rávezethesse, ez volt a fatális hibánk, jött a sárga, onnan meg Casenak óvatoskodni kellett.
Tavaly a campnouban sokkal jobb meccset játszottunk taktikailag, tudta mindenki hol a helye, szervezettek voltunk és okosba lehoztuk. Most meg agyatlan futkározások, érthetetlen passzok és nevetséges védekezés.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 23., vasárnap 23:27

istimester írta:
Nem az a baj. Az, hogy a 92.percben ketten sem törték ketté a barcaboyt 60 méterre a kapunktól. Nekem tetszett a támadó foci. Csak néha parasztkodni kell, ha bevállalja az ember.
Persze ezt adom, és egyet is értek. Csak itt megint az van, hogy Zidane a balfallosz, pedig nem.
Itt a többség a beszarizást ott érti, amikor még 11v11 ellen nyomtuk. Ilyen szituba meg már párszor benéztük a dolgokat, mert hátradőltünk, átengedtük a pályát.
Nem lehet 90 percnyi presszinget nyomni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 23., vasárnap 23:26

petiamadridista írta: Az a baj, hogy egyáltalán nem érzitek a spanyol liga ritmusát... Nem érzitek a súlyokat, vagy én nem is értem...
egyáltalán nem, itt egy ilyen vereség ilyen szűk előnynél kb a bajnoki címbe kerül.

Ez nem az angol liga, vagy olasz vagy bármi, teljes más ritmusú bajnokság.
szerintem nekünk végünk van ezzel erre a szezonra, de ne legyen igazam.

És évek óta ez a baj, hogy mintha maguk a játékosok sem értenék ezt vagy én nem tudom.
Lehet fikázni, nekem sem volt kedvencem de érdemes megvizsgálni Mou bajnoki címmel járó szezonját,
valamint, hogy miket mondott utána magáról a spanyol bajnokságról.
Egy ilyen 3 év alatt kétszer is BL nyerő csapatnak hülyére kéne vernie a mezőnyt, buzira kéne magát nyernie a bajnokságban.
És mégsem.
Egyszerűen valahogy nem érezzük a ritmust, vagy én nem tudom már komolyan.

(Cronaldonak van egy bajnoki címe lassan 8 év alatt... érdekes nem??? valami gáz lehet nem?? ).
Mi egy kupa csapat vagyunk a szívvel kiküzdött meccsek hozói. A spanyol kupát látványosan leszarják, a bl-re oda teszik magukat.

A hétről-hétre full koncentrációs, nem lazázós teljesítményben van ezek szerint jobb csapat nálunk.Remélem a barca is botlik még és a végére vhogy behúzzuk.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 23., vasárnap 23:26

Szerintem 10 emberrel az utolsó percben ne akarjunk kitámadni és megszerezni a 3. gólt, hanem egyáltalán örüljünk annak, hogy X-re áll a meccs és 10-en be a kapu elé. De végül is, ja kockázat nélkül nincs győzelem, hát most kockáztattunk rá is fáztunk. Szerintem bölcsebb lett volna az egyenlítő gól után még a partjelzőt is beállítani a kapu elé... szerintem. :coffee:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2017. április 23., vasárnap 23:26-kor.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. április 23., vasárnap 23:26

amúgy ezzel a vereséggel is simán bajnokok lennénk,
ha nem nyomatta volna Zidane amikor lehetséges volt a BBC-t...

egyszerűen ebben a szezonban nincsenek formában, ezt látnia kell az edzőnek is
és cselekedni :vivo:

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:26

Itt a többség a beszarizást ott érti, amikor még 11v11 ellen nyomtuk. Ilyen szituba meg már párszor benéztük a dolgokat, mert hátradőltünk, átengedtük a pályát.

Az már kreténség inkább, hogy emberhátrányban az utolsó mp-ben feltolódik az egész csapat és felívelünk, mintha 1-2 lenne még mindig.
ZIDANE

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 23., vasárnap 23:25

Nem az a baj. Az, hogy a 92.percben ketten sem törték ketté a barcaboyt 60 méterre a kapunktól. Nekem tetszett a támadó foci. Csak néha parasztkodni kell, ha bevállalja az ember.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 23., vasárnap 23:24

Én egy olyan rendszert (és ahhoz illeszkedő játékosokat) szeretnék látni ami hosszútávon is életképes.
A csapat a világ legjobbja, de nem sorozatterhelésben, és nem a rendszerben építkező Barca ellen.
Egyébként meg tökmindegy, mert mindenkit agyonverünk ha kell, de teljesen kiegyensúlyozatlan az egész keret, az egész.. szisztéma. így hosszútávon nincs sansz.
ezt gondolom.

Vissza: