Nehéz lehiggadnom, amikor forma nem létezik Zidane-nak, csak a gálakezdőt látja. Nem tudom Pereznek mennyi köze van ehhez, de lehet, h sok.El Unico írta:Fontosak, csak egy ido utan le kell higgadni, es nem minden evben edzot cserelgetni, mint anno.Kiemelted a lényeget, vártam. Itt fontosak az eredmények. Valamikor még a szép játék is fontos volt. Capellot bajnoki cím után menesztették.
Zizu elso teljes eve, valojaban meg az Ancelotti fele csapattal dolgozik, egyelore meg most is tapasztalja a dolgokat. Higgadj le es lass tisztan, nem kell edzot elkuldeni egybol.
Zidane valoban a gyors jatekra helyezte a hangsulyt, gondolom a kontrakra gondolt, hogy majd azok fognak eredmenyre vezetni.
En telibeszartam volna az orvosok velemenyet, akkor sem kezdettem volna Balet. Azert nem, mert a padon ne uljon egy topformaban levo jatekosom. Mikozben Bale a serulese elott sem mutatott semmit, epp hogy felepult, rogton kezdjen egy El Clasicon. Na nem...
Másik meg, mennyivel vezettük a bajnokságot? 6 pont + egy elmaradt meccs is volt talán, nem? Mert onnan elbukni a bajnokságot azért elég csúnya. És ez legyen már a priorítás, ne a BL, mert az elmúlt 10 évben talán 2 bajnokságot nyertünk, ők meg 7-et....