Kommentáld a híreket
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Sziasztok, régóta olvasgatok fórumokat, még a régi oldalról is, viszont annál ritkábban írok. Magamról annyit hogy 90-es évek közepén kezdtem szimpatizálni a Reallal, hogy mióta drukkolok nem tudom de a 98-as BL-kor már nagyot partiztam.
Viszont erre a hírre végre én is penát ragadok mégha csak vírtuálisat is. A mostani átigazolási politikát nem értem! Olyan mintha 11 darab középpályással akarnánk nekifutni a szezonnak.
Kapus poszt:
Két dudás egy csárdában. Kellemes gond de gond.
Védő poszt:
A jobb oldalra érkezett Carvajal, ami szerintem egy jó vétel volt. Egyrészt Arbeloa-val lesz verseny és ösztönzik egymást, másrészt meg az elmúlt pár meccs ellenére szerintem sokkal jobb azon a poston mint Essien volt. Szóval tavalyhoz képest erősödtünk.
Baloldalon viszont ugyanakkor elmegy Coentrao és gyengülünk. Marci se mindig egészséges, plusz néha a hajam kitépem mikor elől kolbászol. Néhány erőssebb ellenfélnél vagy hátra kell parancsolni vagy kell egy védekezőbb mentalitású bal bekk. Coentrao pont ilyen volt, nem is értem hogy miért lett ennyire kiutálva.
A középső védő poszt már nagyobb gond, mivel könnyen megszorulhatunk. Elment Carvalho és Albiol is. Pepe, Sergio és Varane-al neki futni az idénynek elég rizikós, főleg mivel a portugal sem lesz már fiatalabb. Nachot meg csak az említse aki nyugodtan végig tudna nézni egy komolyabb BL meccset úgy hogy ő van a védelem tengelyében. Kiegészítő szerepre ok, de még nem lehet rá építeni.
Középpálya:
Hol is kezdjem? Emiatt lehet nekem lesz ugorva, de Illaramendire szerintem semmi szükség nem volt, főleg nem ennyiért. Marketing értéke nulla és egy olyan posztra jön ahol rajta kívül már négyen (!) vannak. Xabi Alonso-ban bőven benne van még 1-2 szezon (ha meg nincs akkor el kell adni). Casemiro igaz hogy padra jött, de jelenlegi formája alapján simán ott lehet a kezdőben. Ezen kívül ott van még Modric, aki mióta eljött a Tottenhamból elég sokat játszott a hátsó négyes előtt. Végül de nem utolsósorban a herceg, Samu bá. Erre 30+ milláért veszünk egy srácot? Nem láttam a Sociedadban de az U21-en sem láttam semmit ami miatt hű de le kellett volna igazolni. De még ha tévedek is és nagy spíler, akkor is ráért volna jövőre, főleg így hogy megtartunk mindenkit.
Kicsit előrébb Isco nagy vétel volt, de ez már a Malagában is látszott hogy nagy spíler (csak BL-ben néztem vagy mikor ellenünk játszott, illetve U21). Személy szerint nem szimpatikus, főleg a korai nyilatkozatai miatt "Real Madrid egy sznob klub, stb…". El fog telni egy kis idő mire megbocsájtom, de valahogy az olyan játékosok akiknek hirtelen megváltozik a véleménye egy kis € láttán... hát, nem szimpi. Ettől függetlenül hasznos, plusz add egy kis löketet Özilnek is. És akkor Özil - aki nagy kedvencem - el tölthetne egy kis időt a padon. Értem én hogy játszatni kell, de bakker miért a szélen mikor mondta hogy ott nem tud (és látjuk hogy nem túlzott). Iscoval váltsák egymást vagy egy más taktikába préselje be Carlo de így nonszensz. Ott van még DiMaria, akit az első arra járónak eladnék. Tudom hogy divat szidni, de idegbajt kapok attól hogy ugyanazt a cselt csinálja meg 20x is, és csodálkozik hogy nem jön be. Be tolni ballal kapu felé és lő. Bármelyik ellenfél kap egy 2 perces videot DM-ről és fel tudnak készülni. Gyakorlatilag kis csapatok ellen tud már csak villantani. Az a kiszámíthatlanság ami volt mikor idejött az elmúlt, kiismerték, ennyit tudott a srác, adios.
Ott van még Jesé akit szerintem ki lehetne ott próbálni azon a szélen. Nem sokat láttam belőle de a statokból ítélve hagyni kéne fejlődni és nem egy Callejont csinálni belőle (értsd: balhátvédet vagy épp ami üres volt). Egyébként én még modricot is kipróbálnám előlre hozni picit, szerintem tudná ott tolni, plusz vkp-n vannak elegen. Az elnyűhetetlen CR barátunk aki stabil kezdő. Erre mit csinálunk? Veszünk €100m-ért egy újabb KP-t. És akkor még Kaka-ról nem is szóltunk akivel szerintem még Carlo se számol. Kíváncsi lennék hogy a - nem sérült - padon ülők fizetése tekintetében hanyadik helyen fogunk állni világ viszonylatban?
Támadók
Higuain eladásánál Pezsgőztem egyet, mert akkor még hittem hogy hozzuk Suarezt/Cavanit/valakit és nem egy szem Benzemaval futunk neki az idénynek. Szerintem Benzema és Higuain más más miatt de hasonló szintet képviseltek az elmúlt években. Higuain küzdött és akart, de iszonyatos volt a helyzet kihasználása. Benzema szerintem tudna de kicsit olyan mintha nem akarna, meccsekre képes eltűnni. Erre mit csinálunk? Eladjuk az egyetlen ösztönzést mellőle és nekifutunk a szezonnak. Nonszensz. Morata meg még nincs ott. Nem illik a saját neveléseket szidni meg minden, mi gyermekünk, meg hatalmas spíler lesz, meg ecet... szerintem akkor sincs még ott. De nekünk akkor is egy középpályás kell.
Szóval ezt nem értem én. Ha már jön Bale, és úgy tűnik jön. Akkor eladnám Coentraot (el akar menni), DM-et (Bale helyette jön), Khedirát (sokan vannak ott), Kaka-t (Isco és Özil is ott játszik). Abból a pénzből pedig megpróbálnék egy csatárt hozni, max Eto'o-t a padra (bár nagyon nem szívesen, de ha Isco itt lehet akkor ő is).
Na mindegy, bocs a hosszú posztért, főleg elsőre, de kicsit tartok az idei évtől. Kapus poszt ok és a védelem is ha nem sérül le senki. Támadó poszt kevés a középpályások meg egymástól veszik el a levegőt ami akár a moralra is kihathat.
Viszont erre a hírre végre én is penát ragadok mégha csak vírtuálisat is. A mostani átigazolási politikát nem értem! Olyan mintha 11 darab középpályással akarnánk nekifutni a szezonnak.
Kapus poszt:
Két dudás egy csárdában. Kellemes gond de gond.
Védő poszt:
A jobb oldalra érkezett Carvajal, ami szerintem egy jó vétel volt. Egyrészt Arbeloa-val lesz verseny és ösztönzik egymást, másrészt meg az elmúlt pár meccs ellenére szerintem sokkal jobb azon a poston mint Essien volt. Szóval tavalyhoz képest erősödtünk.
Baloldalon viszont ugyanakkor elmegy Coentrao és gyengülünk. Marci se mindig egészséges, plusz néha a hajam kitépem mikor elől kolbászol. Néhány erőssebb ellenfélnél vagy hátra kell parancsolni vagy kell egy védekezőbb mentalitású bal bekk. Coentrao pont ilyen volt, nem is értem hogy miért lett ennyire kiutálva.
A középső védő poszt már nagyobb gond, mivel könnyen megszorulhatunk. Elment Carvalho és Albiol is. Pepe, Sergio és Varane-al neki futni az idénynek elég rizikós, főleg mivel a portugal sem lesz már fiatalabb. Nachot meg csak az említse aki nyugodtan végig tudna nézni egy komolyabb BL meccset úgy hogy ő van a védelem tengelyében. Kiegészítő szerepre ok, de még nem lehet rá építeni.
Középpálya:
Hol is kezdjem? Emiatt lehet nekem lesz ugorva, de Illaramendire szerintem semmi szükség nem volt, főleg nem ennyiért. Marketing értéke nulla és egy olyan posztra jön ahol rajta kívül már négyen (!) vannak. Xabi Alonso-ban bőven benne van még 1-2 szezon (ha meg nincs akkor el kell adni). Casemiro igaz hogy padra jött, de jelenlegi formája alapján simán ott lehet a kezdőben. Ezen kívül ott van még Modric, aki mióta eljött a Tottenhamból elég sokat játszott a hátsó négyes előtt. Végül de nem utolsósorban a herceg, Samu bá. Erre 30+ milláért veszünk egy srácot? Nem láttam a Sociedadban de az U21-en sem láttam semmit ami miatt hű de le kellett volna igazolni. De még ha tévedek is és nagy spíler, akkor is ráért volna jövőre, főleg így hogy megtartunk mindenkit.
Kicsit előrébb Isco nagy vétel volt, de ez már a Malagában is látszott hogy nagy spíler (csak BL-ben néztem vagy mikor ellenünk játszott, illetve U21). Személy szerint nem szimpatikus, főleg a korai nyilatkozatai miatt "Real Madrid egy sznob klub, stb…". El fog telni egy kis idő mire megbocsájtom, de valahogy az olyan játékosok akiknek hirtelen megváltozik a véleménye egy kis € láttán... hát, nem szimpi. Ettől függetlenül hasznos, plusz add egy kis löketet Özilnek is. És akkor Özil - aki nagy kedvencem - el tölthetne egy kis időt a padon. Értem én hogy játszatni kell, de bakker miért a szélen mikor mondta hogy ott nem tud (és látjuk hogy nem túlzott). Iscoval váltsák egymást vagy egy más taktikába préselje be Carlo de így nonszensz. Ott van még DiMaria, akit az első arra járónak eladnék. Tudom hogy divat szidni, de idegbajt kapok attól hogy ugyanazt a cselt csinálja meg 20x is, és csodálkozik hogy nem jön be. Be tolni ballal kapu felé és lő. Bármelyik ellenfél kap egy 2 perces videot DM-ről és fel tudnak készülni. Gyakorlatilag kis csapatok ellen tud már csak villantani. Az a kiszámíthatlanság ami volt mikor idejött az elmúlt, kiismerték, ennyit tudott a srác, adios.
Ott van még Jesé akit szerintem ki lehetne ott próbálni azon a szélen. Nem sokat láttam belőle de a statokból ítélve hagyni kéne fejlődni és nem egy Callejont csinálni belőle (értsd: balhátvédet vagy épp ami üres volt). Egyébként én még modricot is kipróbálnám előlre hozni picit, szerintem tudná ott tolni, plusz vkp-n vannak elegen. Az elnyűhetetlen CR barátunk aki stabil kezdő. Erre mit csinálunk? Veszünk €100m-ért egy újabb KP-t. És akkor még Kaka-ról nem is szóltunk akivel szerintem még Carlo se számol. Kíváncsi lennék hogy a - nem sérült - padon ülők fizetése tekintetében hanyadik helyen fogunk állni világ viszonylatban?
Támadók
Higuain eladásánál Pezsgőztem egyet, mert akkor még hittem hogy hozzuk Suarezt/Cavanit/valakit és nem egy szem Benzemaval futunk neki az idénynek. Szerintem Benzema és Higuain más más miatt de hasonló szintet képviseltek az elmúlt években. Higuain küzdött és akart, de iszonyatos volt a helyzet kihasználása. Benzema szerintem tudna de kicsit olyan mintha nem akarna, meccsekre képes eltűnni. Erre mit csinálunk? Eladjuk az egyetlen ösztönzést mellőle és nekifutunk a szezonnak. Nonszensz. Morata meg még nincs ott. Nem illik a saját neveléseket szidni meg minden, mi gyermekünk, meg hatalmas spíler lesz, meg ecet... szerintem akkor sincs még ott. De nekünk akkor is egy középpályás kell.
Szóval ezt nem értem én. Ha már jön Bale, és úgy tűnik jön. Akkor eladnám Coentraot (el akar menni), DM-et (Bale helyette jön), Khedirát (sokan vannak ott), Kaka-t (Isco és Özil is ott játszik). Abból a pénzből pedig megpróbálnék egy csatárt hozni, max Eto'o-t a padra (bár nagyon nem szívesen, de ha Isco itt lehet akkor ő is).
Na mindegy, bocs a hosszú posztért, főleg elsőre, de kicsit tartok az idei évtől. Kapus poszt ok és a védelem is ha nem sérül le senki. Támadó poszt kevés a középpályások meg egymástól veszik el a levegőt ami akár a moralra is kihathat.
- Galacticos
dimariára sincs kihegyezve vagy özilre -mármint úgy hogy a végén ő álljon a kapussal szemben- még is viszonylag sokszor odakerülnek, ez kell hogy bale ezt hatékonyabban fejezze be.legendary írta:A másik, hogy így jóval kevesebbszer fog helyzetbe kerülni, mivel nem rá lesznek kijátszva a támadások.
azt akarom tőle látni hogy egy olyan meccsen mint a múltkori dortmundi nem csak a videóban parádézik előtte hogy majd így meg úgy hanem úgy is csinál. ha odakerül a bl rázósabb szakaszában a kapu elé akkor ne szarakodjon, akkor ne remegjen meg mint ahogy mondjuk özil vagy ramos a tizenegyeseknél. dimariánál okosabb játékos, özilnél meg egyszerűen az assitokon kívül a játék minden elemében jobb, hatalmas erősítés lesz.a 25gól meg nem egy akkora elvárás, emlékszem mikor sahin idekerült cr neki is hagyta a szabadokat ha inkább neki volt kedvező a szög és özilnek is hagyta.
özil is hányszor ovlt már a 16os előterében és ő inkább kibaszta oldalra mert mondjuk a jobb lábára jött ki a lépés vagy csak szimplán kipasszolta, bale meg onnan már tényleg életveszély. meg hát dimaria távoli lövéseit se lesz túl nehéz felülmúlni.

szóval akármi is lesz a jobb szélen minőségi javulsát fog hozni. carvajal is még kis bizonytalan neki is többet be fog segíteni a védekezésbe bale mint a nagy mesut özil.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az angol Sky Sports szerint pedig minden eddiginél közelebb Bale a Real Madridhoz (elnöki szinten már szerdán lezárult az ügy) és a hétvégén minden bizonnyal habfehérbe öltözik a walesi!Közben az AS szerint holnap lesz Bale bemutatása
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én is néztem bale góljait az előző szezonból...sok lövést ereszt el és keveset passzol...egyszer már jött egy játékos angliából 90 milla felett akire illik ez a leírás...Bale távol áll a beképzeltségtől, csupán a spursban nem voltak olyanok társak hogy komoly játékot mutathattak volna. A beilleszkedés meg minden menni fog neki egy-kettő. Egy játékos hatékonysága nem csak a góloktól függ, főleg akkor nem ha Ronaldo 1 szezonban 40 körül durrant. Karimot is sokan támadják, de még mindig hatékonyabban a csatáraink mint a riválisnál!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha meglövi a 20-at úgy, hogy CR megint lő 40 körül + Karim is 20-at, azzal szerintem mindenki meg lenne elégedveGalacticos írta:én 25gólt várok tőle ebben a szezonban.

A lényeg, hogy alap elvárás idén ismét a 100+ gól a ligában, de ezzel a kerettel, ha idén nem is, de jövőre csúcsot kell dönteni...
Közben az AS szerint holnap lesz Bale bemutatása
Szerk.: Megelőztek

Ez az érem egyik oldala.nálunk szerintem hatékonyabb lesz, kevesebbet kell vállalnia mint a spursben.
én 25gólt várok tőle ebben a szezonban.
A másik, hogy így jóval kevesebbszer fog helyzetbe kerülni, mivel nem rá lesznek kijátszva a támadások.
Benzema se szerzett annyi gólt, mint a Lyonban, pedig itt "nem kell annyit vállalnia". Pont ez a hátulütője is, hogy nem is szabad.
Ezen gondolatmenet alapján meg akár örülhet, ha 12-ig eljut.
- Galacticos
nálunk szerintem hatékonyabb lesz, kevesebbet kell vállalnia mint a spursben.h3x0r írta:"Gareth Bale lövései 12.7%-ából szerzett gólt, ez az öt topliga legrosszabb lőlapja a 15+ gólt szerzők között. 109."
én 25gólt várok tőle ebben a szezonban.
-
Ronaldo v Bale 2013: Is Bale Really Worth More?h3x0r írta:"Bale 21 gólt szerzett a Premier League-ben tavaly, ezzel ő az öt topliga legeredményesebb középpályása"
ellenben
"Gareth Bale lövései 12.7%-ából szerzett gólt, ez az öt topliga legrosszabb lőlapja a 15+ gólt szerzők között. 109."
#OptaNépsport
-
nmate írta:50%, vagy igen, vagy nem.

Gondolom azért ésszel fogják csinálni, de, ha belegondolsz, hogy Modric is 1 Kupa döntőn debütált... Nem kell szerintem őt annyira félteni. Legalábbis remélem...dzsihad91 írta:Remélem, hogy játszani csak akkor fog amikor tényleg készen áll.Október-november, vigyázni kell rá mert egy rossz meccs és szétszedik.
- wZoLee7
dzsihad91 írta:Mennyi az esély arra hogy még ma bejelentik?
Mindenki tudja már ,hogy megszületett az egyezség, nem tudom mire várhatnak.
Remélem, hogy játszani csak akkor fog amikor tényleg készen áll.Október-november, vigyázni kell rá mert egy rossz meccs és szétszedik.
áááh szerintem ilyenkor már felejtős...az sem lepne meg ha hétfőig várnának, hogy mennyen le a meccs, és szerdán kb belehet mutatni
utána meg a hétvégi meccs előtt CR hosszabbításáról egy hivatalos nyilatkozat hogy a meccsen a közönség megmutathassa mennyire örülnek neki

- h3x0r
"Bale 21 gólt szerzett a Premier League-ben tavaly, ezzel ő az öt topliga legeredményesebb középpályása"
ellenben
"Gareth Bale lövései 12.7%-ából szerzett gólt, ez az öt topliga legrosszabb lőlapja a 15+ gólt szerzők között. 109."
#OptaNépsport
ellenben
#OptaNépsport
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez most???Remélem, hogy játszani csak akkor fog amikor tényleg készen áll.Október-november, vigyázni kell rá mert egy rossz meccs és szétszedik.

Ha tud,nincs mitől tartani,de ha nem hozza azt amit várnak tőle,akkor oktoberbe is ugyan ugy szétszedik....
Persze,értem hogy mire akarsz kilyukadni,hogy idő kell hogy felvegye a ritmust,de ahhoz ha 2 hónap kell,be van baxva...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
50%, vagy igen, vagy nem.dzsihad91 írta:Mennyi az esély arra hogy még ma bejelentik?
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mennyi az esély arra hogy még ma bejelentik?
Remélem, hogy játszani csak akkor fog amikor tényleg készen áll.Október-november, vigyázni kell rá mert egy rossz meccs és szétszedik.
-
Defensacentralon már kész van a pulpitusRealista24 írta:Tegnap már mezt lehetett venni...igaz hibára hivatkoznak. Ma már állványt építenek...hétvégén ebből Bale lesz. Ha már jön, akkor jöjjön minél előbb.

Amúgy én még várnék Pereztől a napokban 1 Ronaldoval kapcsolatos szerződés hosszabbítást is

- wZoLee7
az komoly? az arsenal 53 millával készül benzemáért?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap már mezt lehetett venni...igaz hibára hivatkoznak. Ma már állványt építenek...hétvégén ebből Bale lesz. Ha már jön, akkor jöjjön minél előbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát ez valamikor így volt,de sajna azóta megváltoztak a dolgok...A profi futballisták legalább háromnegyede bármikor elmenne a Realba, és akkor nagyon visszafogottan szóltam.

Csak egy pár név,ami felröppent:Götze,Reus,Vidal,Gundogan,Pogba,egyik se harcolt úgy,hogy márpedig a realba akarok igazolni,mint most Bale,vagy azelőtt Modric...
De mondhatnám Neymart,bár ugye ott apci döntötte el mi a legjobb(neki)
Sajnos nincs akkora vonzereje a klubnak,mint mondjuk 10 éve,de reméljük lesz megint...ha jönnek majd ujfenn az eredmények...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ugyan már, te komolyan gondolod, hogy ilyen nagyságrendű összegek mellett Levy egy másodpercre is meg akarta tartani Bale-t? Ő is pontosan tudta, hogy a walesiért ehhez közeli összeget nem fog kapni az életben. Se most, se jövőre, se azután. Az egész nyár a Tottenham óriási blöffjéről szólt, aminek Perez a jelek szerint bedőlt.Ha nem tenné, akkor valszeg 200-ért se lehetne hozni őt.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezen mit kell meglepődni, R.M.C.F évek óta minden hsz-ében említést tesz erről.Ez így működik...Megnéznék egy párhuzamos univerzumot ahol CR 2009-ben a barcához igazol, lehet ,hogy azóta már 3szoros aranylabdás lenne és egy abszolút szimpatikus fiatal ember aki a csúnya gonosz Real Madrid helyett, egy igazi családot választott...Elég csak megnézni neymar megitélése ,hogy megváltozott kb ugyanolyan megosztó volt mint Cé, amióta a barca játékosa meg egy rossz cikk nem született róla.
Nem kell már felhúzni magatokat ilyenen, utáljanak csak minket.Ha kellően sokszor ismételsz egy hazugságot, akkor az emberek el hiszik.Így működik a mi kis világunk.Jöjjön csak Bale.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsihad91 2013. augusztus 23., péntek 15:01-kor.