Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Navamiro

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 23., vasárnap 23:02

Szánalmas, és ezek után menjen az ember aludni. Lehetne sorolni a hibákat, de soha nem érne véget a kommentem.

Egy dolog bánt...Isco biztosan elmegy ezek után. És azt Zidane-nak sose bocsájtanám meg.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 23., vasárnap 23:02

Engem csak az idegesít, hogy kb. mindenki meg tudja őket verni, csak mi nem. Mindegy, végezze el más a piszkos munkát, leszarom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 23., vasárnap 23:01

Zidane tenyleg elrontotta, valaki meccs elott irta, hogy Bale fixen le fog serulni, miert kell ezt eroltetni... hat igaza lett. Bale nem birta. Inkabb jott volna az utolso 20 percre, mennyivel masabb lett volna, lett volna lehetosege futni, kontrazni.

Elbuktunk, de valamit ne felejtsunk el: emberhatranyban, 2-1-es allasnal is tamadtunk, aztan 2-2-nel is. Most elbuktunk, lehetett volna maskepp is, de huek maradtunk a cimerhez es tamadtunk. Most a fallosz rossz oldalara kerultunk, kockaztattunk, mert meg a 3 pont is meg lehetett volna. Ez van.
:goat:

toroenesz

HozzászólásSzerző: toroenesz » 2017. április 23., vasárnap 23:01

Mi az hogy ha a Depor ellen sem tudunk nyerni? Ez most úgy jött le, mint ha mindenkitől kikapunk vagy sorozatban játszuk a döntetleneket....

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 23., vasárnap 23:00

A kapu előtt gyengék voltunk, szerencsére ők is. Ez lehetett volna 5-5 is vagy 4-3 vagy 3-4.
A végén kiengedtek fejben, Marcelo talán azt hitte, hogy lefújja a bíró és ezért nem rúgta fel.
Ez van, menni kell tovább előre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 23., vasárnap 23:00

istimester írta:Mindenkit megkérek, hogy ne legyünk olyanok, mint a hétközi Bayern szurkolók. Ne birozzunk. Nem a biron ment el.
Ezzel egyet is értek, és nem is. Mára sajnos egyértelműen van olyan csapat, ahol a taktika része a bíróval való foglalkozás. Csinálják, működik, gyomorforgató, de sokszor értékes pontokat lehet így szerezni.

Ezt ZZ elkúrta. Nem kicsit, nagyon. Bale szerepeltetése érthetetlen. Megmondták, hogy az orvosok nem ajánlják, akkor minek? Fél óráig -1 ember és utána -1 csere. A fél csapat a 60. perc után lépni is alig bírt. A szívük vitte őket előre és ezért le a kalappal (bár a 3dikat is ezért kaptuk sztem), de ez nem mindig elég. Amúgy nem tudok rajta kívül mást hibáztatni. Mindenki küzdött, hajtott. A lényeg, hogy nem szabad megtörni, menni kell előre és csak magunkkal foglalkozni. Nincs veszve semmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2017. április 23., vasárnap 23:01-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 23., vasárnap 22:59

petiamadridista írta:
Azért azt mondani hogy semmit nem jelent hogy van egy meccs előnyünk elég nagy faszság.
De biztos én vagyok hülye, ha beírom hogy just saying akkor jó?
Sevilla, Valencia.
Az az egy elmaradt meccs is a nem éppen gyenge Celta ellen.

Nálam most elszállt a liga. Tudom írtam ezt már párszor, de most biztos vagyok benne..
Visszahoztuk őket a sírból a f.szom tudja hányszor idén....
Ma is egyébként. Mi volt ez az utolsó gól tejóisten....
Buziskodtunk végig, ha összetudtunk volna kaparni egy combos előnyt, akkor ez a mai beleférne, de nem tudtunk..
Meg azért egyszer meg kellett volna őket verni 2 meccsen.
2. hely lesz ebből. az kurvaélet.
Kevesek vagyunk a ligához, a 38 meccshez. ezvan, engedjük el addig amíg Messi van, legalább nem idegeskedünk..
Na, már megint világvége van?

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2017. április 23., vasárnap 22:59

Nálam most elszállt a liga
Na...fejlődés, máskor Nálad már szeptember végén elszáll a liga...most csak április végén adtad fel. :D

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. április 23., vasárnap 22:59

Amúgy ma Messi jelentette a különbséget...szabályosan nem lehetett megállítani...azt csinált amit csak akart...hatalmasat focizott...muszáj kalapot emelnem előtte sajnos...

Amúgy a következő meccs e Depor ellen vízválasztó lesz, ha ott se tudunk nyerni szerintem nekünk annyi volt...

tarodid
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco

HozzászólásSzerző: tarodid » 2017. április 23., vasárnap 22:58

Én nem a csapatra haragszom, csupán bosszant, hogy egy El Clasicot elveszítettünk otthon. Hibázott a csapat többször is, persze ez nyilvánvaló, de az, hogy egy Barcelona ellen, emberhátrányban, 1:2-ről fel tudtunk jönni 2:2-re és több támadást is így vezettünk, az becsülendő. Ezért imádom a Real Madridot! Szívvel mentek előre még akkor is, amikor veszve látszott minden!! Fel a fejjel és előre tovább!! Mi vagyunk a jobbak!! Hala Madrid!!

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 23., vasárnap 22:58

El Unico írta:Navas egyebkent vegig eletben tartott minket, le a kalappal elotte. Elkepesztoket vedett. A masik oldalon Ter Stegen is.
Egyetértek, a mezőny talán-talán két legjobbja a két kapus volt. Persze számításba kell venni azt is, hogy mi lett volna ha azoknak a gyenge lövéseknek legalább a felét elkapjátok erősebben és jobban..
De persze így is örülök a győzelmünknek, viszont ez tényleg nem jelent még semmit. Ahogyan említettem a napokban, ez a derbi teljesen más, mint egy átlag bajnoki mérkőzés.. még simán nyerhetitek a bajnokságot és a BL-t is.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 23., vasárnap 22:58

petiamadridista írta: Nálam most elszállt a liga. Tudom írtam ezt már párszor, de most biztos vagyok benne..
Buziskodtunk végig, ha összetudtunk volna kaparni egy combos előnyt, akkor ez a mai beleférne, de nem tudtunk..
Kevesek vagyunk a ligához, a 38 meccshez. ezvan, engedjük el addig amíg Messi van, legalább nem idegeskedünk..
Gyerek. :lol: Te nem tudom mit tolsz, de ez brutál. Minden X vagy vereség utál leírod ezt. Már szeptemberben! Szedd már össze magad. :)

Amúgy meg. Lehet, hogy jól járunk azza, ha Bale kiesik egész szezonra. Mehet a 4-4-2. Isco vagy Asensio. Sokkal jobbak lehetünk így, mint a BBC-vel. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2017. április 23., vasárnap 22:59-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 23., vasárnap 22:57

Először is, eredménytől függetlenül, óriási meccs volt, rég láttam ennyire jó Klasszikust, de még meccset is. Óriási tempó, ziccerek mindkét oldalon. Parádé.

Másodszor, szerintem hatalmas taps jár a csapatnak, hiába kikaptunk, én nem tudok szégyenkezni emiatt, haragudni sem tudok senkire, negatív irányban sem tudnék kiemelni senkit. Ez tipikusan egy olyan meccs volt, amit az a csapat nyer, amelyik a sok-sok ziccere közül többet lő be. Most a Barca nyert, ez van. Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatomra.

ZZ egyedüli hibája Bale játszatása volt, ezzel most csúnyán befürödtünk. Egyébként a cseréi jók voltak. Lehet itt pampogni, hogy Isco miért nem játszott, de James bejött, gólt rúgott, ennyi. Jó csere volt. 2-2-nél is nekünk voltak meccslabdáink, emberhátrányban. Ha az egész meccsen kialakított 100-as ziccereknek legalább a harmadát beverjük, most nem lenne miről beszélni. Asensio ha egy kicsit rutinosabb, akkor egyet tuti elrak.

Viszont a legvégét nem értettem, kitámadunk fél perccel a vége előtt, Marcelo simán faultolhatta volna Robertót, és akkor most 2-2 lenne. Ramos piros lapja óriási nagy túlzás volt, nem véletlenül magyarázott Pikének, hogy most is bírózzon. Plusz az elején az elmaradt tizi...

Casemirot is ki lehetett volna szórni, fostam is, hogy kijött a második félidőre, de Zidane nagyon rendbe rakta, a cseréje meg jogos volt.

Keylor meg parádé, hát miket fogott ez az ember, elképesztő. Carvajal meg Marcelo felszántották a pályát, nagyon jól játszottak, ott voltak mindenhol, igazi madridisták.

Szóval én nem szégyenkezem, a spori megint belenyúlt, de erre nem lehet fogni a vereséget. A kapu előtt tökösebbnek kell lenni, azt kész.

Ja, és hét közben 120 percet játszottunk a Bayern ellen, mégis megvolt a tempó. Az erőnlét az nagyon rendben van.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2017. április 23., vasárnap 23:00-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 23., vasárnap 22:57

Rabláás :mrgreen:

Még mindig okádnom kell ettől az elklasszikotol, biróstól barszastol hypeostol mondenestől :lol:

Bayern meccs sokat kivett belőlünk.Fáradtak voltunk meg elbasztuk,bíró mwgint egy kretén volt.De nem számít, így is meglesz az.

Barcanak nem gratulalok,undorítóak voltak mint mindig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

toroenesz

HozzászólásSzerző: toroenesz » 2017. április 23., vasárnap 22:56

Én sem értem a károgókat.... van ilyen bőven benne van a játékban azért azt se felejtsük el, hogy 1:2 után Navasnak köszönhettük egyáltalán játékban voltunk.... Így is bőven bajnokok lehetünk, s azt is nagy pénzben le merem fogadni, hogy a Barca sem nyeri meg mind az öt bajnokiját....

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 23., vasárnap 22:56

Azért azt mondani hogy semmit nem jelent hogy van egy meccs előnyünk elég nagy faszság.
De biztos én vagyok hülye, ha beírom hogy just saying akkor jó?
Sevilla, Valencia.
Az az egy elmaradt meccs is a nem éppen gyenge Celta ellen.

Nálam most elszállt a liga. Tudom írtam ezt már párszor, de most biztos vagyok benne..

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 22:56

nem bírták szuflával a srácok.
2x15-20 percet tudtunk ma focizni, addig domináltunk is. Utána elfogyott az erő...
Remélem mostmár értitek, hogy miért "károgtam" még azután is, hogy csak 2-1 re vertük a bayernt. :roll:

Egyébként a helyzeteinket olyan arányban tudjuk csak berugdalni, hogy az valami borzasztó.
ZIDANE

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2017. április 23., vasárnap 22:56

MyStiQ írta:6 bajnokink van, 16 pont kell. Ha megcsinálják, megérdemlik a ligát, ha nem, akkor jogosan lesz a Barca a bajnok.
Amiből 4 idegenben lesz, Depor, Granada, Malaga és Celta.

Otthon meg Valencia és Sevilla. :kivagyhe:

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. április 23., vasárnap 22:55

Navas: volt egy furcsa kifutása, amit lehet hogy rosszul láttam, ezen kívül viszont respect. Nem rajta ment el, az biztos. Neki köszönhetjük, hogy James gólja nem becsületgól lett, hanem egyenlítő

Védelem: Marci...valamennyire megértem, hogy nem mert odataposni, mert francnak nem hiányzik, hogy ő is kiessen több meccsre, de ezen most 2 pont múlt. Ramos pirosról lemaradtam, de mindenképpen nagy érvágás az ő kiesése.

Kp: Case hülye volt az elején, beszedett egy teljesen fölösleges sárgát, onnantól meg a Barca taktikája az volt, hogy minél hamarabb kiszórassák. Az ő hibája, hogy ilyen helyzetbe került, Zidané, meg hogy a 70. percig ilyen helyzetben hagyta, többször nem mert szerelni, odalépni, felugrani emberrel emiatt. Modric mostanság gyengébb, magához képest pontatlan. Kroosnak meg lassan extra tüdőt kell majd valahogy beültetni, hogy valahogy bírja

BBC: No comment. Balenek padoznia kellett volna maximum, duplán tökönrúgtuk magunkat vele (lesérült+miatta gyakorlatilag teljesen behatároltan tudott csak Z cserélni). Benzema csak felidegesíteni tudott, ennyi helyzetet egyszerűen nem lehet elbohóckodni. Cé legalább próbálkozott, de hogy ő is miért nem fejel hanem kitekeredve kapáslövéssel szórakozik, az rejtély.

ZZ: többszörösen sem értem, miért kellett Bale-t kezdetni, Case-t miért nem hozta le a félidőben, miért pont James jött a végén (bár ez pont bejött neki, de attól még érthetetlen csere maradt nekem). Sajnos magunkat vertük meg, pedig voltak jó periódusaink, 10 emberrel is szét tudtuk futni őket, csak aztán jött a Messi gól, megint....

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 23., vasárnap 22:55

primrose írta:Kib*szott nagy csalódás ez a meccs. Jobbak voltunk.
nem voltunk jobbak. azok lehettünk volna ha focizunk. ez nem a bayern elleni meccs volt. ott kellett az óvatoskodás, ez a barsza gyenge, le lehetett volna őket mosni focival. de nem 2x10 perc pressing volt. ennyi.

Vissza: