HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. április 23., vasárnap 22:55
Navas: volt egy furcsa kifutása, amit lehet hogy rosszul láttam, ezen kívül viszont respect. Nem rajta ment el, az biztos. Neki köszönhetjük, hogy James gólja nem becsületgól lett, hanem egyenlítő
Védelem: Marci...valamennyire megértem, hogy nem mert odataposni, mert francnak nem hiányzik, hogy ő is kiessen több meccsre, de ezen most 2 pont múlt. Ramos pirosról lemaradtam, de mindenképpen nagy érvágás az ő kiesése.
Kp: Case hülye volt az elején, beszedett egy teljesen fölösleges sárgát, onnantól meg a Barca taktikája az volt, hogy minél hamarabb kiszórassák. Az ő hibája, hogy ilyen helyzetbe került, Zidané, meg hogy a 70. percig ilyen helyzetben hagyta, többször nem mert szerelni, odalépni, felugrani emberrel emiatt. Modric mostanság gyengébb, magához képest pontatlan. Kroosnak meg lassan extra tüdőt kell majd valahogy beültetni, hogy valahogy bírja
BBC: No comment. Balenek padoznia kellett volna maximum, duplán tökönrúgtuk magunkat vele (lesérült+miatta gyakorlatilag teljesen behatároltan tudott csak Z cserélni). Benzema csak felidegesíteni tudott, ennyi helyzetet egyszerűen nem lehet elbohóckodni. Cé legalább próbálkozott, de hogy ő is miért nem fejel hanem kitekeredve kapáslövéssel szórakozik, az rejtély.
ZZ: többszörösen sem értem, miért kellett Bale-t kezdetni, Case-t miért nem hozta le a félidőben, miért pont James jött a végén (bár ez pont bejött neki, de attól még érthetetlen csere maradt nekem). Sajnos magunkat vertük meg, pedig voltak jó periódusaink, 10 emberrel is szét tudtuk futni őket, csak aztán jött a Messi gól, megint....