HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 23., vasárnap 22:57
Először is, eredménytől függetlenül, óriási meccs volt, rég láttam ennyire jó Klasszikust, de még meccset is. Óriási tempó, ziccerek mindkét oldalon. Parádé.
Másodszor, szerintem hatalmas taps jár a csapatnak, hiába kikaptunk, én nem tudok szégyenkezni emiatt, haragudni sem tudok senkire, negatív irányban sem tudnék kiemelni senkit. Ez tipikusan egy olyan meccs volt, amit az a csapat nyer, amelyik a sok-sok ziccere közül többet lő be. Most a Barca nyert, ez van. Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatomra.
ZZ egyedüli hibája Bale játszatása volt, ezzel most csúnyán befürödtünk. Egyébként a cseréi jók voltak. Lehet itt pampogni, hogy Isco miért nem játszott, de James bejött, gólt rúgott, ennyi. Jó csere volt. 2-2-nél is nekünk voltak meccslabdáink, emberhátrányban. Ha az egész meccsen kialakított 100-as ziccereknek legalább a harmadát beverjük, most nem lenne miről beszélni. Asensio ha egy kicsit rutinosabb, akkor egyet tuti elrak.
Viszont a legvégét nem értettem, kitámadunk fél perccel a vége előtt, Marcelo simán faultolhatta volna Robertót, és akkor most 2-2 lenne. Ramos piros lapja óriási nagy túlzás volt, nem véletlenül magyarázott Pikének, hogy most is bírózzon. Plusz az elején az elmaradt tizi...
Casemirot is ki lehetett volna szórni, fostam is, hogy kijött a második félidőre, de Zidane nagyon rendbe rakta, a cseréje meg jogos volt.
Keylor meg parádé, hát miket fogott ez az ember, elképesztő. Carvajal meg Marcelo felszántották a pályát, nagyon jól játszottak, ott voltak mindenhol, igazi madridisták.
Szóval én nem szégyenkezem, a spori megint belenyúlt, de erre nem lehet fogni a vereséget. A kapu előtt tökösebbnek kell lenni, azt kész.
Ja, és hét közben 120 percet játszottunk a Bayern ellen, mégis megvolt a tempó. Az erőnlét az nagyon rendben van.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára
___Samy___ 2017. április 23., vasárnap 23:00-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"