a spanyolok már tényként kezelik bale-t, az angolok még kicsit óvatosabbak (ezért még reménykedek én is), de ebből nagyon úgy lesz, hogy ismét elhozunk egy játékost, dupla annyi pénzért, mint amennyit CSÚCSFORMÁBAN ér. ah, mindegy nem is esik jó írni, annyi minden van a fejemben. ahelyett, hogy megpróbálnánk felépíteni azt amink van, és folytatni a szimpatikus átigazolási politikát, most inkább perez felrúgta az asztalt, mert neki név kellett.
Leírtad a véleményem,1/1-be kedves szerkesztő úr...
Lehet hogy néhányan azt gondolhatják(bár ilyet még nem olvastam,csak feltevés)hogy ő lesz a kövi Macca(most nem a posztot nézem)csakhogy az a gyerek mintha nem is angol lett volna...ugy tette-vette mint egy latin futballista.
De a brit focisták nem sok sót ettek meg itt,Beckham,bármennyire birom,inkább marketing igazolás volt Owenről meg inkább ne is beszéljünk....
De ezzel szemben,azt mondom,ha jön,mutassa meg.Ahogy hehe irta a minap,az a minimum,hogy olyan játékjal rukkoljon elő,ami aranylabda közeli,nem fogadok el semmi mentséget,meg kifogást,ha flop lesz...
Én részemről megadom az esélyt,és el fogom ismerni ha jól adja,de ha nem...