A Sevilla már eladta Medelt, sztem nem fogják a másik "verőembert" is.BBarni írta:Mindegyikre van esély még!
Cabaye/Kondogbia/Flamini Yilmaz/Michu
Flamini és Cabaye hozható lenne, viszont Yilmaz és Michu nem. és DM sem.
én sem értem, de szerintem csak a média kitalációja az egész ahogy sok hasonló esetben is benyomnak a egy csapatot több oknál fogva (áremelés vagy más egyéb).Kerlon írta:Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
valami olyat olvastam, hogy ő reális piaci áron akart volna vásárolni. De ezt 2013-ban kb elfelejtheti. Vagy kifizet jókora pénzt azokért akik kellenek, vagy vegyen 18 éveseket a francia bajnokságból.GT37 írta:Nem látok sok esélyt a transzferre amúgy. Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
Mata nem megy sehova.legendary írta:Már korábban is felmerült, hogy bekerül a Rooney-transzerbe Mata, mert Mou nem számít rá. Akkor cáfolta, de az eddigi tapasztalatok alapján tényleg nem lesz kulcsszereplő a Special One-nál, De Bruyne jobban illik az elképzeléseibe arra a posztra.