Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem kell foglalkozni ezekkel a cikkekkel.....ha messit igazoltuk volna le akkor ő nem tudna beilleszkedni.....tök mindegy.
Zidane a sajtó szerint nem tudott beilleszkedni.....amikor ezt írták először az 5 fordulóban,akkor vezette a góllövő listát kp.ás létére és annyi tuti passzt osztott ki hogy vicc volt amit a madrid kihagyott.....na.
Zidane a sajtó szerint nem tudott beilleszkedni.....amikor ezt írták először az 5 fordulóban,akkor vezette a góllövő listát kp.ás létére és annyi tuti passzt osztott ki hogy vicc volt amit a madrid kihagyott.....na.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak hamar beilleszkedettmadridronie írta:Miért nem lepődünk már meg ezen, szánalmas!?!tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be.![]()

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Miért nem lepődünk már meg ezen, szánalmas!?!tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be.

Pedrerol bácsi (a Punto Pelotan) ugyanezt kérdezi!es az nem tiszteletlenseg, hogy a jatekosai es egyebkent o is eves szinten tobb millio eurot keres valsag idejen?

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A Marca is lehozta ezt és úgy néz ki, hogy a Mirror szüleménye... Magyarul hisztiznek az angolokh3x0r írta:most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol![]()
![]()
![]()
Most komolyan, ez mi a f.s? Ezt nevezik ujsagirasnak, hogy egy majomhoz hasonlitjak a vilag egyik legjobb jatekosat?
"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et".

- h3x0r
NSO-n olvastam egy cikket arrol, hogy messi az utolso 27 meccsebol mindossze 1-et jatszott vegig. (a PSG elleni odavagotol szamoltak, bele tartoztak a valogatott meccsek es az eloszezon is)'shutterisland írta:egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
ott voltak a képek/videók a meccsről, ahol fájlalta a combját, meccs után tata is lenyilatkozta, miért hozta le, másnap pedig orvosi vizsgálatoknak vetették alá.
a kérdés csak az volt, hogy arra a meccsre hat ki csak, vagy a következőre (malaga) is.
azt meg nem gondolnám, hogy ez az egész egy nagy-nagy összeesküvés-elmélet része.
Ha nem adnak neki par het szunetet, tavaszra ennel joval tobb idore fog kidolni...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Csak ez már elég sokszor előfordult mostanában, és utána ugyanúgy ott volt a keretben a kövi meccsen. Mármint ezt most arra mondom, hogy ezt már sokkal hamarabb meg kellett volna lépniük szerintem.'shutterisland írta:egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
ott voltak a képek/videók a meccsről, ahol fájlalta a combját, meccs után tata is lenyilatkozta, miért hozta le, másnap pedig orvosi vizsgálatoknak vetették alá.
a kérdés csak az volt, hogy arra a meccsre hat ki csak, vagy a következőre (malaga) is.
azt meg nem gondolnám, hogy ez az egész egy nagy-nagy összeesküvés-elmélet része.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyértelmű volt, hogy sérülés van.Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
-
h3x0r írta:Martino a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”
es az nem tiszteletlenseg, hogy a jatekosai es egyebkent o is eves szinten tobb millio eurot keres valsag idejen?

Na úgy néz ki, hogy Tatáék néha olvassák a fórumot, mert a hírek szerint Messi nem lesz ott a Malaga elleni keretben.
- h3x0r
Martino a Bale-adásvétel kapcsán feltett kérdésre válaszolva mondta: „Nagyon jó játékosnak tartom. Ugyanakkor úgy vélem, az, hogy ekkora összeget fizetnek ki érte, nagy tiszteletlenség azokkal szemben, akik megszenvedik a jelenlegi válságot.”
es az nem tiszteletlenseg, hogy a jatekosai es egyebkent o is eves szinten tobb millio eurot keres valsag idejen?
Ezt nem tudtam, de ezek szerint ő is bele illik a barcelonai megmondó emberek közé.torjack írta:
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én arra gondoltam, hogy a tag állítólag tiszteletlenségnek tartja, hogy Bale 100 milláért jön válság idején.Kerlon írta:És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
És? Kaká se 2 zsák labda volt még se követeli a normális ember már a keretbe se. Lehet Neymar jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy megérje kezdetni Sanchez és Pedro helyett.torjack írta:Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mit mondott tata nem találok sehol semmit...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Amúgy Tatának szóltak Barcelonában, hogy Neymar 2 zsák labdánál egy pöppet többe került?
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Jah... monnyuk nem tudom mi köze van hozzá, hogy egy másik csapat egy játékost mikor, mennyiért, miért vesz meg.
Valahogy a Madrid részéről a mindenkori edző kikerüli a válaszadást, ha hasonlót kérdeznek tőle. Odaát meg... megszokhattuk.
Valahogy a Madrid részéről a mindenkori edző kikerüli a válaszadást, ha hasonlót kérdeznek tőle. Odaát meg... megszokhattuk.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

-
Ez csak amolyan angol humor akart lenni. Tavaly a bajnokságuk legjobb játékosa volt, illetve ennek a szezonnak ő lett volna az arca. Ennek ellenére úgy néz ki, hogy távozik. Szóval én nem várnék az angoloktól szép szavakat.h3x0r írta:most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol![]()
![]()
![]()
Most komolyan, ez mi a f.s? Ezt nevezik ujsagirasnak, hogy egy majomhoz hasonlitjak a vilag egyik legjobb jatekosat?
"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et"
Ez utan mondja nekem BARKI, ismetlem BARKI, hogy ez a mocskos semmirekello media nem utalja teljes szivbol a Madridot, siman szembe rohogom...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tat is kezdi már, tiszteletlenségről dumál, holott még a széke se melegedett be.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igaz, hogy offoltam, de a tények ismeretében úgy gondoltam, hogy máshogy nem tudom felvenni a kapcsolatot azzal a bizonyos személlyel, mert nem tudtam, hogy ki ő.
Az egész estét szájkaratéra semmi szükség, tudjátok nagyon jól, erre való a privát üzenet. Én is azt kértem, de látva a barcás kolléga másik oldalon lévő hozzászólásait, biztos voltam benne, hogy nem tudja majd megállni, és majd jól megmondja, szívességet téve ezzel nekünk.
Véleménye mindenkinek lehet a másikról - pozitív/negatív, nem számít -, ezzel sosincs gond, de hazugságot állítani és terjeszteni nem okos dolog, főleg úgy, hogy a másik, ha egy véletlen folytán nem értesül róla, akkor meg sem tudja védeni magát. A továbbiakban a témát hanyagoljátok.
Peace
Az egész estét szájkaratéra semmi szükség, tudjátok nagyon jól, erre való a privát üzenet. Én is azt kértem, de látva a barcás kolléga másik oldalon lévő hozzászólásait, biztos voltam benne, hogy nem tudja majd megállni, és majd jól megmondja, szívességet téve ezzel nekünk.
Véleménye mindenkinek lehet a másikról - pozitív/negatív, nem számít -, ezzel sosincs gond, de hazugságot állítani és terjeszteni nem okos dolog, főleg úgy, hogy a másik, ha egy véletlen folytán nem értesül róla, akkor meg sem tudja védeni magát. A továbbiakban a témát hanyagoljátok.
Peace
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
most olvastam NSO-n ezt a cikket Bale-rol
"Előre is sajnáljuk Bale-t, és csak remélni tudjuk, hogy az a pár ezer euró, amit másodpercenként keresni fog, egy kicsit csillapítja majd a honvágyát. És amúgy a padon úgyis csak unatkozó Casillast akár még rá is veheti, hogy a nagyi receptje alapján süssön neki egy kis Bara Brith-et"
Ez utan mondja nekem BARKI, ismetlem BARKI, hogy ez a mocskos semmirekello media nem utalja teljes szivbol a Madridot, siman szembe rohogom...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt üzennék a rólam hazugságot állító eurobarcásoknak, hogy fel lehet keresni itt püben és elmondani a véleményt, nem odaát nagyfiúskodni. Köszönöm.
OFF vége.
OFF vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema