Serie A
Re: Serie A
Ha Real akarta volna, akkor se tudta volna megszerezni, mert a Juve aktiválta az opciót, amit a Tevez bizniszben szereztek.
ezekszerint a realosok videó alapján néztek utána és azért nem vettük meg. mert ha lucas silva játéka meggyőzte őket akkor csak ez lehet a magyarázat.Kétlem, hogy ők youtubeon néztek egy videót és utána adta érte 10 milliót.
Kétlem, hogy ők youtubeon néztek egy videót és utána adta érte 10 milliót.BBeno írta: amikor persze velünk volt szóba hozva akkor forintot nem ért. amúgy tényleg nem. khediráról jobb videóösszeállításokat csináltak mint bentancurról. totál semmi a gyerek.
amikor persze velünk volt szóba hozva akkor forintot nem ért. amúgy tényleg nem. khediráról jobb videóösszeállításokat csináltak mint bentancurról. totál semmi a gyerek.ikarus93 írta:Nem tudom mennyire érdekli itt az embereket, de a Juve leigazolta a Boca Juniorstól Rodrigo Bentancurt. link
Nem csinálja rosszul a Juve, a BM mellett talán ők azok akiknél tényleg van koncepció is és minél több tehetséges fiatalt behálóznak aztán vagy beválik vagy nem.
4nél. csak az angol a kérdés minden évben.Azért durva belegondolni abba, hogy Európa top5 bajnokságából 3-nál szinte előre lehet tudni ki nyeri meg a bajnokságot.
Az elmúlt éveket nézve sajnos majdnemhogy négynél...Jó lenne már tenni ellene.Azért durva belegondolni abba, hogy Európa top5 bajnokságából 3-nál szinte előre lehet tudni ki nyeri meg a bajnokságot.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez még az angolokra is igaz lehet, mert ott se nagyon van idő beépíteni az embereket, olyan eredménykényszer mellett.Realista24 írta:
Ehhez nagyban hozzájárul, hogy olyan a bajnokságuk, amilyen. A BL-re ki tudnak tenni erős csapatot, de közben bőven tudnak beépíteni és fiatalokat tesztelni. Madridban/Barcelonában ilyenre nincs lehetőség.
A PSG-t lefelejtettem még a BM és Juve mellett, mert ők is megtehetik köszönhetően a bajnokságuknak.
Azért durva belegondolni abba, hogy Európa top5 bajnokságából 3-nál szinte előre lehet tudni ki nyeri meg a bajnokságot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- RealMadridFanatic
Pont ez volt az a srác, akiről még egy normális youtube összeollózott best-of videot sem láttam amikor velünk is szóba hozták. Nem hinném, hogy nagy veszteség ért minket.
A többire meg igen, a napokban írtam én is, hogy el kell fogadni, hogy nálunk ez a fiatalokkal kísérletezés csak részben járható út Realista által vázoltak miatt.
A többire meg igen, a napokban írtam én is, hogy el kell fogadni, hogy nálunk ez a fiatalokkal kísérletezés csak részben járható út Realista által vázoltak miatt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ehhez nagyban hozzájárul, hogy olyan a bajnokságuk, amilyen. A BL-re ki tudnak tenni erős csapatot, de közben bőven tudnak beépíteni és fiatalokat tesztelni. Madridban/Barcelonában ilyenre nincs lehetőség.ikarus93 írta:Nem tudom mennyire érdekli itt az embereket, de a Juve leigazolta a Boca Juniorstól Rodrigo Bentancurt. link
Nem csinálja rosszul a Juve, a BM mellett talán ők azok akiknél tényleg van koncepció is és minél több tehetséges fiatalt behálóznak aztán vagy beválik vagy nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Nem tudom mennyire érdekli itt az embereket, de a Juve leigazolta a Boca Juniorstól Rodrigo Bentancurt. link
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Roma have confirmed Monchi has landed in Rome ahead of his expected appointment as sporting director.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért próbálkozol újra és újra?Christina28 írta:Az utóbbi sok-sok év bebizonyította, hogy a magyar játékosoknak nem kéne Olaszországba igazolniuk. Ha jól emlékszem akkoriban volt szó Balogh esetében egy holland vonalról is, de a Palermo többet adott, így a Debrecen nekik adta a játékost.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a legjobb, ha a Pescara meg a Palermo pontjait osszeadnank, akkor is kiesoek lennének.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real, MU
Az utóbbi sok-sok év bebizonyította, hogy a magyar játékosoknak nem kéne Olaszországba igazolniuk. Ha jól emlékszem akkoriban volt szó Balogh esetében egy holland vonalról is, de a Palermo többet adott, így a Debrecen nekik adta a játékost.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Lazio Palermo 26. percben 5-0. Sallait a 25. percnél, 4-0-nál hozta le az edző
Elég pengések a magyar játékosai a Palermonak, múltkor Baloghot hozták le ugyan így a 25. perc környékén. 
ui. látom megelőztek, de azért én is kiírom már

ui. látom megelőztek, de azért én is kiírom már

-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Lazio már 5 góllal megy 30.percben. Sallait pedig le is szedték. Digi sport szakértői most biztos agyvérzést fognak kapni, annak tudatában amekkora hisztit csaptak miután lecserélték Baloghot a bologna ellen első félidő elött.
- rolandantal
Sportfogadói szempontból nézve a meccs egy igazi jackpot volt. (ha csak az extrém tippeket nézzük)h3x0r írta:Ott valakik nagyon csunyan bundaznak.Kerlon írta:Az Inter ma is jó úton jár.

2/1 - azaz szünetben vezet a vendég csapat, de a végén nyer a hazai (ezeknek 25-33 közötti odds-a szokott lenni)
+7 gól (ennek is magas a szorzója)
mesterhármas a meccsen (ennek is nagyobb az átlagnál az odds-a)
- h3x0r
Ott valakik nagyon csunyan bundaznak.Kerlon írta:Az Inter ma is jó úton jár.

Az Inter ma is jó úton jár.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nem védeni akarom guardiola döntését mert lényegében bravoval is befürdött de hart is totál rossz választás lett volna ha marad. mindig benne volt a hiba.Joe Hartnal csak Posavec-kapus teljesített gyengébben a Serie A 2016/17-es szezonjában, ha a kapushibákból származó gólokat nézzük
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Benne hát. Még sok nehéz meccs kell a lábába\kezébe, míg top kapusként lehet emlegetni.TheBull6 írta:Handanovic mire kolbászolt ki...Mondjuk szerintem Donna is benne volt az első gólban, de ez már derbi volt bakker.