Miért nem hoztuk el?

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 24., hétfő 0:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. április 23., vasárnap 22:09
Kevésnek érzem őket a BL-hez. Ott a nagyokat Realnak, Barcának, Bayernnek, Juvénak hívják. Más tészta.Remy írta:Viszont épp ezért lehetnének a BL-ben komolyabb tényezők, mint mondjuk egy Arsenal vagy Spurs.torjack írta:A nagyok elleni jó meccseléssel sokat nem fog érni, ha a kicsik ellen szórják a pontokat. Bár ez Palace nemrég a Chelsea-t is elkapta a Stamfordon.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 23., vasárnap 21:54
Viszont épp ezért lehetnének a BL-ben komolyabb tényezők, mint mondjuk egy Arsenal vagy Spurs.torjack írta:A nagyok elleni jó meccseléssel sokat nem fog érni, ha a kicsik ellen szórják a pontokat. Bár ez Palace nemrég a Chelsea-t is elkapta a Stamfordon.
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. április 23., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 23., vasárnap 21:38
Na ezt jól elmontad.elmondom írta:Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 23., vasárnap 20:58
elmondom írta:Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. április 23., vasárnap 20:56
Az amúgy is ajándékba kapott helyett. Semmi közük a blhez.Kercsó írta:A Pool tényleg elszórakozza lassan a BL helyet?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 23., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 23., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 23., vasárnap 19:14
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 23., vasárnap 18:55
Nyugodj meg, ma egy meccs van ami számít és az nem ez volt!BBeno írta:azért mert spanyolban nagyobbakat tévednek már nem is említhetem meg hogy itt is döntő hibája volt a partjelzőnek? újabb meccs amin kijött hogy videóbíróval más eredmény lett volna.
+ volt két city kapufa. wenger nem érdemelte meg ezt a döntőt remélem egy tömőt kap majd a chelseatől.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 23., vasárnap 18:51
azért mert spanyolban nagyobbakat tévednek már nem is említhetem meg hogy itt is döntő hibája volt a partjelzőnek? újabb meccs amin kijött hogy videóbíróval más eredmény lett volna.nem értem miért szidod ennyire a partjelzőt. spanyolban lennének ilyen kis tévedések.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 23., vasárnap 18:45
Ne csodálkozz, neki sokszor a 90 perc is sok. Szerintem meccs után újra kellett éleszteni.nzooli93 írta:Ozil irritalo komolyan mondom...semmi harciassag nincs benne..kontrak sorra mennek el rajta
De tényleg egyébként. Na nem mintha ott olyan komoly bíráskodás folyna, de a spanyolhoz képest teljesen rendben van. A németről írtam volna, hogy talán az a legjobb, de egy bizonyos Aytekin megváltoztatta az álláspontom.RaúlCF írta:bármikor elcserélném az egész bírói csomagot az angolra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 23., vasárnap 18:42
Mert nem a City javára tévedett.RaúlCF írta:nem értem miért szidod ennyire a partjelzőt. spanyolban lennének ilyen kis tévedések. ennyi erővel nézd a másik oldalról 2 centivel kintebb van fosik behúzni és szabálytalan góllal vezetnek. ez annyira minimális volt hogy ott élőben annyi látszott hogy a felső kapufa mögül jön vissza. a nagy City meg balhere hogy nem tud nyerni egy Arsenal ellen a világ "legjobb" edzőjével meg a milliárdjaival. Arsenalnak se adott tizit mégis nyertek. bármikor elcserélném az egész bírói csomagot az angolra
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 23., vasárnap 18:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 23., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 23., vasárnap 18:31
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 23., vasárnap 18:29
dehogynem, döntőben nyer a chelsea. ami amúgyis megtörténik majd.KAG írta:Nem tudom, hogy minek örülnék jobban.
Wenger teljes bukásának így a végére vagy egy 0 kupás guardiolának.
Olyan opció nincs, hogy mindketten kiesnek?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 23., vasárnap 18:28
Igy a vegere? Azert ne vedd olyan biztosra, hogy tavozik. Hanyszor megismetlodott mar, hogy mindenki a pokolba kivanta szezon kozben aztan lelkiismeretesen maradt a kovetkezo evben is.KAG írta:Nem tudom, hogy minek örülnék jobban.
Wenger teljes bukásának így a végére vagy egy 0 kupás guardiolának.
Olyan opció nincs, hogy mindketten kiesnek?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 23., vasárnap 18:26
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem