Aztán remélem, hogy neked lesz igazad.
Amúgy meg... Videóbíró, videóbíró és videóbíró.
Most is 3. percben nekünk tizi, úgy nyit az egész
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 23., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 23., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 23., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 23., vasárnap 23:07
Szerintem Casemiro NachoV. Mester 77 írta:Nekem egy kérdésem van:
Ki lesz a védelemben a depor ellen?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 23., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 23., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. április 23., vasárnap 11:57
Engem spec nem érdekel mennyire daráljuk őket be, amíg nyerünk ellenük. ZZ alatt elképesztő jól szerepelünk a nagy csapatok ellen is. Carlo alatt emlékezhetünk.. Folyamat szopók az Atleti és néha a Barca ellen is.KAG írta:Jó lenne valami nagy riválist bedarálni.
Nem is emlékszem rá, hogy volt-e Zizou alatt nagy győzelmünk rivális ellen.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 23., vasárnap 11:15
Atleti 3-0 nekünk, Sevilla szintén, tavaly Sevilla 4-0, Barcát 2-1-re vertük.KAG írta:Jó lenne valami nagy riválist bedarálni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 23., vasárnap 11:13
Atletico Real 0-3, Real Bayern 4-2, nem elég?KAG írta:Jó lenne valami nagy riválist bedarálni.
Bayern ellen ott lehetett volna bőven az első meccsen, de akár a másodikon is még, ha eltesszük amit el kell.
Élvezném, ha játszanánk velük egy 4-1 féle meccset.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 23., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 23., vasárnap 10:37
Teljesen lényegtelen, múlt héten írta valaki, hogy mindkét csapat a meccs előtt hard resetet végez, na ezt én is nagyon adom.Mentalisan jobb állapotban vagyunk mint a Barca
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 23., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. április 23., vasárnap 10:26
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 22., szombat 21:23
Nagyon jó gondolatok ezek, és még számtalan eshetőséget is számba lehetne venni. Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon alaposan végiggondolt rendszert kéne kialakítani erre az egész videóbírós rendszerre.palesz77 írta:És ha nem gól lesz mondjuk, de lesen beindítják a szélsőt, kapura nem tud közvetlenül törni aztán, úgyhogy körbejáratják inkább a labdát, 1 perc múlva még abból a támadásból jön egy lövés, abból szöglet, és abból meg gól, akkor? Visszafújják a 1,5 perccel előtte levő lest? Mert akkor az aktív játékidő - vagy hogy hívják - még többet csökken majd, elég drasztikusan ráadásul. Nyilván ez nem mindennapos eset lenne, de ilyen szitukra kíváncsi leszek, hogy hogy fogják alkalmazni.Navamiro írta:Ilyenkor a kétes szituknál továbbengedik, és ha gól lett akkor még vissza lehet fújni.
Eleinte mondjuk gondolom csak góloknál/11-es gyanús eseteknél lesz visszanézve videóbíróval is az eset, legalábbis szerintem így kéne. Nem lesz ez se 100%-ig igazságos a lentebb említettek miatt, de ezzel azért lényeges javulást lehetne elérni már, és a játék lendülete se nagyon törne. Viszont ha minden kétes szitut mostantól továbbengednének, és utólag néznék vissza, szerintem az eléggé megtörné a meccsek folyását.
Én azzal se értek egyet amúgy, hogy lehessen 3-3 szitut kikérni meccsenként, aztán csókolom. Mert mi van, ha tudom is én, egyik csapatnak lenne 5 esete egy meccsen, ahol kéne a videóbírót használni? Pórul jártak, mert nem tudják elégszer "felülbírálni" a rossz döntéseket? Plusz 75. perc környékén már időhúzásra is lehetne használni, vagy csak kizökkenteni a támadó csapatot azzal, hogy megáll a játék fél percre. Szerintem ennek teljes mértékben a bíró kezében kéne maradnia. Bár ilyen ötletet talán még csak fórumokon olvastam eddig, hogy a csapatok kérhessék ki. de javítsatok, ha nem így van.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 22., szombat 20:54
És ha nem gól lesz mondjuk, de lesen beindítják a szélsőt, kapura nem tud közvetlenül törni aztán, úgyhogy körbejáratják inkább a labdát, 1 perc múlva még abból a támadásból jön egy lövés, abból szöglet, és abból meg gól, akkor? Visszafújják a 1,5 perccel előtte levő lest? Mert akkor az aktív játékidő - vagy hogy hívják - még többet csökken majd, elég drasztikusan ráadásul. Nyilván ez nem mindennapos eset lenne, de ilyen szitukra kíváncsi leszek, hogy hogy fogják alkalmazni.Navamiro írta:Ilyenkor a kétes szituknál továbbengedik, és ha gól lett akkor még vissza lehet fújni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 22., szombat 18:06
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem