nincs is már nagyon üres mezszám a keretbe. hogy játszhatna szám nélkül? már csak 1 üres szám van ha jól tudom és még van egy Denis egy függőben lévő Bale is.BBarni írta: de előbb beszélnie kell Ancelottival, hogy számít e rá!
értsétek már meg hogy a a fiatalok mellé kellenek tapasztalt játékosok is. Elég rosszul kezdtek és gondolom rájöttek hogy ez nem biztos hogy elég lesz. Gallardo nem akart elmenni a DVTK-tól, és Mo-ról sem, de a hírek szerint elég rosszul bántak vele és elég gagyi szerződést raktak elé, így a Felcsút gondolta egyet és felajánlotta neki hogy jöjjön oda. Cicó alig játszott a DVSC-ben, de ő annál magyar szinten jobb játékos hogy a padot koptassa, Lencse meg csak KÖLCSÖNBE jött, nem hiszem hogy a Felcsút állná a fizuját. ha jól tudom továbbra is a Vidi játékosa, onnan jön a fizu (nagy része).Kerlon írta:Igen, azt mondják, hogy az utánpótláson a lényeg, hogy mindegy, hogy melyik osztályban vannak csak az akadémisták játszanak és ez a lényeg. Az igazolásaikon is ez látszik, nem?
Ne abból a pár külföldiből vagy korosabb játékosból induljatok ki, hanem nézzétek meg az eddigi meccsek felállását és hogy hány MAGYAR FIATAL szerepelt (főleg kezdőként)! nso-n is csak ez megy, durrogtatnak csak úgy mert jól esik. Előző Honvéd elleni meccsen is 7 magyar fiatal és a Tischler-Bertus páros is játszott, plusz három külföldi fiatal (két belső védő és Luque) illetve Tóth-Polonkai páros az idősebb korosztályból. Ez szerintem elég sok magyar fiatalt jelent!

legutóbbi meccs: Honvéd - Felcsút 3-0.Wertz írta:Én sem nézem jó szemmel, hogy akadémista alig van a csapatban,
Játszott:
Farkas Norbi. Akadémista! Vachtler Csaba. Akadémista!
Molnár Tibor. Akadémista! Gajdos Zsolt. Akadémista!
Károly Bálint bár Egerszegről jött, de 20 éves és 3 éve ott van.
és Tóth László 18 éves szintén akadémista! aztán a padon még voltak ketten.