Nem is emlékszem rá, hogy volt-e Zizou alatt nagy győzelmünk rivális ellen.
Bayern ellen ott lehetett volna bőven az első meccsen, de akár a másodikon is még, ha eltesszük amit el kell.
Élvezném, ha játszanánk velük egy 4-1 féle meccset.

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 23., vasárnap 10:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 23., vasárnap 10:37
Teljesen lényegtelen, múlt héten írta valaki, hogy mindkét csapat a meccs előtt hard resetet végez, na ezt én is nagyon adom.Mentalisan jobb állapotban vagyunk mint a Barca
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 23., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. április 23., vasárnap 10:26
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 22., szombat 21:23
Nagyon jó gondolatok ezek, és még számtalan eshetőséget is számba lehetne venni. Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon alaposan végiggondolt rendszert kéne kialakítani erre az egész videóbírós rendszerre.palesz77 írta:És ha nem gól lesz mondjuk, de lesen beindítják a szélsőt, kapura nem tud közvetlenül törni aztán, úgyhogy körbejáratják inkább a labdát, 1 perc múlva még abból a támadásból jön egy lövés, abból szöglet, és abból meg gól, akkor? Visszafújják a 1,5 perccel előtte levő lest? Mert akkor az aktív játékidő - vagy hogy hívják - még többet csökken majd, elég drasztikusan ráadásul. Nyilván ez nem mindennapos eset lenne, de ilyen szitukra kíváncsi leszek, hogy hogy fogják alkalmazni.Navamiro írta:Ilyenkor a kétes szituknál továbbengedik, és ha gól lett akkor még vissza lehet fújni.
Eleinte mondjuk gondolom csak góloknál/11-es gyanús eseteknél lesz visszanézve videóbíróval is az eset, legalábbis szerintem így kéne. Nem lesz ez se 100%-ig igazságos a lentebb említettek miatt, de ezzel azért lényeges javulást lehetne elérni már, és a játék lendülete se nagyon törne. Viszont ha minden kétes szitut mostantól továbbengednének, és utólag néznék vissza, szerintem az eléggé megtörné a meccsek folyását.
Én azzal se értek egyet amúgy, hogy lehessen 3-3 szitut kikérni meccsenként, aztán csókolom. Mert mi van, ha tudom is én, egyik csapatnak lenne 5 esete egy meccsen, ahol kéne a videóbírót használni? Pórul jártak, mert nem tudják elégszer "felülbírálni" a rossz döntéseket? Plusz 75. perc környékén már időhúzásra is lehetne használni, vagy csak kizökkenteni a támadó csapatot azzal, hogy megáll a játék fél percre. Szerintem ennek teljes mértékben a bíró kezében kéne maradnia. Bár ilyen ötletet talán még csak fórumokon olvastam eddig, hogy a csapatok kérhessék ki. de javítsatok, ha nem így van.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 22., szombat 20:54
És ha nem gól lesz mondjuk, de lesen beindítják a szélsőt, kapura nem tud közvetlenül törni aztán, úgyhogy körbejáratják inkább a labdát, 1 perc múlva még abból a támadásból jön egy lövés, abból szöglet, és abból meg gól, akkor? Visszafújják a 1,5 perccel előtte levő lest? Mert akkor az aktív játékidő - vagy hogy hívják - még többet csökken majd, elég drasztikusan ráadásul. Nyilván ez nem mindennapos eset lenne, de ilyen szitukra kíváncsi leszek, hogy hogy fogják alkalmazni.Navamiro írta:Ilyenkor a kétes szituknál továbbengedik, és ha gól lett akkor még vissza lehet fújni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 22., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 22., szombat 15:05
Ezzel sajnos egyet kell értsek, mert akármilyen rendszert is találnak ki, mindig lesznek olyanok, akiknek nem felel meg semmi és ez nem csak a labdarúgás területén, hanem az élet bármilyen részére is levetíthető. De vezessék be, nézzük meg, próbáljuk ki..palesz77 írta:Előre látom, ahogy egy 30 visszanézés után is vitatható döntés megszületése után jönnek a teóriák, hogy a videót néző asszisztenst ez meg az a klub megvette..rolandantal írta:Nem vagy egyedül. Ezzel nem csak a kétes helyzeteket lehet elkerülni, hanem a napokig tartó vitákat, amelyek az egész világban mennek egy-egy mérkőzést követően.![]()
Amúgy én is örülök neki, ha úgy tudnák már használni, mint a Francia-Spanyolon, az komoly előrelépés lenne. Nyilván nem lehet így se kizárni teljesen a szitukat, lesznek így is kétes dolgok, de legalább tennének egy lépést előre.
Mondjuk az is érdekes, hogy hogy alkalmazzák, mert pl ha befújja a kiugratásnál lest a bíró miközben nem is volt, akkor azt utólag nem lehet visszacsinálni ugye, de ha meg minden kétes les megy tovább, és később visszanézik, akkor a játékidőből megy el rengeteg olyan akciókra, amik "játékon kívüliek".
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 22., szombat 14:37
és még ezzel is szépen fölé lőttél. olaszoknál jó nézni mert ott a labdabirtoklást percben mutatják. meccs végére kb 50-55 perc ig van a labda játékban.Egy 90 perces mérkőzés amúgy is csak kb 60-70 perc tiszta játékidő.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 22., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 22., szombat 14:31
Ilyenkor a kétes szituknál továbbengedik, és ha gól lett akkor még vissza lehet fújni.palesz77 írta:Előre látom, ahogy egy 30 visszanézés után is vitatható döntés megszületése után jönnek a teóriák, hogy a videót néző asszisztenst ez meg az a klub megvette..rolandantal írta:Nem vagy egyedül. Ezzel nem csak a kétes helyzeteket lehet elkerülni, hanem a napokig tartó vitákat, amelyek az egész világban mennek egy-egy mérkőzést követően.![]()
Amúgy én is örülök neki, ha úgy tudnák már használni, mint a Francia-Spanyolon, az komoly előrelépés lenne. Nyilván nem lehet így se kizárni teljesen a szitukat, lesznek így is kétes dolgok, de legalább tennének egy lépést előre.
Mondjuk az is érdekes, hogy hogy alkalmazzák, mert pl ha befújja a kiugratásnál lest a bíró miközben nem is volt, akkor azt utólag nem lehet visszacsinálni ugye, de ha meg minden kétes les megy tovább, és később visszanézik, akkor a játékidőből megy el rengeteg olyan akciókra, amik "játékon kívüliek".
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 22., szombat 14:22
Előre látom, ahogy egy 30 visszanézés után is vitatható döntés megszületése után jönnek a teóriák, hogy a videót néző asszisztenst ez meg az a klub megvette..rolandantal írta:Nem vagy egyedül. Ezzel nem csak a kétes helyzeteket lehet elkerülni, hanem a napokig tartó vitákat, amelyek az egész világban mennek egy-egy mérkőzést követően.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. április 22., szombat 14:20
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 22., szombat 12:32
Nem vagy egyedül. Ezzel nem csak a kétes helyzeteket lehet elkerülni, hanem a napokig tartó vitákat, amelyek az egész világban mennek egy-egy mérkőzést követően.csababarca írta: én örülök ennek.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. április 22., szombat 9:52
végre! ideje volt már.ikarus93 írta:Volt már?
Jövőre bevezetik a videobirot a la ligaba.
Nem hivatalos, de nagyon ezt irogatjak.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 22., szombat 9:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 16., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. április 16., vasárnap 21:46
csak épp hazai (spanyol) játékos nincs a kezdőben
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 16., vasárnap 21:39
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem