Úgy érti, hogy már volt neki korábban is.___Samy___ írta:Nem, ez már a legújabb sérülése.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 20:54
Úgy érti, hogy már volt neki korábban is.___Samy___ írta:Nem, ez már a legújabb sérülése.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 24., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. április 24., hétfő 20:27
ez már nem az első sérülése igaz??Realista24 írta:Megvan az első igazolása Zidane-nak. Vallejo már Valdebebasban van, műtétről nincs szó, elkezdte a rehabilitációs programot. Frankfurtba már nem tér vissza. Cél az U21-es EB-re való felépülés.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 24., hétfő 15:35
Ezzel akkor tuti h nem marad pepe ugye?Realista24 írta:Megvan az első igazolása Zidane-nak. Vallejo már Valdebebasban van, műtétről nincs szó, elkezdte a rehabilitációs programot. Frankfurtba már nem tér vissza. Cél az U21-es EB-re való felépülés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 23., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 23., vasárnap 10:53
Varanet nagy hiba lenne eladni valóban, de nem is fogják szerintem, pláne Zidane nem fogja engedni. Amúgy a MU állítólag nagyon Griezmannra van kiélezve, Mbappé gondolom náluk is fel fog merülni, mint mindegyik topklubnál a nyáron.Kerlon írta:Elvileg a MU a Morata Varane párost kéri De Geaert. Előbbiert jó, hogy érdeklődnek, Ibra sérülése után úgy is muszáj csatárt venniük.
Varanet továbbra sem szabad bealdozni, mert hiába mondjátok, hogy nem fejlődik, de ő 18 évesen vilagklasszis szintre rakta a mércét.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 23., vasárnap 9:12
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 22., szombat 17:56
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 22., szombat 13:09
Nem, akkor mindegyiket a megye 3-ba küldeni. Ott megtudnák, hogy ki a magyarok istene.BBeno írta:másik oldalról ha valamelyik bíró a videóbíró ellenére elfújja a meccset az meg negyedosztály a következő 2 hónapban. ennyi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 22., szombat 13:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 22., szombat 13:00
Nem akartam pedig felhozni, de ha már szóba jött... Amit Neymar megint lenyomott, az megint bicskanyitogató volt. Idegből rálegyint (vagy nem is tudom minek nevzik ezt) a sporira, csak figyelmeztetés. Utána a Messi féle pofára esés után hátulról bele száll Pjanicba (?) És megint végig játsza a meccset... Suarez is eljátsza ugyanezt, kalimpál össze-vissza, hogy hülye vagy spori. És basszus ezek nem 1-1 alkalmak, ez rendszeres. Nálunk is vannak ilyen problémák azért, ha őszinték akarunk lenni, de nem ilyen szintű.L.Miki írta:Nem szoktam ilyeneket belinkelni, de most Horti írásával tökéletesen egyetértek.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 22., szombat 12:48
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 22., szombat 12:18
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 22., szombat 12:18
Volt már fellebezés, amit visszautasítottak.Navamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 22., szombat 12:11
jól írod, azzal próbáltak trükközni h csak péntek délután, a határidő legvégén nyújtották be a fellebbezést, így elvileg hétfőre csúszott volna át az ügy megtárgyalása, így Neymar játszhatott volna vasárnap, hiszen amíg folyamatban van az ügy, addig nem érvényes az eltiltás, de nem értek el vele semmit, mert ma délben összeült a rendkívüli testület, úgyhogy délutánig megszületik majd a döntésNavamiro írta: Mondjuk ez a hír így nem tudom mennyire igaz, a managing madrid fb-je tette ki, de nem tudom melyik laptól szedték.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 22., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 22., szombat 11:29
A transzferbannal is így játszadoztak, amíg a CASnal van a labda, addig felfüggesztik az ítéletet. Úgy tudom. vagy ezt mi is eljátszottuk? Már nem tudom. Mindenesetre ez egy büdös nagy csalás.El Sie7e írta:miért játszhatna?Navamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.mit gondolnak ezek
![]()
amíg érvényben van a 3 meccs, addig hiába fellebbeznek
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. április 22., szombat 11:22
miért játszhatna?Navamiro írta:Az vótmá, h a barca hogy akarja kijátszani a szabályokat, h Neymi játszhasson? Nem nyújtják be időben a CASnak a fellebbezést vagy mittomén és így nem jeleznek vissza időben. Azt hiszik így majd játszhat.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 22., szombat 11:19
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem