ja mert Lopez nélkül már Dortmundban kiestünk volnaGerr90 írta:még ha Lopez kihagyása fura is lenne

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. április 27., szombat 19:17
ja mert Lopez nélkül már Dortmundban kiestünk volnaGerr90 írta:még ha Lopez kihagyása fura is lenne
HozzászólásSzerző: HuNGaricum » 2013. április 27., szombat 19:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 27., szombat 19:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 19:13
hat tobb mint valoszinu, de azert jo lenne, ha ma sem jatszana a tuniszi herceg.Gerr90 írta:[
Simán elképzelhetônek tartom, hogy a mai kezdôbôl senki nem lép pályára kedden. (még ha Lopez kihagyása fura is lenne) Szóval játsszon csak Khedira...![]()
Sajnos elég pesszimista vagyok a mai meccsel kapcsolatban. Pedig pont az ATMA ellen nem lenne jó kikapni.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 27., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 27., szombat 19:08
Simán elképzelhetônek tartom, hogy a mai kezdôbôl senki nem lép pályára kedden. (még ha Lopez kihagyása fura is lenne) Szóval játsszon csak Khedira...numberone1 írta:a vedelemA Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López, Albiol, Carvalho, Pepe, Nacho, Khedira, Essien, Di María, Kaká, Benzema és Morata.az kemeny.
Megneznek egy Kazmer-Essien kettost, nem tudom, ilyenkor is miert kell Khedirat nyomatni. Inkabb bizonyosodnank meg, h a brazil jo vetel lenne. Benzema-Morata tamado sorra kivancsi leszek.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. április 27., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 27., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 19:05
a vedelemA Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López, Albiol, Carvalho, Pepe, Nacho, Khedira, Essien, Di María, Kaká, Benzema és Morata.
az utolso remenysugar is szertefoszlott.Higu kezd a keddi visszavágón is?
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. április 27., szombat 19:05
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 27., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 27., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 27., szombat 18:55
ez mondatról mondatra szebb. és egyre inkább azt mondatja velem hogy nincs értelme reagálnom.petiamadridista írta:Nem. Pepe ívelt fel a labdát. Illetve íveli ha nála van.mivan?Pepere ivelgettek
Védhetitek, de egy sz.r volt mindig is. a Betisek elleni parádés meccsei meg nem érdekelnek... 3 BL elődöntőben volt negatív figura. És még kva drága is volt.
Meg a földön fekvőt is képes volt agyonrúgni anno.. Istenem.. hányszor állatkodott már ez Real mezben... Úristen...
De őt valamiért sosem találja meg senki.
Takarodjon.
Higuaín többet tett a klubbért mint Pepe bármikor is. Ez így van. És ezzel most nem Gonzalót dicsértem meg.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 27., szombat 18:52
ezzel sem értek egyet, a válogatottban nem jöttek ki a hibái, mert a barcás tengely annyira lefoglalta az ellenfél energiáit, hogy nem tudták megalázni a szélen.Ez igaz, de egy hibája van a gondolatnak. A válogatottban megoldották Ramos játszatását a jobboldalon. És ott jól játszott...
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. április 27., szombat 18:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 27., szombat 18:45
Dehogynem,ott rúgja az már a bugázott labdát valahol a bahiai tengerparton,vagy a copacabananamúgy igen. ez valóban egy átok lehet, vajon ki lesz az , aki kihúzza a sziklából az excaliburt?
sztem még meg se született :lol:
*
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. április 27., szombat 18:37
Nem. Pepe ívelt fel a labdát. Illetve íveli ha nála van.mivan?Pepere ivelgettek
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 27., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 27., szombat 18:28
Ott nem voltak olyan kaliberű sztárok mint a Realnal.Ahogy hehe mondta volt,Ramos feltekerné oszt rágyujtana veleA tegnapi Javi G. visszakövetelése nagy szimpátiát ébresztett bennetek :D Ma az edzőjelöltem osztom meg, ha Mourinho esetleg távozna. Én Unay Emerynek örülnék. Fiatal, spanyol és egész jó volt az Almeriával valamint a Valenciával is.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem