Állítólag már Mourinho is elutasította a Chelseatől.

[mod]
Fúj de utáltam baszki.

Következőnél megy a figyelmeztetés. R24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 23., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. augusztus 23., péntek 12:20
Vieira, vele elment egy egész nyarunk:)emlékeztek olyanra, hogy valaki körül ekkora szappanopera volt egész nyáron, ennyi cikk, spekuláció, meg minden, és aztán mégsem lett a transzferből semmi ?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 23., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 12:01
"Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ, pénz, drogok, fegyverek, no meg a Bale...." így jobbpavel írta:"Isten hozott öcsém, ez a való világ, pénz, fegyverek, drogok, no meg a Bale...."
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 23., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 23., péntek 11:46
nagyjábólMég most kelt fel gondolom, de már el is ájult szerintem
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 11:44
Még most kelt fel gondolom, de már el is ájult szerintemGascoigne írta:Mit tudsz, Csabi?Csabi írta:mit tettél perez.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 23., péntek 11:40
Mit tudsz, Csabi?Csabi írta:mit tettél perez.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 23., péntek 11:38
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 11:36
Nem vagyok benne biztos, hogy nekünk már várni kéne bármire is. Ez már valami sajtó agyszülemény lehetett... Azt viszont el tudom képzelni, hogy az Anzsi tulajdonosa tornázni akar Willian árán, mert tisztában vannak azzal, hogy kell nekik a brazil, és azzal is, hogy ki tudják fizetni... Viszont nagyon remélem, hogy amint ez az egész biznisz hivatalos lesz, Perez fogja azt a szerződést amit a Modric transzfer után írtak és kitörli vele a smohaola írta:Nem értem miért kell megvárnunk a Tottenham átigazolásait, nyílt titok, hogy kb mennyit kapnak Bale ért, ezzel tisztában van minden csapat és eszerint lövik már be az árakat,
ráadásul a Chelsea az utolsó pillanatban bekavart a Tottenham-nak Willian-al kapcsolatban, lehet bukni fogják, erre olvasom, hogy Levy morcos lett és kész megakadályozni Bale átigazolását.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 23., péntek 11:31
Adebayor már szerintem nem lenne előrelépés Morataval szemben sem és ráadásul a fizetése sem kevés.Ez szerintem valahol várható volt; Levy a kezdetektől fogva az egy összegű kifizetésért verte az asztalt, bár nem tudjuk a végösszeget, lehet ez volt az ára annak, hogy világrekord alatt tartsuk a transzfert (Cristiano is nyugodtan alhat)! Viszont, hogy Moratahoz miért ragaszkodott ennyire Perez, azt csak ő tudja --> Levy egy az egyben cserélte volna Adebayorra!
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 23., péntek 11:22
Lehet, hogy Morata egy mostani Higuain szintet nyom, ami a helyzetkihasználást illeti, de tavaly Adebayor is eléggé kerékkötője volt a csapátnak, nem véletlen, hogy ha cserélni akartak volna a londoniak. Szóval nem hiszem, hogy bármivel is jobban jártunk volna vele, úgyhogy akkor inkább maradjon egy fiatal spanyol saját nevelés cserecsatárnak.Viszont, hogy Moratahoz miért ragaszkodott ennyire Perez, azt csak ő tudja --> Levy egy az egyben cserélte volna Adebayorra!
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. augusztus 23., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 23., péntek 10:53
Neymar storyja se volt gyenge.Donát írta:Ribéry, és talán David Villa Madridba "igazolása".
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. augusztus 23., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 23., péntek 10:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 10:09
Ez nem letöltés, és nem is angol, de a teljes meccs.BBeno írta:bocs hogy ide írom de nem szoktam letölteni általában Real meccseket de a tegnapi meccset hol lehet letölteni? lehetőleg angol kommentárral
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 23., péntek 10:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 23., péntek 10:03
Mourinho!ráadásul a Chelsea az utolsó pillanatban bekavart a Tottenham-nak Willian-al kapcsolatban, lehet bukni fogják
Hát az AS 90 millás vételárat ír és a Punto Pelota is, csak az írja ugyebár az 5-6 millás fizut 6 évre. A Marca viszont még ragaszkodik a 98,7 millás vételárhoz + 10 millás fizut ír...
----------------------------------------------------------------------------
Van még egy pár lap ezeken kívül.
Ez szerintem valahol várható volt; Levy a kezdetektől fogva az egy összegű kifizetésért verte az asztalt, bár nem tudjuk a végösszeget, lehet ez volt az ára annak, hogy világrekord alatt tartsuk a transzfert (Cristiano is nyugodtan alhatAmi nem annyira tetszik, azon kívül, hogy 90 millió lesz, hogy egyben fizetjük ki, amihez hitelt veszünk fel. Ezt elvileg több részletben, hogy a kamatokat minimalizáljuk.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem