Az a baj, hogy Danilo NEM megy el cserének sem. Nem engedheti meg a Real Madrid, hogy a csere védőjét ne merje játszatni, mert mindig benne van, hogy gólt, gólokat kapunk róla/miatta. Ugrabugrál a pályán, mint valami gazella, állandóan fent reked, helyezkedni abszolút nem tud, egyszerűen ő az a játékos, akire ki merem jelenteni, hogy "nem Real szint", sőt a játék egyetlen elemében sem képes vállalhatót hozni. Nagyon csalódott leszek, ha jövőre is velünk marad, mert egyértelműen veszélyezteti a csapat sikerét.wZoLee7 írta:Ezzel most egyet kell érteni. Ha Vallejo rendben lesz ezzel a sérüléssel akkor védő is csak Marcelo mögé kell. Ekézzük Danilot, én sem szeretem, de ő már itt van, cserének elmegy.H.E.H.E. írta:hagyjátok már azt a fáradt levandovszkit.
volt másfél jó éve a dortmundban, elment sok pénzért a bájernbe, aztán ettől jobb ő már nem lesz.
egy csatár van jelenleg, akiért érdemes pénzt kiadni, az meg a monakóban játszik és nem kolumbiai.
dembele is kicsit lejjebb vett a kezdeti lelkesedésből, bár ő még viheti valamire, a középszer dortmundot kéne otthagynia hozzá.
más támadóért én nem adnék pénzt, esetleg egy középső vagy szélső védő jöhet.
Llorentet is olvastam feljebb hogy majd visszahozzuk, de minek? Legyen két vkp-sunk? Akkor Isco és Asensio mikor és hol fog játszani?
hehe pedig jól mondja. Abban a gyerekben van valami megfoghatatlan, valami olyan, ami kevesekben lelhető fel a mezőnyben. Lehet, hogy idővel befürdik, megreked, elszáll, de most olyan lehetőség van benne, amit szökő évente találni. Testfelépítés, tempó, higgadtság, játék intelligencia. Pazar játékos lehet belőle.