Bár lennének... én simán kinézem belőlük.Süti írta:Jogtalanul pályára küldik, 3-0 ide, mint Cheryshevnél. Ennyire szerintem ők se idióták.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 22., szombat 14:47
Bár lennének... én simán kinézem belőlük.Süti írta:Jogtalanul pályára küldik, 3-0 ide, mint Cheryshevnél. Ennyire szerintem ők se idióták.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 22., szombat 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 22., szombat 14:11
Remélem pályára küldik, aztán kiderül, hogy jogtalan volt és kapnak vagy tíz pont levonástBlancoMark írta:Bezzeg ha vezetnek a bajnoksagot 10 ponttal akkora vacsorazas lett volna Perezzel hogy nyolc ettermet kellett volna lefoglalni a katalan klub kepviseloinek es meg masnap is sugarban hanytak volna a kaja mennyisegetol.
A Neymar ugyon meg nem lepodok meg, de en nem hiszem hogy egy elutasitott es egy fuggoben levo kerelemmel jatszhatna.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 22., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 22., szombat 14:08
Na neee, ezt nem tehetik meg...ennél szánalmasabb dolgot már nem tehet ez a szennyklub. Hatalmas szégyen lenne, ha Neymar játszhatna.Realista24 írta:Ha jól értem két tag nem jelent meg a Neymar ügy tárgyalásán, így elmaradt. A katalán klub szerint így a játékos játszhat holnap.
Gondolom a két hiányzó tag már éppen a Bahamákra tart
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 22., szombat 14:02
+ még ez isRealista24 írta:Ha jól értem két tag nem jelent meg a Neymar ügy tárgyalásán, így elmaradt. A katalán klub szerint így a játékos játszhat holnap.
Gondolom a két hiányzó tag már éppen a Bahamákra tart
Hányingerem van mindentől amit az a klub képvisel. A tisztelet legkisebb apró jelét nem tudom mutatni feléjük. Gusztustalan banda. Remélem holnap nem elég az x a fiúknak, hanem otthon tisztességesen megverjük őket, ahogy illene már.MARCA | Bartomeu nem lesz ott a szokásos El Clásico előtti vacsorán, mivel visszautasította Perez meghívását. Saját eseményt szervez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 22., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 21., péntek 13:07
Ez sajnos így van, ha az elején nyomást gyakoroltok ránk, és sikerül is gólt szerezni, addig amíg nem fáradtok, akkor nyert ügyetek van.___Samy___ írta:A számomra felér majd egy kisebb csalódással, ha nem fogunk nekik menni már az elejétől. Ez a Barca most fejben sincs toppon, ha az elején nekik megyünk, tuti benyelnek 1-2 gólt, és onnan már nem hiszem, hogy visszajönnek. A Bernabéuban játszunk, viszonylag jó formában a csapat, lezárhatjuk a bajnokságot, egyszerűen minden adott most ahhoz, hogy verjük őket.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 21., péntek 12:34
Jaaaj Istenem, ez már fáj...Realista24 írta:Valahogy így
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 12:32
Valahogy ígyM1Ö írta:Ezt így szó szerint kell érteni, vagy mégis hogy?Realista24 írta:vagy egyszerűen függesszék fel
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 21., péntek 12:31
Ezt így szó szerint kell érteni, vagy mégis hogy?Realista24 írta:vagy egyszerűen függesszék fel
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 21., péntek 12:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 12:07
Ja és ez nem sajtóértesülés, true bele az arcba nyilatkozatRealMadridFanatic írta:A Barcelona egyik vezetőségi tagja szeretné, ha az Atma, Juve vagy Monaco nyerné meg a BL-t, vagy egyszerűen függesszék fel
Komolyan nehezemre esik elhinni, hogy felnőtt, elvileg tanult emberek ennyire hagyják eluralkodni magukon a kisebbségi komplexust. Néhány megnyilvánulásuk már tényleg beteges szinten van, mint valami sértődött, durcás hülyegyerek - már elnézést a kifejezésért. Döbbenet.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 21., péntek 12:06
A Barcelona egyik vezetőségi tagja szeretné, ha az Atma, Juve vagy Monaco nyerné meg a BL-t, vagy egyszerűen függesszék fel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 21., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. április 21., péntek 11:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 21., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 21., péntek 10:58
HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 21., péntek 10:46
Remélem azért te is érzed hogy ez a taps nem a 0-0-nak szólt, nem a meccset értékelték a szurkolóik hanem a Barca Bl-szezonját, benne volt abban a PSG elleni példátlan fordítás is, ami azért szurkolói szemmel elég heroikus volt. A Juve elleni két meccs már csak ajándék volt a szurkolóknak. Ráadásul nem kaptak ki a Camp Nouban, egy 0-0 egyáltalán nem botrányos, ha úgy esnek ki simán hogy odahaza kapják a 3 gombócot, akkor lófüttyöt kapnak a játékosok nem tapsot. Meg azért a katalán drukkerek sem egy bitesek annyira hogy egyik héten bálványozzanak, másikon meg háborogjanak, főleg hogy még tűzközelben vannak ebben a szezonban. A fentiek figyelembevételével szerintem a mieink is kapnának tapsot hasonló körülmények között, egyáltalán nincs okunk panaszra a madridi közönség esetében. Sőt, kifejezetten elégedett vagyok, sok emlékezetes megnyilvánulás volt, pl. Higu marasztalása amikor megnyertük a bajnokságot, ellenfelek megtapsolása, saját játékosok éltetése, mostanában pl. Isco esetében, vagy amikor CR nevét skandálják gól után. BL meccseken is rendben van a hangulat, együtt élnek a csapattal, pl. amikor Ramos vagy Marcelo jelzett feléjük, egy emberként ment a válaszreakció, most is volt erre példa.Szűk verésegeknél persze, tapsoltunk, de azért az, hogy pár szektor kicsit tapsolgat, vagy a stadion nagy része azután, hogy esélyük nem volt továbbjutni, nem mindegy. A bayernnél is tetszett ez, amikor 0-4 után is rendesen megtapsolták a csapatukat.
Jelenlévő fórumozók: 129 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem